• Noel
    9.8k

Eduardo Macia.
  • Crni86
    9.2k
    Leo ili tongozii za mene uz kombinaciju s mikicem bi bilo vrhunski
  • Olmic
    4.2k
    Ak postave Mikica onda su idioti svjetske klase
  • Paggini
    42.4k
    Samo jedan čovjek zna šta je Dinamo i sve potankosti domaćeg nogometa.

Mihaele, povedi nas
  • Olmic
    4.2k
    on moze vodit jedino slasticarnu kod knezija boysa
  • Captain America
    19.6k
    Ovi kandidati su najbolje što se moglo dovesti nakon 2 mjeseca intenzivnog traženja SD? Aj dobro.

U skladu sa zadnja 2 prijelazna roka kada se hajpalo navijače kako dolaze bomba imena, a onda u Maksimiru osvanu Cordoba, Mbuku, Oliveras, Kanga...
  • Patak
    3.2k
    Kaj hoćeš vratili bi se Ogi i Kaneko...
  • Orc123
    11.1k
    Ovdje Mikic moze biti razmatran samo kao desna ruka, dolazak kao pomocnik SD. Za dobrobit kluba, mira u klubu, pozitive koja je oko kluba se iskreno nadam da je on 1. Ali odiza sa te liste jer njegov dolazak nema bas nikakvog smisla osim kaj ima dugu kosu ko i Maric pa mu mozda to jedina od referenca koja bi mogla imat neku tezinu....
  • Noel
    9.8k

Bivši skauti i direktori Rome,Liverpoola,Juventusa ne dovoljno dobri za Dinamo? Kaj si očekivao? Daj mi jedno dva imena koje bi ti doveo na mjesto SDa da možeš odma?
  • Paggini
    42.4k
    Ovi kandidati su najbolje što se moglo dovesti nakon 2 mjeseca intenzivnog traženja SD? Aj dobro.Captain America

Među imenima su direktor sportskog sektora rome koji je bio i skaut za juventus i inter, te romu kroz 10 godina, pa onda lik koji je bio sportski direktor valencie, fiorentine, betisa, a uz to i glavni skaut liverpoola, fiorentine...

Ostali idu po istoj špranci.

Aj ne klauniziraj se
  • Orc123
    11.1k
    oces da ti odgovorim umjesto njega? Dva mi padaju na pamet,...napisat cu samo imena, Zoran i Zdravko......kolega bi bio prezadovoljan i konacno bi bio aktivniji ovdje....
  • vlatkomarkovic
    617

Vjerujem da je ovo točno, al evo brzinske analize:

1. Tognozzi - po meni među boljim izborima od ovih imena, bio skaut u pun k klubova po razlicitim zemljama. Najviše u Juveu gdje po reakcijama iz kluba su plakali za njime da bi u Grenadi bio SD, tamo je bio teški shitshow, ali neovisno o njemu. Zato se vjv i nije dugo zadržao. Izjavio je da voli gurati mlade igrače, vidjeti ćemo.

2. Leo - bio već u kombinacijama s nama i s Hajdukom. Ne znam, Mourinho ga dopeljao kao skauta u Romu, ok bio je ranije u Juveu i Interu skaut. Postao tamo SD, ali s upitnim ovlastim. Ne znači da ne zna ništa s druge strane nema baš nekih garancija ni za uspjeh. Ne znam

3. Mikic - haha

4. Giraldi - godinama bio u Watfordu na mix pozicijama. Kada je otišao navijači Watforda su slavili, imate na X-u (ex Twitteru). u Nottingham Forrestu doveo u zimskom prijelaznom roku mahom promasaje odmah pedala, ovaj put navijaci Nottinghama slavili. Jako sam skeptičan.

5. Macia - Osim kao skaut Liverpola nije se nigdje dugo zadržao, nisu baš lijepi komentari na njegov rad u bivšim klubovima. Jedan klasični nogometni journeyman.

6. Freitas - navijači Metza ga baš mrze, ni navijačima Fiorentine nije mio, nije nigdje postigao neke velike rezultate. Dugo je bez posla zadnji posao bio Belgija. Nigdje nije imao velike rezultate u najboljem slučaju odrzao klub na istom nivou.

Iskreno nisam oduševljen shortlistom...
  • Eduardo
    23.3k
    U skladu sa zadnja 2 prijelazna roka kada se hajpalo navijače kako dolaze bomba imena, a onda u Maksimiru osvanu Cordoba, Mbuku, Oliveras, Kanga...Captain America

Juan, Nathanaël, Jan i Wilfried... to su top imena, što im fali? Četvorka koja zvuči kao međunarodna boy band postava - posebice Juan, španjolski zavodnik s gitarom, a i Nathanaël nije loše.
  • Hrc-Vg
    610
    Ja sam sve više za Boromisu. Mislim da nam treba netko domaći koji će se odmah uklopiti i poznaje okružje…Čovjek je napravio dobar posao u Olimpiji i i dao bi mu šansu. Avorim mi se činio kad dobar fit, a ovi talijani me ne odušavljavaju…
  • Noel
    9.8k

Eduardo Macia je bio desna ruka covjek za dovodenje igrača Rafi Benitezu u Valenciji i Liverpoolu. U Betisu su ako se ne varam navijači i uprava imali okršaj jer su navijači htjeli da ostane.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.