• Vedraca
    115
    Pa to je kod svakog Nama dostiznog SD-a moze bit dobro a nemora! Koga bi ti doveo a mirnije spavo?
  • emilperska
    9.3k
    Danas je mjesec dana od kad je Manenica najavio sportskog direktora "kroz 10 dana". :nerd:
  • GeneralNapoleon
    1.2k

Sporo - sporije - Dinamovo donasanje krucijalnih odluka.
  • austrijanac
    6.1k
    Možda je odluka donesena vec prije, samo se čeka objava :eyes:
  • NKDZ86
    3.3k
    prije ćemo dočekat da Kangu odčepi, nego novog SD-a...
  • OsamŠest
    4.6k

Jesi ti osobno zadovoljan izborom? :grin:
  • Fan
    884
    arsenal ti nije imao sd frende. Sd kakvog mi znamo je njihov manager ,tek sad su našli jednog koji će pomagati arteti i raditi na stvarima koje nisu samo u vezi prve momčadi i rasteretiti artetuKujtim Shalla

Edu je znači šljive tresao dok su sazrijele.
    On im je bio PRAVI SD i u suradnji sa Artetom slagao ekipu. Uloge su im bile podijeljene, ali je i dalje bio ultra važan kotačić, tako da nije istina da nisu imali SDa.
    Ja to shvaćam, meni nije jasno zašto se smatra da mu je samo to i posao.JD s istoka
    Tko smatra da je samo slaganje prve ekipe njegov jedini posao? Jer ja to nisam rekao. Kratkoročno svakako i je najbitnije targetiranje i dovođenje igrača za prvu ekipu, ali njegova uloga je daleko veća od toga.
    Neće Dinamo propast da mi nemamo i ovo ljeto SDa, al da bi nam vjerojatno propala sljedeća sezona (sudeći po dosadašnjim dolascima), vjerojatno i bi.
  • E46
    1.3k
    je je kao i uvijek do sad, desno krilo 3 mjeseca, trener mjesec dana(bjelica) sportski direktor 3 mjeseca, bravo za sve aktere.
  • Fan
    884
    Opet padamo na slatke riječi.

Boromisa je meni super potencijal i dinamovac, ali to što on lijepo priča ne znači da mu treba dati ključeve kluba pred najteži transferni period unazad desetljeće ili dva.

Bio je isto jedan tip koji nas je sve omađijao divnim riječima, pa smo dobili pimpek.

Boromisu u klub svakako, ali kao glavnog SDa - zasad ne.
    Paggini

Slažem se s ovim u potpunosti, al bojim se da boljeg nećemo (ili ne možemo) dovest.
  • E46
    1.3k
    budes ti sretan i zadovoljan, ja ako opet budu reciklirali neko domace ime mogu imat samo jos jedan u nizu tuznih i razočaravajućih dana, al ko da njih boli kurac jel tko pati zbog Dinama.
  • DiddyGuela
    3k

Zlobnici bi rekli - prodaje maglu. Međutim mi nismo zlobnici, ljudi se uce poslu, treba im dati vremena.
  • ElDorado
    2.7k
    Prije trilijun godina netko je tu glumio insajdera i napisao ‘bit ćete zadovoljno’. Jako smo zadovoljni
  • Noel
    9.8k

Bu te zadovoljni!
  • Patak
    3.2k
    Bum buš bu bu mo bu te bu ju :-)
  • Odani Zgd
    193
    Ide Vlak,ide Vlak,Ide Vlak....daj Vlaka nek izgori forum,nemojte nas držati više u neizvjesnosti....
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.