• Crusades
    26.1k
    Ak ih nije bilo sram nakon kaj se lizao sa vaginoustim, neće ih bit sram ni nakon ovoga.

Veći problem je Naukovićeva šubara i logo na profilu od prije 5 godina.
  • Noel
    25.3k

Također sramota.
  • flexXy
    3.4k
    Bit ce zanimljivo vidjeti kako ce se pristupit problemu travnjaka na Maksimiru. Uz Lokomotivu koja se seli sa Kranjce i Belupo je prijavio Maksimir za svoje europske oglede jer im stadion ne zadovoljava uvjete za kvalifikacije.
  • Josip Frank
    289
    Zašto ne mogu igrat u Velikoj npr. Dobro, neće se Belupo dugo zabavljat u Europi, ali i 2 utakmice su previše...
  • Nolifer
    15.8k

Samo da kasnije nebu:

:lol:

Također sramota. — Noel

baš
  • Droljo
    32.2k
    isprati i Mbukua, Cordobu, Kangu, Mmae i Mistera — emilperska

Ma tko to nama ima problem sa strancima? Buci buci...

Tvoja fiksacija na ili fascinacija markovićem je zbog njegovog vođenja HNS-a kao zatvorene kriminalne organizacije ili zato kaj je bil mamićev dupelizac?
  • emilperska
    18.6k
    Ma tko to nama ima problem sa strancima? Buci buci... — Droljo

Uzmi si ih u Kutinu. Ti i ostali tvoji drugari boljševici s kojima se družiš..
  • Droljo
    32.2k

Hehe. Dobar...
  • vlatkomarkovic
    4.2k

Ne znam zašto si sada mene uvukao u ovu jeftinu provokaciju. Isto tako ja mogu tebe pitati koja je tvoja fiksacija s Droljama. Jel zato što te nisu primili na ljubav je na selu ili brak na prvu ili zato što su te primili pa ti je neka slomila srce. Možda je u pitanju neispunjena maginacija mene niti jedna neće bit će da su sve drolje. Ne razumijem.
  • NitkoBitan
    39.1k
    Ovo je vrijeđanje na osobnoj razini. Gore od tog da nekog prozoveš mamićevcem. Moderatori su za toprije bili ažurniji. — emilperska

Ti i ostali tvoji drugari boljševici s kojima se družiš.. — emilperska
  • Eduardo
    30.8k
    ajd da pokušam objasniti značenje tog korisničkog imena i izraza "droljiti" kojim se @Droljo zna tu i tamo koristiti... pošto je već bilo upita što to znači.

U ovom kontekstu rekao bih da je to više kao neki šaljivi ili zajedljivi žargon koji ga opisuje kao forumaša, a odnosi se na puno pisanja, ubacivanja u sve teme, nabacivanje komentarima, često i bez konkretne vrijednosti - jednostavno, "prosipa" se svuda i uvijek ima nešto za reći... nema gdje ga nema. JBG, @Droljo ako sam u krivu ispravi me, ali takav dojam ostavlja tvoje "droljenje" po forumu :smile:
  • emilperska
    18.6k
    Ovo je vrijeđanje na osobnoj razini. Gore od tog da nekog prozoveš mamićevcem. Moderatori su za toprije bili ažurniji. — emilperska

Znači ista razina uvrede na Zoni Dinamo ti je nekog nazvat boljševikom i optužit ga da je danas s Demonima i Kohortom na jugu?
  • Droljo
    32.2k

Napišem i nešto pametno tu i tamo...
  • Eduardo
    30.8k
    naravno, ima i toga.
  • skener
    9.7k
    Napišem i nešto pametno tu i tamo... — Droljo

Prije svega parove za klađenje
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.