• Crusades
    15.3k
    Ak ih nije bilo sram nakon kaj se lizao sa vaginoustim, neće ih bit sram ni nakon ovoga.

Veći problem je Naukovićeva šubara i logo na profilu od prije 5 godina.
  • Noel
    9.9k

Također sramota.
  • flexXy
    2.8k
    Bit ce zanimljivo vidjeti kako ce se pristupit problemu travnjaka na Maksimiru. Uz Lokomotivu koja se seli sa Kranjce i Belupo je prijavio Maksimir za svoje europske oglede jer im stadion ne zadovoljava uvjete za kvalifikacije.
  • Josip Frank
    30
    Zašto ne mogu igrat u Velikoj npr. Dobro, neće se Belupo dugo zabavljat u Europi, ali i 2 utakmice su previše...
  • Nolifer
    10.3k

Samo da kasnije nebu:

:lol:

Također sramota.Noel

baš
  • Droljo
    14.2k
    isprati i Mbukua, Cordobu, Kangu, Mmae i Misteraemilperska

Ma tko to nama ima problem sa strancima? Buci buci...

Tvoja fiksacija na ili fascinacija markovićem je zbog njegovog vođenja HNS-a kao zatvorene kriminalne organizacije ili zato kaj je bil mamićev dupelizac?
  • emilperska
    9.3k
    Ma tko to nama ima problem sa strancima? Buci buci...Droljo

Uzmi si ih u Kutinu. Ti i ostali tvoji drugari boljševici s kojima se družiš..
  • Droljo
    14.2k

Hehe. Dobar...
  • vlatkomarkovic
    637

Ne znam zašto si sada mene uvukao u ovu jeftinu provokaciju. Isto tako ja mogu tebe pitati koja je tvoja fiksacija s Droljama. Jel zato što te nisu primili na ljubav je na selu ili brak na prvu ili zato što su te primili pa ti je neka slomila srce. Možda je u pitanju neispunjena maginacija mene niti jedna neće bit će da su sve drolje. Ne razumijem.
  • NitkoBitan
    24.6k
    Ovo je vrijeđanje na osobnoj razini. Gore od tog da nekog prozoveš mamićevcem. Moderatori su za toprije bili ažurniji.emilperska

Ti i ostali tvoji drugari boljševici s kojima se družiš..emilperska
  • Eduardo
    23.3k
    ajd da pokušam objasniti značenje tog korisničkog imena i izraza "droljiti" kojim se @Droljo zna tu i tamo koristiti... pošto je već bilo upita što to znači.

U ovom kontekstu rekao bih da je to više kao neki šaljivi ili zajedljivi žargon koji ga opisuje kao forumaša, a odnosi se na puno pisanja, ubacivanja u sve teme, nabacivanje komentarima, često i bez konkretne vrijednosti - jednostavno, "prosipa" se svuda i uvijek ima nešto za reći... nema gdje ga nema. JBG, @Droljo ako sam u krivu ispravi me, ali takav dojam ostavlja tvoje "droljenje" po forumu :smile:
  • emilperska
    9.3k
    Ovo je vrijeđanje na osobnoj razini. Gore od tog da nekog prozoveš mamićevcem. Moderatori su za toprije bili ažurniji.emilperska

Znači ista razina uvrede na Zoni Dinamo ti je nekog nazvat boljševikom i optužit ga da je danas s Demonima i Kohortom na jugu?
  • Droljo
    14.2k

Napišem i nešto pametno tu i tamo...
  • Eduardo
    23.3k
    naravno, ima i toga.
  • skener
    2.2k
    Napišem i nešto pametno tu i tamo...Droljo

Prije svega parove za klađenje
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.