• Crni86
    9.1k
    kog cuvaju sucic i kacavenda kojima krovinovic bjezi? Ako nista imali su lijep pogled na gol krovinovica.
  • Eduardo
    23.2k
    Kad ćemo znati dužinu kazne?
  • zg041
    304
    3 tekme
  • Droljo
    14.1k
    Dobro je. Nisu nasjeli na medijsku hajku.
  • rakurs
    955
    Kaj mislite, jel može on biti ta prevaga u ovih posljednjih 9 utakmica? Odnosno, hoće li imati neku značajniju rolu?

I vrapci na grani znaju da nemamo savršenog stopera, KTC je beton, to svi znamo, ali s loptom nam ne donosi puno toga, suparnici ga često vidljivo namjerno puštaju da vodi loptu jer znaju da će u 9/10 puta lopta ići ili nazad ili završiti negdje gdje nema opasnosti za njih.

Torrente mi se sviđa, ali isto kao i s KTC-om, a kada igraju njih dvojica zajedno onda je vidljivo da imamo dosta problema. Ajde, s iznimkom Slavena i Lokomotive, tu su bili stoperski par i bilo je dobro, referiram se na veći dio sezone gdje su nam krvarile oči s njihovim beskrajnim dodavanjima i nemogućnošću ničega prema naprijed.

Mmaee mi se ne sviđa. Da, s vremena na vrijeme odigra dobru utakmicu kao u Varaždinu, ali oko njega je baš neka negativna energija koje je očito i sam svjestan. Na Maksimiru mi djeluje drugačije, kao i cijela momčad pa bih ga u nekim utakmicama i stavio, ali na gostovanjima definitivno ne.

I sad dolazim do poante, odnosno Galešića. Do sad je odigrao tri pune utakmice, dakle nedovoljno za neku ozbiljnu ocjenu, pogotovo s obzirom da je jedna od njih bila ona na Rujevici. Ali mislim da bi nam mogao donijeti to nešto kaj nam fali, s loptom u nogama je jako dobar, igra glavom je isto dobra (Stojkovićevi ubačaji iz kornera i Galešićeva snalažljivost u prostoru bi nam puno toga donijelo)... Ne znam, možda imam prevelika očekivanja od njega, ali bih probao s njim i KTC-om pa kud puklo da puklo.

Iako mislim da ćemo većinom gledati stoperski par Theophile-Torrente jer jbg, uigrani su, a utakmice sa Slavenom i Lokomotivom pokazale su da mogu bez primljenog gola.

Pardon na ovoj kobasici, ako tko dođe do kraja svaka mu čast, tek sad sam skužio koliko je dugačko :sweat: jbg, kad se zalaufam, teško se zaustavljam
  • fakin
    161
    ako želimo imati šanse za naslov stoperi nam moraju biti torrente i galešić. ktc nema što više raditi u prvoj postavi, on neka uđe s klupe kad treba braniti rezultat jer je i više nego očito da ga protivnici puštaju da napada i onda bezveze pukne loptu u bunar.

znači stoperski par nam moraju biti galešić i torrente.
  • GeneralNapoleon
    1.2k
    Stoperski par mora bit ili Galesic-KTC ili Galesic-Torrente. Ali vidjet cemo vidi li Cannavaro to tako.
156789Next
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.