• bbb medimurje
    3.8k
    Garcia u par mjeseci uspio uigrati visoki presing i izlazak kroz posjed
    Pogledajte samo broj dugih lopti nasih i njihovih stopera
  • GeneralNapoleon
    1.3k
    Uvjerljivo najgori trener o Kopica. Kako je i mogao bit ista drugo kad je bio zelja marica. Lik ne da nema blage veze, nego bi covjek pomislio da Perkovic vodi ovu tekmu. Jebe mi se. Neka na poluvremenu dobije otkaz pa nek se Zajec spusti na klupu, jer ovo je za propucat se.
  • Zagi
    9.4k
    Nije mi jasno kako...Sibirski plavac

Jer netko mora biti na prvom mjestu tablice.
  • Jurki
    16.5k
    Tiraj to kinesko-žabarsku prevaru u 3000 pm.

Ak bumo mi prvi.. ja idem bos na Bistrcu peške (42 km)
  • Fabercaster
    100
    Povlačim sve što sam rekao o Cannavaru.
    Ako ti kao trener ne možeš Mišiću objasnit da je u Varaždinu Mitrovski prije gola stajao metar i pol iza njega, ušao ispred i zabio gol, a danas stoji na 2 i više metara od igrača nemaš što raditi u Dinamu, pa taman okrenuli ovo.
  • Markelo
    3.2k
    Bilo je ili su svi glupi jer ne dovode Canavara ili je Marić glup što ga dovodi. Ispalo je nažalost ovo drugo
  • Crni86
    9.2k
    Valjda budes gospodin i nakon vecerasnjeg poraza sam podneses ostavku jer je ztrka u tom slucaju gotova.
  • Big Daddy
    1.5k
    Cannavaro, nista protiv tebe osobno, ali kao trener nisi ni blizu dorastao Dinamu, ni ne vracaj se u Zagreb.
  • Fanboy
    2.9k
    Bilo je ili su svi glupi jer ne dovode Canavara ili je Marić glup što ga dovodi. Ispalo je nažalost ovo drugoMarkelo

Nisu bili svi, neki su itekako podržavali Marića i mi smo bili izdajnici koji ne vole klub kada ne ide...Sad je očigledno bolje vrijeme.

Cannavaro se trebao rezati nakon poraza u kupu, sezona se još mogla spasiti. Niti Hajduk, a ni Rijeka nisu uvjerljivi...Bolje izgubiti nešto love na novog trenera, nego sezonu. No, Cannavaru se mora dati šansa, samo ne zna po čemu.

Uvjerljivo najgora uprava po upravljanju, prošli su bili kriminalci, ali su imali soli u glavi kako odraditi posao i to sam mislio da će biti najveći problem jer se to događalo u nekoliko saveza gdje su oni koji su došli poslije na "transparentnošću" se pokazali gorim u upravljanju i napravili veću štetu od kriminalaca. Šteta se može osim krađom napraviti daleko više lošim upravljanjem i to se Dinamu upravu događa.
  • NVKOD
    3.9k
    Dobro je sve, reći će Fabio sada: It's not easy to play every weekend.

Ako on tako veli, onda se nemamo kaj žaliti. "We need to improve, we need to work hard".
  • Crni86
    9.2k
    Jakirovic i Bjelica su bili doktori za ovog kvazi trenera.

4 komada od rijeke, 3 od istre. Pa ovo u najgorim nocnim morama nisam mogo zamislit.
  • NB86
    16.3k
    Kog boli kurac za jakirovica i bjelicu, i oni su dio razloga sto smo u ovim govnima
  • mosad
    1k
    WE MAST IMPRUV
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.