ako ćemo ih se držati - u budućnosti donijeti samo dobre stvari. Zato jako želim da unaprijedi svoje manjkavosti u trenerskom poslu, jer ono u čemu je jak je dugoročno nevjerojatno bitno za Dinamo. — Bosskovitz
Nije baš "samo" da popravi taj trenerski posao jer ako se ispostavi da nije dobar trener, to se ne može baš ispraviti. — Paggini
ali po kojim je kriterijima biran i koja mu je trenerska referenca da je trener za Dinamo u trenutku otkaza Bjelici? — Noel
Svaki igrač i trener u HNL-u koji malo zabljesnu krenu se spominjati u kontekstu Dinama, čim Dinamo malo zakiksa onda se ljudi na njih zakače, a gotovo ni jedan od njih nije za Dinamo. — Bosskovitz
Kad god neki igrač odigra dva i pol poteza po utakmici, pola naše baze navijača izgubi pamet bez ikakvog razloga. Krenulo se sa Pjacom prošle godine u Rijekinom dresu, pa se nastavilo s Belcarom, Rokom Jurišićem, Mudražijom, neki idu toliko daleko da se spominje i Pršir, a odnedavno su u toj kategoriji i Mitrovski i Lawal. — Mathiasovi Chageri
Mislim da on treba dobiti priliku za clean start. Jer dalje ići u filozofiranje i traženje novih imena je put u novo potencijalno sranje — ElDorado
što mi je pokazatelj da nešto bi moglo i biti od njega. — Paggini
Već sam napisao da ako od svog dolaska u Dinamo bude trener s najviše osvojenih bodova u HNLu, treba dobiti šansu u novoj sezoni. Ipak je startao sa -7, ekipom kojoj treba remont i upitno odrađenim ljetnim pripremama. — Fabercaster
Ideja ti cak nije ni losa. Ali mislim da je ipak pre simplificirana. — GeneralNapoleon
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.