• bbb medimurje
    3.7k
    Zakaj svi ovo opravdavate i slavite? da je to uremovic napravil na nasem golmanu svi bi s pravom poludjeli. Meni je ovo uzas i sramota!
    stvarno smo postali ko tovari kojima ovakve stvari dižu ego i moral i koji veličaju tog igraca
  • don
    11.6k
    šteta nije sa 2 noge uletia, ali ajde, da je sa dvi možda ga ne bi dobro zahvatia. Bravo Niko.
  • Slush
    895
    Za rodendan svom necaku ide dres od Galesica.
  • Slush
    895

Napravio je to Sarlija puno gore prosle godine pa smo dobili dva clanka o tome, a Erceg u nesvijest pao, dobio je zuti karton.
  • Marley
    3.2k
    a sta se cudis, ne moze bez licemjerja :grin:
    Tim vise neshvatljivo jer nam je Niko itekako trebao u iducim utakmicama, od kojih je svaka kljucna. A sad cemo vjerojatno biti prisiljeni opet gledati Samyjevo vrhunsko zalaganje.
    Da se razumijemo, Niku ne krivim puno, jbg dogodi se. Ali ne kuzim odusevljenje.
  • KtcGoat
    235
    Tu situaciju nisam sa tribina vidio pa kad je sudac iso gleda VAR mislio sam da mozda gleda potencijalni penal, malo je rec da sam se prevario hahahahha
  • GeneralNapoleon
    1.1k
    Kaze index da mu prijeti kazna od 3 do 12 utakmica.
  • wolfgang14
    2k
    Ma malo je 12 utakmica za onakav start, treba ga doživotno suspendirat i prijavit policiji... majko mila
  • GeneralNapoleon
    1.1k

Pa u pravilniku kojeg citiraju cak stoji kao moguca kazna medu ostalom i zabrana do godinu dana pa cak i izbacivanje iz saveza :lol:

Iskreno dao bi mu 3. Ali poprilicno sam siguran da ce se netko iszivit na nama pa me nimalo ne bi cudilo 12. Ocekujem 5 il 6. Kompromis sekti a nama da bude bar natrag za derbi protiv Osijeka.
  • Toni90d
    1.3k
    Zaslužio je istu kaznu kao i Šarlija kad je nokautirao Ercega. Za mene je onaj start Šarlije izgledao daleko gore, punom snagom nogom u glavu. Najbolje da se na našim igračima uče strogoće. Kao da sudci nisu dovoljno dozvolili udaranja, gaženja i otvaranja glava našim igračima bez sankcija.
145678Next
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.