• Sibirski plavac
    4.5k
    Drmić, Štefulj, Galešić, Hoxha,.... Nastavi niz igrača koji su u prijašnjim klubovima "žarili i palili", a u Dinamu se "izgubili"...
  • Dudu 9
    596

Ne znam samo tko ga je proglasio najboljim obrambenim, jer realno nije bolji ni od Kevina.
  • Paggini
    42.7k

Nebitno jel najbolji, drugi najbolji, treci najbolji, nije to poanta
  • Crni86
    9.2k
    Cijelu sezonu udaramo po nasim stoperima, vrlo vjerojatno s razlogom ali isto tako nasa obeana je konstantno ostavljena sama. Vezni red ne postoji i nasim stoperima nikako nije lako jer su uvijek u manjku.

Ne zelim ih branit, ali nije sve samo do stopera.
  • Kastrator iz zasjede
    48
    U slucaju ako stoper nije mamaee onda to vrijedi.
  • Ijayi Atiemwen
    2.2k
    Nevalja Bernauer…kikser..
  • ŽacZgb
    168
    Igrač koji je bio logična kupovina i jedan od najboljih stopera lige ove sezone,odjednom je “rupa” nakon dolaska u Dinamo. Nekak bi rekao da nije problem u njemu.
  • rokikaciga
    755
    Pa jebote nemre on bit kriv, a ni drugi stoperi, kaj primamo valjda 40% golova na povratnu na 10-15-20 metara gdje nema nijednog jebeno veznog igrača da zatvori tu rupu ispred stopera.

Mmaea se prošlu utakmicu razapinjalo jer je izbio loptu prema naprijed i onda Mitrovski gura loptu kroz noge Mišiću i pogodi pored KTC-a u kut.
  • Kujtim Shalla
    4.5k
    Pa stopere gledamo po broju primljenih golova,njihovo mjerilo,kritizirao,pljujemo ih. A niko ne gleda tako na golmana. Ja mislim da Neva ima najgori postotak u ligi. Pa nama svaka lopta udje u gol ,i to već odavno .mimod 4 golmana nemamo ni jednog za kojeg bi rekao on će nas izvući kad bude trebalo. I dalj mislim da je Galešić naša sljedeća velika prodaja
  • miro
    6.1k
    Vrlo los danas, sjecam se dva puta kad je ispao nakon sto mu se desnjak izbaci s lijeva prema sredini. Zadnji takav napad je Laval slabo pucao pa je Nevistic obranio, ali bas je slabo reagirao danas u obrani. Mislim da je i do neigranja par tekmi, ali mora puno puno bolje
1678910Next
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.