• ZrnTSCHeZ
    593
    Dana 29. prosinca 2024., oko 20,30 sati GNK dinamo Zagreb objavio je da je novi glavni trener kluba Fabio Cannavaro.

Igračka legenda i bivša zlatna lopta koja s 51 godinom života do sada ima svega 23 utakmice kao trener u Europi.

Posljednji angažman bio mu je u Udinese Calcio gdje je trajao punih 6 natjecateljskih susreta.
  • BluePhone67
    4.3k
    Sretno Fabio, ako ne osvojis naslov na kurac te nabio.
  • dumitrumitu
    1.3k
    Očekujem blamažu protiv Arsenala i njegov odlazak.
  • Dinaminjo
    1.1k

"Kad već dolazi žabar kojem kao talijanskoj legendi niti jedan domaći klub nije dal ni pola sezone čak niti u B ili C ligi, onda ću upotrijebiti termin da i on i multijezični vježbenik razumiju:
    ovo je žešći diletantizam."

Mislim da netko tko ovako pise ne bi trebao ogvarati temu..
  • Chempers
    419
    Ovaj će potrajati max 5 mjeseci, jedina želja je da s njim onda ode i Marić.
  • Jurki
    14k
    Nek mu je sretno na vrucoj klupi. I da nam ostavi titulu u Zagrebu.
  • Captain America
    19.2k
    Kritike koje su od moje velikosti dobivali Bišćan i Kopić će biti kamilica što ovoga čeka.

Ovo je jedan od najtužnijih dana u povijesti ovoga kluba. Jurčeviću i Cvitanoviću, vratite se, sve vam je oprošteno.
  • rioda
    6k
    Ajde nemoj se blamirati i makni navodnike iz naslova
  • mosad
    692
    Sretno treneru
  • ZrnTSCHeZ
    593

tema je otvorena s čistim faktima, bez osobnog "doprinosa", isključivo s namjerom da se nekoliko drugih tema ne optereti onime što se izričito odnosi na trenera
  • hardek
    3.6k
    Ako si frustriran izborom novog trenera, nemoj otvarati njegovu temu. Ne mogu se oteti dojmu da bi neki od vas radije da ne osvojimo naslov ove sezone samo da bi se mogli posrat po Mariću i Cannavaru.
  • Paggini
    31.6k
    Ispravio sam ti navodnike, ako već otvaraš temu, ne trolaj
  • Simpatizer
    639
    dobio otkaz zbog drugih razlogaPavinho

Koji su to?
  • Bosskovitz
    13.4k
    Mozda nepopularno mišljenje, ali mene ovaj potez veseli iz tri razloga.

Prvo, pokazuje viziju. Nije dovedeno ni razvikano trenersko ime kojemu je njegova veličina alibi za neuspjeh ni još jedan u nizu više-manje jednako bezvrijednih HNL trenera, nego trener kojeg se detaljno skautiralo, pratilo i vjeruje se da se s njim može igrati na duge staze.

Drugo, pokazuje muda. Moglo se ostati vjeran Bjelici na konto stare slave, ali kad se zaključilo da on nije dovoljno dobar - reagiralo se ne robujući medijskim i neprijateljskim reakcijama onih koji će ovo maksimalno iskoristiti i već iskorištavaju, kao što vidim velike Dinamovce po društvenim mrežama i sram me. Marić je ovdje stavio glavu na panj i okladio svo svoje znanje i struku na Cannavara, a to znači da je maksimalno siguran u svoj odabir.

I treće, Cannavaro bi mogao biti izvrstan za Dinamo. Zlatna lopta je i kao ime dovoljno jak autoritet za svlačionicu da ne podilazi senatorima, a ono malo koliko sam ga pratio, znam da nije robovao imenima i senatorima u Udineseu - a mislim da je to nama potrebno. Ima iskustva na najvišoj razini, ali ne dolazi odraditi ugovor i zaraditi lovu jer je trenerski neostvaren i gladan uspjeha, a to je idealna kombinacija.

Na papiru, naravno. Nogomet se igra na travi. Je li rizik? Je. Ali hrabar i odlucan rizik, a takve volim. I kakav se trebao napraviti, po mom misljenju, jos na ljeto, ali rekao bih da se naucilo na gresci. Bjelica je bio provjereno ime i nije funkcioniralo; na mnogo razina. Mozda bude flop, to nitko ne moze znati iako ce mnogi svršavati na prvi kiks, ali ima veliki potencijal i nije ishitreni dolazak nego pomno promisljen uz detaljne analize, dugotrajno promatranje i ispravno razmisljanje. Rezultati će reći sve, ali ja se veselim narednom razdoblju.
  • Pavinho
    120
    stavio zvijezde na klupu, igrali oni koji su zasluzili
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.