arsenal ti nije imao sd frende. Sd kakvog mi znamo je njihov manager ,tek sad su našli jednog koji će pomagati arteti i raditi na stvarima koje nisu samo u vezi prve momčadi i rasteretiti artetu — Kujtim Shalla
Tko smatra da je samo slaganje prve ekipe njegov jedini posao? Jer ja to nisam rekao. Kratkoročno svakako i je najbitnije targetiranje i dovođenje igrača za prvu ekipu, ali njegova uloga je daleko veća od toga.Ja to shvaćam, meni nije jasno zašto se smatra da mu je samo to i posao. — JD s istoka
Opet padamo na slatke riječi.
Boromisa je meni super potencijal i dinamovac, ali to što on lijepo priča ne znači da mu treba dati ključeve kluba pred najteži transferni period unazad desetljeće ili dva.
Bio je isto jedan tip koji nas je sve omađijao divnim riječima, pa smo dobili pimpek.
Boromisu u klub svakako, ali kao glavnog SDa - zasad ne. — Paggini
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.