• Papastrumf
    15.2k

Moguce da je, al momcad nista bolje nije izgledala niti s prethodnicima.

Jbg, kasni se s remontom dvije godine, a onda se jos napravio uzasan posao u zadnja 2 prijelazna roka. Novog SD-a cega ogroman posao na ljeto, a greske ne smije biti. Ne mozemo si dopustiti jos jedan los prijelazni rok.
  • Nolifer
    10.2k
    Tri razlicita trenera nisu dobra. Da nije onda problem u necemu drugom?Papastrumf

Isto sam se zapitao, još onda kad je Bišćan bio smjenjen, već tad mi se otvorila ta lampica u glavi i ovo mi je dokaz da ipak je nešto drugo posredi, a što, to ni sam dragi Bog ne zna...
  • Olmic
    4.2k
    Novog SD-a cega ogroman posao na ljeto, a greske ne smije bitiPapastrumf

Ne bi bilo lose ga sad dovest, kaj velis? :)
  • SjevernaStrana
    2.4k
    biscana koji je imao slicnu okosnicu ekipe.Crni86

Koju? Šutala, Ivanušeca i Livakovića?? :lol: :lol: :lol:
  • Chempers
    521

Kako postoji skupina koja ima fetis na Kange, Cordobe i Mmaeove, tako postoji još veća skupina s fetisem na strane trenere. Ovaj je uz to bio jedan od najboljih igrača svijeta, presadio je kosu i zna lijepo pričati s novinarima. Pa mislim o čemu mi pričamo, pogledaj temu s početka pa ćeš vidjeti opće oduševljenje s njim prije nego su uopće počele pripreme, a nitko nije apsolutno ništa znao o njemu kao treneru. Fascinantno.
  • Crni86
    9.2k
    imao je bolje igrace, ali problem je bio isti. A staru jezgru je cinila ista ekipa kao danas.

Ne kazem da bi biscan bio uspjesan, ali ovaj problem traje vec dvije sezone, nije od prosloga ljeta samo.
  • Odani Zgd
    192
    Sve jasno,al najviše smeta što ga neki i dalje opravdavaju i uvjeravaju da je on trener za Dinamo.Neki idu čak toliko daleko da bi mu dali da nas povede i u iduću sezonu bez obzira kako ova završila.Grešaka je sigurno s trenerima bilo i prije i bit će ih još sigurno,osobno za mene,ne moraju se svi složiti naravno,Fabio je za mene završena priča,pustio bih ga da odradi sezonu do kraja i razlaz.
  • Jaro
    9.4k
    da imamo ikakav plan pedala i dovest zamjenu pa nek vec krene sa selekcijom - ovaj mi ne treba, ovaj mi ne treba... pa na ljeto znas kaj ti fali. Ovako, Fabio do kraja sezone, pa dolazi novi pa mu treba pol godine da upozna momcad, pa onda pola godine da sve isproba, pa dva prijelazna roka da si postavi momcad po ceifu, pa dok uigra i usadi svoje ideje taman ce sin Brune Petkovica zakucati na vrata prve momcadi
  • Odani Zgd
    192
    Ma i to ste u pravu,jer smjenom Fabia nakon sezone,ako budu tražili novog trenera kao SD cca 2 mjeseca,mi bi s novim trenerom debelo zagazili u 8 mjesec.....jedino da mu sada nađu zamjenu,pa novoga trenera predstaviti na početku sezone,ili odmah smjena Fabia i predstavljanje novog trenera.Zbunjujuća situacija skroz,nemaš SD,vjerovatno nemaš ni trenera za početak priprema/sezone.Pitanje koga uopće više i dovesti....
  • SAS1987
    16.8k
    Na svakoj tekmi dinama je tisuće trenera a uprava odabrala najgoreg :rofl:
  • Sibirski plavac
    4.4k
    "Garcia i Kovačević su u opticaju kako čujem".
    A je nam autor kreativan za popizdit. Pročitam naslov članka mislim si, oće li spomenut neka dva nova imena koja dosad nisu spomenuta, kad ono reciklaža imena dva trenera koje ionako većina medija i navijača spominje već neko vrijeme kao moguće opcije.
  • kajjaznam
    108
    Ovo sve više liči na cirkus,a ne na ozbiljni klub
  • austrijanac
    6.1k

Zašto?
    Radi članka Ivice Mede ili?
  • kajjaznam
    108
    ma na članak sam mislio(uglavnom).
    Sad ćeš reći, to je piskaralo obično,al u svakoj laži ima pola istine.
    A to što još nemamo SD-a, e to je cirkus
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.