• masacusec
    5k
    Za sve "velike Dinamovce" i ljubitelje ovog kriminalca kojih ovdje ne fali iz dana u dan. Jel vas sram malo? Mene će sram bit na hipodromu stajat uz nekoga ko uzdiže ovog četnika. Bit će ih sigurno..Noel

To kaj cupka po cajkama i štuje čobanske običaje, je kurac od ovce ilitiga kap u oceanu u odnosu na ono kaj je radio s mojim klubom...

Ps, bujice, bujanci i slični cupkaju ko i on
  • kajjaznam
    119
    Mislio sam da će tovari kiksat danas, must win u Puli,samo 3 boda, ostalo je lapapa prvenstvo, a i ovak je na li-la
  • Pacho
    403
    Sa proracunom otprilike kao ostatak lige ne mogu do jebenih 70 bodova. Ovo je otprilike kao da se PSG nalazi oko 5-6. mjesta ako pogledas gdje zavrsis u francuskoj ligi s ovakvim prosjekom bodova.
  • vlatkomarkovic
    637
    Di su oni svi heroji i znalci koji su me jebali jer sam rekao da treba remont?
  • vlatkomarkovic
    637
    Također čekam da mi se jave oni koji su me jebali kada sam prozivao Marica.
  • Paggini
    42.7k
    Aj ne smaraj sa svojim osobnim borbama i naslađivanjem, javi se ljudima koji su ti rekli da nisi u pravu i ne smaraj forum
  • Zvonkec
    213
    Ljudi moji ajde ljepo kolektivno odstupite svi zajedno od igrača do zajeca. Koji će sportski direktor sad dat otkaz fabiu? 2 mjeseca oni vode razgovore kao da biraš voditelja manhattan projekta ili kao da sportski direktor radi samo prijelazni rok pa ima vremena. O fabiu kaj reći, počnemo igrat konačno 2 utakmice i genije odluči radit mini pripreme i ode forma stojkeu, mišiću, rpg-u. Nije problem izgubit jednu titulu ali ovaj strah od pogreške, nedonošenje odluka i posljedično kašnjenje s odlukama, lutanje na svim razinama ne budi ikakav optimizam da će se to promijeniti. Sad će kao doć čarobni sportski direktor i sve će odjednom bit divno i krasno. Ljudi tonemo ko titanik a ekipica svira valcere ili ti selo gori a baba se češlja
  • Pacho
    403

Da imaju bar malo obraza, odjebali bi svi skupa. Od onog grckog nilskog konja pa nadalje.
  • Fan
    892
    Mene zanima jedno, najvažnije pitanje.
    Postoje li netko tko još vjeruju ovim ljudima što upravljaju Dinamom?
    Stvarno nije problem izgubit naslov, kad tad bi se desilo. Problem je što na svim razinama izgledamo kao amateri, otprilike kao Hajduk. I to se uspjelo u jako, jako kratkom roku.
    Izuzetno sam zabrinut za budućnost Dinama i što ono nosi jer se meni čini da budućnosti - nemamo.
  • NitkoBitan
    24.6k
    Ademi, Pjaca, Stojkovic, Baturina, Kulenovic, Galesic, Nevistic...

Krivci stranci i Uprava? Ne, krive su ove picke od igraca. Svaka reakcija jalova, ali svaka.
  • Paggini
    42.7k
    Postoje li netko tko još vjeruju ovim ljudima što upravljaju Dinamom?Fan

Pa ok, reci mi kako točno si ti procijenio sposobnost uprave na temelju toga kako ovi igraju u Puli?

Idemo ih maknuti sve, onda ćemo biti prvi
  • mosad
    1k
    također ti jebem mater
  • mosad
    1k
    s vinkom rozicem
  • vlatkomarkovic
    637

Morati će onda on dobro posegnuti da te nadoknadi
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.