• vlatkomarkovic
    617

Mislim čovjek je između PAOKa i Fenera imao 3 godine, između kojih je bila godina i pol u Familicau, što je sigurno potez dolje naspram PAOKa.

Kako je dobio posao u Feneru, ne znam, ali to je vjerojatno dio portugalskog nogometnog lobija, koji je trenutno najjači u Turskoj i svugdje istočnije od nje.
  • Noel
    9.8k

Tu se pola slažemo. Ja sam uvijek za domaći kadar. Trener, SD, čistačica svejedno. Sportski direktor trenutno u domaćem bazenu ne postoji. Nemamo ga i jednostavno moramo tražit vani. Ne znam zar je stvarno netko očekivao da će nam sportsku politiku nakon neuspjelog Marića vodit neki Mikić,Boromisa,Vlaović,Komljenović. Dečkima svaka čast za njih možda ima mjesta za neko mjesto u klubu ali glavni čovjek sportske priče u Dinamu mora bit ozbiljno ime i radnik.
  • Paggini
    42.4k
    Ovu raspravu treba gledati s pozitivne strane - nitko dosad nije spomenuo Jozaka! :heart:
  • emilperska
    9.3k
    U ovom dijapazonu objavljenih Eduardovih imena ima fkt svakakvih imena. Ne pratim tu skautsku scenu kao Vlatko i neki ovdje da znam prosuđivati neke od njih iz glave. Ali ovako na prvu (Mikića neću komentirati niti uzimati za ozbiljno, o čovjeku kao djelatniku nisam čuo dobre stvari i prije svog dolaska na Zonu), od ovih 5 preostalih 2 mi se čine kao da su u nekoj ulaznoj putanji karijere i da Dinamo može njima bit fina odskočna stanica za nešto ozbiljnije u ligi petica kasnije. Preostalih 3 mi izgledaju kao nogometno funkcionerske verzije Hectora Cupera kojeg su nam nekad isto kao trenera probali uvaliti s očitom silaznom putanjom u karijeri.

Kako god, nadam se odluci do sredine sljedeće tjedna i sretno mu, tko god bio..
  • Bosskovitz
    16.2k
    Realno, koga god da dovedemo, bit će i zadovoljnih i nezadovoljnih. To smo već utvrdili. Kao i sa svakim trenerom i svakim igračem. Ne vrijedi se uopće živcirati oko toga, pogotovo jer nemamo pojma o tome kakvi se razgovori vode s njima i kaj uprava stavlja kao prioritete pred njih.
  • ElDorado
    2.7k
    Jedan ispravak. Prema podcastu Boromisa je vec u Rudaru bio SD
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.