Tipa ja Fabiu ne zamjeram način igre koji želi igrat, jer taj način je savršen.
Zamjeram mu što to pokušava s ovim igračima — austrijanac
Koja? — austrijanac
Prvo, pokazuje viziju. Nije dovedeno ni razvikano trenersko ime kojemu je njegova veličina alibi za neuspjeh ni još jedan u nizu više-manje jednako bezvrijednih HNL trenera, nego trener kojeg se detaljno skautiralo, pratilo i vjeruje se da se s njim može igrati na duge staze. — Bosskovitz
Drugo, pokazuje muda. Moglo se ostati vjeran Bjelici na konto stare slave, ali kad se zaključilo da on nije dovoljno dobar - reagiralo se ne robujući medijskim i neprijateljskim reakcijama onih koji će ovo maksimalno iskoristiti i već iskorištavaju, kao što vidim velike Dinamovce po društvenim mrežama i sram me. Marić je ovdje stavio glavu na panj i okladio svo svoje znanje i struku na Cannavara, a to znači da je maksimalno siguran u svoj odabir. — Bosskovitz
Zlatna lopta je i kao ime dovoljno jak autoritet za svlačionicu da ne podilazi senatorima, a ono malo koliko sam ga pratio, znam da nije robovao imenima i senatorima u Udineseu - a mislim da je to nama potrebno. — Bosskovitz
Ima iskustva na najvišoj razini, ali ne dolazi odraditi ugovor i zaraditi lovu jer je trenerski neostvaren i gladan uspjeha, a to je idealna kombinacija. — Bosskovitz
ima veliki potencijal i nije ishitreni dolazak nego pomno promisljen uz detaljne analize, dugotrajno promatranje i ispravno razmisljanje. Rezultati će reći sve, ali ja se veselim narednom razdoblju. — Bosskovitz
Tipa ja Fabiu ne zamjeram način igre koji želi igrat, jer taj način je savršen. — austrijanac
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.