• Laugreano
    3.8k
    Ocito se ne moze prilagodit u europi. U prvoj i drugoj Belgijskoj ima 40 utakmica 0 golova.
  • Ijayi Atiemwen
    2.2k
    Da, u Belgiji je skupio tek 5 asistencija i 1 gol u kupu. Uzo sam i to u obzir, ali prošlo je tri godine otad, u međuvremenu je odigrao dobro Copu, fantastično sad kvalifikacije za SP. Najbolji igrač kluba i reprezentacije, čitao sam malo lokalne portale i dižu ga u nebesa. Čini mi se da je sazrio otad igrački.
  • Tranzicijski Napad
    334
    Marin Petkov.

https://www.transfermarkt.com/marin-petkov/profil/spieler/675946

Godine: 21
    Pozicija: Desno krilo ali moze igrat vise pozicija
    Dominantna noga: Lijeva
    Ugovor: S Levski Sofijom do 30. lipnja 2027.

Desno krilo sa dobrom zavrsnicom, ono kaj Dinamu fali. Uz tom ima kvalitetan udarac i dobar dribling, cak moze proc igraca 1na1 kaj nismo vidjeli na maksimiru od nasih desnih krila jako dugo.

Jedan od onih igraca na koje treba bacit oko.

Tko ga hoce pogledat trenutno se igra 60min levski protiv cska 1948 na sportklubu2

61ec3ca3496e715b608ff11459c75358.png
  • SAS1987
    16.8k
    Marin Petkov.Tranzicijski Napad

Petko poslije Petka :lol:
  • Omake
    6.8k
    Petkov Tavera i Muheim bi pretvorili svaki HNL bunker u Dresden iz 45te.
  • Tranzicijski Napad
    334
    Svetoslav Vutsov,

Dobro je branio danas, istisnuo naseg domaceg decka markovica

e738891f95ad4da96097799750b8e65d.png
  • Omake
    6.8k
    Pregledavao sinoć zadnji shortlist što sam imao o rezervnoj ligi u Argentini. Jedan igrač se razvio na jako zanimljiv način.

Mateo Del Blanco Lijevi Bek Union Santa Fe 21 Godina

Kroz juniore i rezervnu momčad je bio 10tak, s tim da bi ili igrao lijevo krilo u 433, 10 u 4231 ili povučenog napadača u 352. Zadnjih godinu i pol je prebačen na lijevog beka ili wingbacka. Kao što možete vidjeti ispod, defenzivno nije daleko od Roka Jurišića, a ofenzivno je znatno bolji. Četiri stvorene velike prilike u 800 minuta su brutalna brojka za beka. Količina i uspješnost driblinga i centaršuteva su za prste polizati. Bolji je u duelima na tlu od Jurišića. Zna držati širinu, ali je i tehnički i taktički dovoljno dobar da uđe u sredinu, pa ili puca ili daje loptu u prostor. Inderektni prekidi su mu jako dobri. Odlična metamorfoza mladog Matea.

uIjuadj.png
    oD0ZeYK.png
    m3ihrLV.png
    DdcDcMC.png
  • Droljo
    14.2k
    Lijevi BekOmake

Kud u rak ranu diraš frende :rofl:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.