• Agramer86
    451
    Bar Belupo nije dobio pa bumo valjda bili 3. A onda ak Bog da Astana, Helsinki i Vikingur ove jeseni na Maksimiru.
  • Sibirski plavac
    4.5k
    Puno bih lakše podnio remont na ljeto kad bi neka druga ekipa bila na prvom mjestu, al pošto su "oni" prvi, još je mučnina u želucu veća...
  • NVKOD
    3.9k
    Još koji krizni sastanak igrača? "Trudit ćemo se do kraja", "svaka sljedeća utakmica nam je finale LPa"...
  • Fan
    893
    Pa ok, reci mi kako točno si ti procijenio sposobnost uprave na temelju toga kako ovi igraju u Puli?Paggini

Stvarno? Samo na temelju Pule? Zadnjih godinu dana se nisu desila? Od apsolutno svega vezanog za sportski dio Dinama?
    Ok, oni koji su se borili za ovaj Dinamo, Boysi, jasno mi je da neće okrenut leđa ovim ljudima jer su to njihovi ljudi, oni su njihova pobjeda. Al onima koji žele najjači mogući Dinamo, svi politički neutralci, ljubitelji Dinama (kojih sveukupno svakako ima više od Boysa)...
    Mislim da je najveći poraz Dinama to što nema šanse da bi danas DP pobjedilo.
  • Zvonkec
    213
    Ajmo nabrojat vrhunske igre uprave jer igrači su sve krivi ne igra uprava. 1. Ostanak jakira na ljeto, 2. MARIĆ SD, 3. BJELICA 4. OSTANAK MARIĆA-OTKAZ BJELICI. 5. PUŠTANJE SUČIĆA ZA KIKIRIKI. 6. NE DONOŠENJE ODLUKA NA VRIJEME STRAH OD POGREŠKE I NEDOSTATAK ODGOVORNOSTI. Ne branite ljudi neobranjivo put u pakao popločan je dobrim namjerama
  • Fan
    893
    Krivci stranci i Uprava? Ne, krive su ove picke od igraca. Svaka reakcija jalova, ali svaka.NitkoBitan

Nisu oni krivi što igraju za Dinamo. Ja sam prvi koji će kenjat po svima, najviše po igračima, ali promijenio sam ploču jer sam shvatio da je bilo prilika maknut ih, zamjenit, stavit B ekipu. Neko će reć "Ali B ekipa je ista takva". Da, i ko je za to kriv? Isto igrači? Ili oni koji su ih tako beskarakterne napravili/doveli? I tko je postavio tog čovjeka/ljude u poziciju da takve igrače dovode?
    Sve to ide prema vrhu i mislim da je u ovoj situaciji pogrešno kritizirat od dna.
  • NitkoBitan
    24.7k
    Prebacujem se na futsal, nogomet me vise ne zanima do iduce sezone.

Necemo bit prvaci i danas smo dobili odgovor na to, nema smisla za trunku zivciranja. Barem nas financije spasavaju i valjda se nesto naucilo da se ispravi.
  • Noel
    9.9k
    Sretno marketingu i PRovcima u narednom periodu. Kako sam i nedavno napisao bog marketinga i pr-a nebi mogao oprat ovo. U novoj sezoni ćemo gledat opet prazne tribine kao nekada u crna vremena i 500 ljudi na tribinama. Samo najvjerniji ostaju i vole ovu Svetinju. Sram vas može bit svima koji ste sudjelovali u ovom uništavanju. Godine i godine i godine torture i borbe za demokraciju. Ljudi su krv pišali za ovo. Dobili smo najsramotniju sezonu u povijesti kluba.
  • gledatelj
    791
    Ako je i bilo ikakve nade nakon noćas je nestala. Nadati se sad samo treba da tovari ne osvoje jer tko će ih istrpit
  • austrijanac
    6.1k
    Gledajte pozitivno, bit ce mjesta na za godišnje :rofl:
  • Hebimir Strašni
    62
    Sad se vidi da nisu tu krivi ni treneri ni...nego ova bagra koja se naziva igračima Dinama. Treba im skinu dresove i nei goli idu pehaka do zagreba.
  • Sljeme
    2.8k
    Nikad veći budžet, a nikad gori Dinamo.
  • FrodoJePurger
    286
    Bitno da kada se sralo po upravi i igračima pobralo se banova. Kritika je bitna jer inače dođemo do ovoga.
  • Olmic
    4.2k
    Nadam se ostavkama svih. Nek klub vodi cistacica
  • Dadox
    113
    Nesposobna uprava koja je vukla sve krivo što je mogla.Pisati ovdje o Sučiću,Cordobi ili Canavaru je besmisleno.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.