• austrijanac
    6.1k

Ivica Medo je gori od običnog piskarala te mu ne bi davao nikakve važnosti.

Za SD se slažem, ali samo radi izlaženja u javnost s određenim danima/rokovima.
  • emilperska
    9.2k
    Radi članka Ivice Mede ili?austrijanac

Medo laže, Lesički laže, Olivari ne laže sad jer je dobar s našim PR-om makar su isti do prije par godina javno pisali da je najveći mamićevac od svih novinara. Novinare tretiramo u kontekstu situacije pa nam nekad neki pašu, neki ne pašu. Osobno su mi najrealniji i najdraži Tironi i Ničota jer nisu bili pravi mamićevci dok su Olivari kao najdraži novinar našeg PR-a i Saša Pavličić Bekić kao član NO-a visili po Maksimiru i HNS-u 2015.-2017. u doba najveće presije prema navijačima tako isto Ničota i Tironi sada nisu "režimski novinari". Olivari mi je prelignjast općenito.

Osobno sam za to da klub piše priopćenje kada treba, ali ovo danas mi je besmisleno. Kako direktor komunikacija može znat ili ne znat da li su se Petković, Ademi, Miško, Rile i tko već sastali ili se nisu sastali privatno kod nekog doma, u kafiću itd. To ne može znat ni Juranović koji je napisao članak i ovaj naš iz kluba što to isto demantira. Osim ako Juranoviću netko od igrača nije osobno javio da su se našli.

Ugl, klub trenutno očito luta po pitanju SD-a jer ne znaju ni sami kakva će situacija biti na ljeto s budžetom i koje natjecanje će se ganjati. O tome ovisi budžet za transfer. Tako smo onda isto vjerojatno atraktivni ili neatraktivni imenima koje Uprava očito želi. Bojim se da na kraju ne završimo s Mihaelom Mikićem ili nekom mlađom inkarnacijom Štefa Deverića koja je dobra sa Zajecom.

Manenici trenutno jedino zamjeram što nije maknuo trenutnog trenera i bacio all in na osvajanje naslova u ovih 9 kola, a ne tako olako borbu za naslov prepustiti stihiji, slučajnosti i nedoraslom treneru kojeg svlačionica izbjegava sastajali se senatori ili ne. Nepronalazak SD-a mi nije toliko kriminalan kao ovo prvo..
  • ElDorado
    2.6k
    Senatore za trenere!!! All in!!!!
  • austrijanac
    6.1k
    Medo laže, Lesički laže, Olivari ne lažeemilperska

Svi troje spadaju u isti koš te trenutno, osim Ledinskog i eventualno Tironija, nema nijednog novinara koji misli istinsko dobro Dinamu.

Inače ga nebi besramno razapinjali svaki treci dan.

No tema je Fabio, kakav god da je, od mene će uvijek imat podršku, kao i dvojica prethodnika.
  • austrijanac
    6.1k
    Ima li još itko da hračne po Dinamu i Fabiu/Kango/Peri Perici, ili je to to za danas.
  • skener
    2.1k
    Već 5 dana svaki dan po tri članka, ali još se nisu dogovorili
    Jesu li igrači u stanci previše trenirali pa su zbog toga bili umorni u Varaždinu, ili su imali slobodno i nisu ništa radili a trebalo ih je nagazit?

Bitno je samo da se nešto piše, ali je obavezno da se pljuje po Dinamu.

Samo novinare koji to rade zbog klikova još i kužim, ali da ljudi koji kao prate Dinamo i pišu tu po Zoni puše te priče to mi nije jasno.

Točno ss po upisima vidi tko je kaj pročitao i koji je podcast pratio
  • Crni86
    9.1k
    A kaj se cudite? Treci smo, imamo najveci budget u ligi. Ovo je jos i blago bi reko kada 9 kola prije kraja si 5/6 bodova od prvog mjesta protiv nikad gorih suparnika. Neka se stvara pritisak, bolje to nego da se pise kako je sve super i sve je uredu te da cannavaru treba jos dve godine da uigra momcad, a igracima jedne pripreme da uhvate formu. A ljudi u klubu ce kroz 5,6 prijelaznih rokova naucit kako funkcionira slaganje momcadi i sportska politika.

Ovo je dinamo, tu se nakon 1:0 pobjede trazi vise, bolje, atraktivnije. Na stranu lazi i konstruirane price, neka se propitkuje igrace i trenera u medijima, sami su se doveli pod takav pritisak svojim nezalaganjem/neznanjem pa sada neka zive sa tim. Ako su htjeli da im bude lako mogli su otic u istru ili varazdin.
  • Marc
    362
    Nadam se da je gospon Fabio i ak nekim čudom osvoji prvenstvo da je bivši na ljeto.. i što dalje od Dinama…
  • Jaro
    9.4k
    Znaci u reprezentativnoj stanci je trener igrace toliko nagazio da jos danas ne mogu disat, a jos usto ih je pustio na slobodne dane u isto vrijeme. Zakljucujem da ga igraci toliko postuju ili ga se boje da su se sami u slobodne dane pretrenirali. Nema drugog objasnjenja...
  • Facke
    5.5k
    Gledajte , nek trener da trenirati kak oce. To je negva stvar. Ak misli delati na fizicke spreme nek dela. Nas problem pod Cannavarem je da mi v zadnje trecine nemame nikakvu igru. Nemame ideje, nemame automatizme. Uz to jos zna bas lose zamjene napraviti. I onda sme tu gde jesme. I to potpune zasluzene. Mene osobne se pod Cannavarem nijedna HNL utakmica nije svidala. El se resime kroz neku individualnost a ne kroz neku igru.
    I kad vidis da ekipa oce biti dominantna , da oce igrati jednostavne nemre.

Nije to to decki. To je miljama od igre i Dinama kakvuga oceme gledeti. Jos pune gorse nek proslu sezonu. A od Cannavarovoga "napadnickuga" nogometa se ne vidi nista. Na svim ispitima v HNLu je zasral. Osijek, Rijeka, Hajduk da ne nabrajam dale. Po mene sme na tablice zasluzene na trecem mestu. I cude bude ak osovjime ove prvenstve. Ja ne vidim kak i na kakuv nacin. S takvem "nogometem" tereg igrame trenutne nema sanse. Ja sam se pod talijanem nadal pune bolje igre al na kraju krajeva sme dobili pravu "kamilicu" bezidejnu.
  • Dinaminjo
    1.4k
    Sramite se svi do jednog.

Lako je prpdavat floskule nema predaje sa 19 titula u nizu, a kad zakasljamo gori ste i od baba i od juznjaka

Fuj
  • Droljo
    14.1k
    Nas problem pod Cannavarem je da mi v zadnje trecine nemame nikakvu igruFacke

Misliš da im 'mister' brani da odigraju dva dupla pasa? Da netko nabaci u 16 kad već imaš tog kangu unutra? Da pogode zicer kad ga slože jednom u 100 minuta?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.