• Droljo
    15.1k
    Ja sam za. Još bi i Mbukua bih ostavio kao back up za desetku ako baturina ode. Trebat će nam igrača. Mislim da je (trenutno) bolji od vrbančića.
  • Mihaljević
    12.6k
    Vrbančić sljedeće sezone jedan od glavnih igrača Dinama.
  • Nolifer
    10.6k

Nebu se uklopio zbog frizure. Eventualno da ju ofarba.
  • Droljo
    15.1k

Opet borba za treće mjesto znači.
  • NitkoBitan
    25.5k
    U Lokomotivi se ne moze posteno nametnut, vecinu utakmica nevidljiv.
  • Mihaljević
    12.6k
    Vidit ćemo, vidit ćemo...
  • Zagi
    9.5k
    Vrba u Loksi igra desno krilo. Ja ne znam kaj bi on tam trebao isporučiti.
    Mislim, bolje za njega da ima ikakvu minutažu ali to je kao da Majera staviš na lijevo krilo i čudiš se kaj to i nije baš nekaj.
  • Zagi
    9.5k
    Neki članak o Jagušiću:
    "Riječ je o modernoj "osmici", veznjaku koji igra u oba smjera, a protiv Gorice je u srijedu u 114 minuta pretrčao 14,8 kilometara!"

Mali zbilja ovoliko trči?? Meni je to malo kaj sam ga gledao dojam bio da su mu forte agilnost, akceleracija, dribling.
    Ak je ovo gore istina, odmah kupiti.

Još je dominantna lijeva noga? Bravo za Jozu Bandića.
  • Mihaljević
    12.6k
    Svaki dan do početka prijelaznog roka ću ovdje predložiti jednog igrača za Dinamo. 1/79

Tomi Horvat
    250019616.webp
    Klub : Sturm Graz
    Pozicija : 8
    Godine : 26
    Ugovor : 06/25

Bez ugovora, reprezentativac Slovenije i najbolji igrač Sturma ove sezone, prošlo ljeto sam ga predložio, opet ću. Top tehnički potkovan igrač, sa bombom u nozi.

• Mihaljević
    12.6k
    Svaki dan do početka prijelaznog roka ću ovdje predložiti jednog igrača za Dinamo. Dan 2/79

Benjamin Tahirović
    benjamin-tahirovic-5.jpg
    Klub : Brondby
    Pozicija : 6
    Godine : 22
    Ugovor : 06/28

Klasa je, Mourinhov ljubimac, treba nam igrač koji je izdržljiv, koji može u Mišićeve kopačke. Nastupao za sve mlađe kategorije Švedske, da bi za seniorski nogomet izabrao "BiH". Uz Brondby u karijeri nastupao za Romu i Ajax.

• Marley
    3.8k
    cekaj stvarno ces ih imati 79??
    Svaka cast ako je tako :grin:
  • Krizy
    54.9k
    Kad dovedu nekoga od 300 igrača koje je napisao, moći će reći da je vizionar :cool: :razz:
  • nemapredaje
    4.9k

Ovaj pas iz videa je baš Mišićevski
  • Tranzicijski Napad
    366
    Steta pa ce ga Brondby otpkupit za 3.75mil
  • Calello5
    120
    Upravo takvi igrači poput Tahirovića ili Horvata su nasušno potrebni Dinamu. Trkački moćni, skloni jednostavnim rješenjima i suradnji
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.