• Praskaton
    4.1k
    Pokaži obraz i veličinu i otiđi sam.Nije ovo za tebe,kao ni za pola ovih na terenu kao ni za svakog čovjeka koji je dio upravljačkih struktura kluba.
  • GeneralNapoleon
    1.3k
    Covjek potpisao dva najsramotnija HNL poraza unazad nekoliko godina i to u cak 10 utakmica. Dajte mu da nas povede i sljedece sezone!!
  • Dzoni
    1.1k
    Otkaz, nema više tu nikakvog argumenta za držanje dalje.
    Točka
  • Crni86
    9.2k
    govori o znanju i izboru ljudi u klubu, umjesto da dobimo bolje trenere mi dobivamo sve gore i gore. Uskoro ce mozda i brke ilije loncarevica zasjest na klupu.
  • NVKOD
    4k
    Tjedan dana pripreme za ovu utakmicu i dobijemo ovo? Bella ciao.
    Kaj bi nam tek napravili da nisu u srijedu igrali protiv Rijeke!
  • austrijanac
    6.2k

Koja? Jer to slušamo za trećeg trenera već, pa u jednom trenu shvatiš da ima puno više krivaca od jednog trenera.

Tipa ja Fabiu ne zamjeram način igre koji želi igrat, jer taj način je savršen.

Zamjeram mu što to pokušava s ovim igračima.
  • San Lorenzo
    19.3k
    WE MAST IMPRUVmosad

Pipl mast trast as!
  • quizzy86
    171
    Slobodno me banujte
    Mrš iz kluba prevaro
  • Zagi
    9.4k
    Tipa ja Fabiu ne zamjeram način igre koji želi igrat, jer taj način je savršen.

Zamjeram mu što to pokušava s ovim igračima
    austrijanac

kaj
  • Kruno
    763
    Prevaro odlazi
  • GeneralNapoleon
    1.3k
    Koja?austrijanac

Rijeka i danas.

Pa stari moj mi ovako lose nismo izgledali ni pod jednim trenerom. Ovo je katastrofa. Ako on kao trener nije u stanju da mu ekipa u 20% utakmica ne dozivljava povijesne sramote onda jbg stv ne znam.
  • Captain America
    19.7k
    Prvo, pokazuje viziju. Nije dovedeno ni razvikano trenersko ime kojemu je njegova veličina alibi za neuspjeh ni još jedan u nizu više-manje jednako bezvrijednih HNL trenera, nego trener kojeg se detaljno skautiralo, pratilo i vjeruje se da se s njim može igrati na duge staze.Bosskovitz

Vizija u skladu s onim o čem ja pišem skoro godinu dana.

Drugo, pokazuje muda. Moglo se ostati vjeran Bjelici na konto stare slave, ali kad se zaključilo da on nije dovoljno dobar - reagiralo se ne robujući medijskim i neprijateljskim reakcijama onih koji će ovo maksimalno iskoristiti i već iskorištavaju, kao što vidim velike Dinamovce po društvenim mrežama i sram me. Marić je ovdje stavio glavu na panj i okladio svo svoje znanje i struku na Cannavara, a to znači da je maksimalno siguran u svoj odabir.Bosskovitz

Pokazala su se muda pa su par tjedana nakon Mariću pokazana izlazna vrata iz kluba.

Zlatna lopta je i kao ime dovoljno jak autoritet za svlačionicu da ne podilazi senatorima, a ono malo koliko sam ga pratio, znam da nije robovao imenima i senatorima u Udineseu - a mislim da je to nama potrebno.Bosskovitz

S odmakom vremena je ovo poprilično bizarno za pročitati.

Ima iskustva na najvišoj razini, ali ne dolazi odraditi ugovor i zaraditi lovu jer je trenerski neostvaren i gladan uspjeha, a to je idealna kombinacija.Bosskovitz

Bit će da nije podnio ostavku jer misli da ovo može izvući, a ne jer mu je mila lova. Usred borbe za naslov ide smimati reklamu u Italiju, a ovdje mu lova kao nije bitna...

ima veliki potencijal i nije ishitreni dolazak nego pomno promisljen uz detaljne analize, dugotrajno promatranje i ispravno razmisljanje. Rezultati će reći sve, ali ja se veselim narednom razdoblju.Bosskovitz

Nadam se da ovo nećeš pisati i za novog SDa kroz par dana.
  • Fanboy
    2.9k
    Tipa ja Fabiu ne zamjeram način igre koji želi igrat, jer taj način je savršen.austrijanac

Toliko je savršen da gubi trenutno 3:0 od Istre, šta bi tek bilo da ne igra savršen nogomet...
  • GOAT
    2.3k
    Sretno Fabio, ako ne osvojis naslov na kurac te nabio.BluePhone67

Tako ga je zapalo :lol:
  • rokikaciga
    757
    Moram priznati da me zajebao prvih mjesec dana. Dobra PR priča, uglađen, veliko ime, "mister", neki obrisi su se vidjeli ali....nije ni do koljena ni Profi niti Bjelici. Ne znam jel bi im mogao čistiti cipele.

U 60oj min je počeo paničariti i stavlja Kangu umjesto Galešića što jasno i glasno pokazuje da nema nekakvu viziju i ne vjeruje svojim taktikama. Pravi trener koji ima svoj potpis na ekipi, ta tim jebenim automatizmima "trpi" ekipu i taktiku do zadnje sekunde. Kada je Pep zadnji puta stavljao stopere ili mjenjao cijelu koncepciju igre kada ganja rezultat? Apsolutno jebeno nikada. Do zadnje sekunde je u svojem stilu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.