• Mihaljević
    12.3k
    ali džabe sve kad je vjerojatno jedini način da ti netko od njih dođe garancija igranja lige prvaka/europske lige.Sibirski plavac

Većinu igrača koje si naveo su jako dobri, ali oni su doveli uz dužno poštovanje rezerve Granade, Augsburga, Ferencavroša, kad smo igračima mogli garantirat 8 utakmica u ligi prvaka... Šta oni mogu dovesti sad kada im garantiraju samo 8 utakmica konferencijske?

Neko je odlično napisao, nama treba hrvatski trener, hrvatski igrači i hrvatski sportski direktor, ljudi koji znaju za veličinu ovog kluba.

Nama naslov prvaka bez lige prvaka ništa ne znači financijski, a inače smo svake dvije-tri godine u skupinama lige prvaka, financijski klub je još stabilan, ali ako se i sljedeće sezone krene po ovome iz ove sezone je očajno, prvi korak ka tom očaju je strani sportski direktor iz medija.

Možda i serem previše o strancima, ali nijedan iole normalan sportski direktor neće dopustiti da mu se i onaj najnebitniji transfer odbije, a kod nas je to redovan protokol.
  • Crusades
    15.5k
    Neko je odlično napisao, nama treba hrvatski trener, hrvatski igrači i hrvatski sportski direktor, ljudi koji znaju za veličinu ovog kluba.Mihaljević

Pa evo, danas smo imali 9 (devet) Hrvata u prvih 11. Zašto nismo prebili Istru od dobrog nogometa?
  • Mihaljević
    12.3k
    Tu je problem što je od 20 Hrvata u rosteru, 3-4 imaju kvalitetu koju traži Dinamo Zagreb.
  • Odani Zgd
    222
    Treba pokušati dovesti te igrače svakako,ako je moguće.Pa ne dolaze svi ti igrači samo zbog LP/EL,nego zbog toga što se zna tko je sve igrao u Dinamu,i gdje su transferirani kasnije ti igrači.Pa nismo mi sad zadnji na tablici,pa da smo nepoželjni....Svi ti igrači,bi i igranjem u Konferencijskoj
    ligi bili u izlogu i mogli za godinu, dvije biti transferirani
    u neki europski klub....preživjeli smo i 2017,pa smo imali kasnije vrhunske rezultate i transfere(Olmo,Joško itd....)Neće sada ovim gubitkom naslova pasti u vodu sve dobro što je se radilo zadnjih godina
  • Crusades
    15.5k
    Vinko Rozić. Lijevo krilo, naša škola, Hrvat je. Obavezno na ljeto ga dovest.
  • Odani Zgd
    222
    Naša škola,al nekako mislim da je taj lik u duši tovar,ala Moro,i da bi prije otišao u Hajduk,nego nama....možda griješim,al mi tako izgleda
  • E46
    1.3k
    nikako, igrač manje, ostaviti pjacu i dovesti ivanuseca, pa vama ljudi stvarno nije dosta poluigraca amatera i takvih prijedloga, znaci nije vam dosta gubitak titule da bi shvatili da se ne trebaju dovoditi takvi hnl igraci. Mi moramo na ljeto dovest 5 igraca za 15 milja eura a ostalo rasprodat samo da ode. Prvo dovesti Miereza pa onda ostalo, belcara vratit Varaždinu i uzet puno boljeg igrača Selahija kojeg se i trebalo dovest na zimu. Dovesti jednog pismenog i skolovanog stopera za razliku od ovog sto imamo, predlozio bih Davida Brekala nikakve ratnike ove one. I baturinu prodati a tu na tu poziciju dovesti Harisa Hajradinovica. Desni bek ne treba mjenjat rpg i mikic da se rotiraju, Franjica vratit jer nista nije donio, odrijesit kesu i dovest pravog beka bez izgovora da i bolji klubovi pate od nedostatka beka, to me ne zanima. Dovest dva lijeva beka doduse drugog moze pokrit i taj Stefulj koji je kao proigrao, dosta je vise bilo zajebancije sa sportskom politikom.
  • Odani Zgd
    222
    Treba napravit presliku transfera igrača iz 2018,s našeg govornog područja,a ne preplaćivati HNL klubovima njihove poluproizvode,čast izuzecima,takvih je malo
  • E46
    1.3k
    meni je nevjerojatno da nakon 7 odlicnih godina u turskoj nitko nije ni pomislio dovesti Hajradinovica, em sto je dominirao u Osijeku em sto to sada radi u svom klubu. Htjeli bi SDa ali da bude Hrvat, pa eto dovedite Alena Petrovica koji zna dovesti igrace za razliku od svih ostalih hrvatskih SDa. 7 godina u turskoj odlican i ti ne pomislis ga vratit ni da pitas za cijenu ni da iskazes interes.
  • Droljo
    14.3k
    7 godina u turskojE46

Jebena referenca. Možda da bred pitta dovedemo? On je bio 7 godina u tibetu...
  • E46
    1.3k
    pa sigurno bolja nego hnl raznorazni kreteni, covjek 7 godina nosi kasimpasu osrednji turski klub, u Dinamu bi sigurno bio najbolji.
  • Krizy
    54.3k

Toliko je dobar da ima 600 odigranih minuta za raspalu reprezentaciju BiH.
  • Crni86
    9.2k
    Doffo iz olimpije je jedan igraca kojeg mislim da smo propustili dovest unazad par godina. Po igrackim sposobnostima upravo igrac kakav fali ovoj ekipi, drski argentinac koji ce sve napravit za rezultat, trkac, radilica.

Doso je u olimpiju iz tuzla citya kao njen kapetan tako da i to dovoljno govori o njegovom karakteru.
  • E46
    1.3k
    super, nije dobar zaboravite da sam ista rekao, bolji su baturina, stojkovic itd.. Klasicna ekipa koja ima zeluca sve ovo gledat.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.