• austrijanac
    6.2k

Boromisa, Mance ili Mikić.

Jedan meh, drugi mrzi Dinamo, treci iskustvao kao i svi mi.
  • ŽacZgb
    168
    Tak je,prvo SD pod hitno! I čovjek nek krene sa postavljanjem trenera koji je dugoročna opcija na klupi. Micanje Cannavara i dovođenje novog trenera bez SD nema smisla. Novi SD će onda na ljeto htjeti nekog svog pa ćemo imati situaciju kao Osijek sa Zekić-Boto. Smjena trenera ima smisla jedino ak dođe trener koji je spreman odraditi sezonu do kraja i otići,a u stanju je podići ekipu odmah.
  • Mihaljević
    12.3k
    Nema tog trenera koji od slabog kadra i bez pojačanja svaki prijelazna može imati konstantan rezultat, ima dobrih trenera Riera, Kovačević, Garcia su top treneri za Dinamo, ali ima li smisla da opet potrošimo dobrog trenera kojem ćemo dovoditi igrače koji nisu ni blizu za Goricu, a ne za Dinamo? 11 ljudi odlučuje o transferima, to meni nije normalno i tako se uopće ne može funkcionirati.
  • Sibirski plavac
    4.6k
    odraditi sezonu do kraja i otićiŽacZgb

Takav ne postoji na kugli zemaljskoj. Pogotovo ako ga krenu rezultati u tih par preostalih kola, aj ti njemu onda reci "super stari, hvala ti, odigrao si ovih par tekmi odlično, a sad pravac na biro, mi dovodimo novog lika na tvoje mjesto".
  • Kujtim Shalla
    4.5k
    Ako će se dovest novi trener po ko zna koji put. Napravit mu uslugu i prvo potjerati kompletnu momčad. Nek si sastavi sam momčad i onda mu suditi na kraju sezone. Ovako ,trener za trenerom a luzeri igraju . Krv vam jebem ,sram da vas bude , jedna istra vas je razvalila
  • Dzoni
    1.1k

Hoću dobre igrače, dobrog trenera i dobrog SD-a
    Boli me ona stvar jel iz Maksimirske ili s Madagaskara, druga je stvar kaj bi mi bilo draže, a to je jasno
  • LaznjakProsineckog
    834
    Bjelica je bio u pravu. Očito se zakačio sa upravom oko rostera. Snimio je on dobro situaciju, ne kažem da on treba biti trener, samo želim reći da je dobro snimio Mmaea i ekipu, ako ništa, on je svoju plaću debelo zaradio bodovima u Ligi Prvaka i još je za klub koeficijent digao. Idući trener tko god da bude - neka bude domaći.
  • Sibirski plavac
    4.6k
    Idući trener tko god da bude - neka bude domaći.LaznjakProsineckog

Slažem se. Problem je kaj nema dobrih domaćih opcija koje su slobodne,a relane za doć kod nas. Naveo sam maloprije, jedino mi Goran Tomić pada na pamet, iako ni on nije neki spektakl od trenera, ali prije bih njegovo dovođenje "progutao" nego ostanak Mistera Zlatne lopte...
  • ŽacZgb
    168
    S obzirom da je po meni Boromisa dobar kandidat,a smatram da ima ljudi koji su puno više od mene upoznati sa situacijom oko SD (tu ubrajam i tebe),zanima me zakaj je on tak-tak opcija?

Ono kaj ja znam…

- Bio je u Dinamu u akademiji,poslije je išao stepenicu po stepenicu u karijeri.
    - U sezoni 22/23 je postao SD u sadašnjem klubu.
    - Otkad je na poziciji SD uzeli su prvenstvo i kup + ove sezone su prvi u prvenstvu,i dalje su u igri u kupu i prošli su grupnu fazu KL. Njegov klub u europi ima bolje rezultate od većine naših klubova.
    - Sve te uspjehe ima bez obzira kaj mu klub nije najbogatiji u ligi. Liga i klub u kojem radi su solidna međustepenica prije većeg kluba.
    - Bonus mu je kaj je iz Zagreba i kaj je (koliko znam) Dinamovac.

Koji su mu minusi? Ak mu je minus to kaj recimo nije bio SD kluba iz vrha liga petice,onda to i nije minus (osobno i ne očekujem da ćemo fakat dovesti bivšeg SD Bayerna,ak dovedemo svaka čast!)
  • Noel
    10k

Ako bude domaći trener poznavajući ovu upravu to će bit ili Goran Tomić ili opet Igor Biščan.
  • Olmic
    4.3k
    Novog trenera ako ce biti mora odabrat novi SD koji nadam se nije odustao od Dinama

Sve ostalo nema smisla jer u suprotnom Manenica postaje Mamic
  • Sibirski plavac
    4.6k
    Koliko god ni jedan ni drugi nisu klasa Ancelotti, mislim da sa pravim SD-om i pojačanjima bismo s nekim od njih dvojice napravili puno više nego sa gosponom Zlatnom loptom. Nije da zazivam nekog od njih dvojice, ali svakako bi mi gori osjećaj bio da Mister ostane i dalje nego da netko od njih bude predstavljen kao novi trener.

Najbolje dovest Boromisu i Victora Sancheza s njim u paketu. Riješiš dvije kritične pozicije jednim potezom. :cool:
  • Noel
    10k

Upitno je sad u ovoj situaciji ko će bit novi SD. Da li je odabrani odustao nakon ovog ili je još jače zagrizo. Nebi me čudilo da osvane ipak Mihael Mikić i dofura sa sobom svog frenda Krznara.
  • Olmic
    4.3k
    nadam se da je to dogovoreno i ceka se ponedjeljak i objava

Mikic nije
  • Kujtim Shalla
    4.5k
    nemoj mi na muku pristajati :lol: još samo bob rock i Jeremija nam falili
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.