• Crni86
    9.2k
    kog cuvaju sucic i kacavenda kojima krovinovic bjezi? Ako nista imali su lijep pogled na gol krovinovica.
  • Eduardo
    23.4k
    Kad ćemo znati dužinu kazne?
  • zg041
    304
    3 tekme
  • Droljo
    14.3k
    Dobro je. Nisu nasjeli na medijsku hajku.
  • rakurs
    959
    Kaj mislite, jel može on biti ta prevaga u ovih posljednjih 9 utakmica? Odnosno, hoće li imati neku značajniju rolu?

I vrapci na grani znaju da nemamo savršenog stopera, KTC je beton, to svi znamo, ali s loptom nam ne donosi puno toga, suparnici ga često vidljivo namjerno puštaju da vodi loptu jer znaju da će u 9/10 puta lopta ići ili nazad ili završiti negdje gdje nema opasnosti za njih.

Torrente mi se sviđa, ali isto kao i s KTC-om, a kada igraju njih dvojica zajedno onda je vidljivo da imamo dosta problema. Ajde, s iznimkom Slavena i Lokomotive, tu su bili stoperski par i bilo je dobro, referiram se na veći dio sezone gdje su nam krvarile oči s njihovim beskrajnim dodavanjima i nemogućnošću ničega prema naprijed.

Mmaee mi se ne sviđa. Da, s vremena na vrijeme odigra dobru utakmicu kao u Varaždinu, ali oko njega je baš neka negativna energija koje je očito i sam svjestan. Na Maksimiru mi djeluje drugačije, kao i cijela momčad pa bih ga u nekim utakmicama i stavio, ali na gostovanjima definitivno ne.

I sad dolazim do poante, odnosno Galešića. Do sad je odigrao tri pune utakmice, dakle nedovoljno za neku ozbiljnu ocjenu, pogotovo s obzirom da je jedna od njih bila ona na Rujevici. Ali mislim da bi nam mogao donijeti to nešto kaj nam fali, s loptom u nogama je jako dobar, igra glavom je isto dobra (Stojkovićevi ubačaji iz kornera i Galešićeva snalažljivost u prostoru bi nam puno toga donijelo)... Ne znam, možda imam prevelika očekivanja od njega, ali bih probao s njim i KTC-om pa kud puklo da puklo.

Iako mislim da ćemo većinom gledati stoperski par Theophile-Torrente jer jbg, uigrani su, a utakmice sa Slavenom i Lokomotivom pokazale su da mogu bez primljenog gola.

Pardon na ovoj kobasici, ako tko dođe do kraja svaka mu čast, tek sad sam skužio koliko je dugačko :sweat: jbg, kad se zalaufam, teško se zaustavljam
  • fakin
    177
    ako želimo imati šanse za naslov stoperi nam moraju biti torrente i galešić. ktc nema što više raditi u prvoj postavi, on neka uđe s klupe kad treba braniti rezultat jer je i više nego očito da ga protivnici puštaju da napada i onda bezveze pukne loptu u bunar.

znači stoperski par nam moraju biti galešić i torrente.
  • GeneralNapoleon
    1.3k
    Stoperski par mora bit ili Galesic-KTC ili Galesic-Torrente. Ali vidjet cemo vidi li Cannavaro to tako.
  • Crni86
    9.2k
    Mora uz torrentea danas biti u prvih 11.
  • Dzoni
    1.1k
    Molim te napucaj opet golmana u glavu da te ne gledam više
  • Ijayi Atiemwen
    2.2k
    Po čemu je bolji od Mmaeea?
  • Crusades
    15.5k
    Nije skupi stranac, ima dignute štucne i ne jede kikiriki pod poluvremenom.
  • Paggini
    42.7k
    Najbolji obrambeni HNLa zadnju sezonu i po dođe u Dinamo i propadne. Jel problem u njemu ili u Dinamu?
  • kajsitilud
    599
    Nista bolji igrac od Mmaeea i time ne mislim da je Mmaee kvaliteta za Dinamo
  • NVKOD
    3.9k
    Kako je moguće da je u Rijeci bio top stoper i kada je prešao kod nas više nije na toj razini? Da nije možda to toga da smo mi ti koji uništavamo dobre igrače?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.