• Jaro
    9.4k
    Govorim o ljetu 2023. Tad su nam krila bili Špikić i KanekoCrusades

Sljedece ce Spikic i Stojke :rofl:
  • Enco
    134
    Mišljenja sam da je SD odabran, odnosno kako je Skender rekao imamo opciju A,B,C vjerujem da se to nije odnosilo samo na financije već i na SD-a.
    Čeka se rasplet situacije, ako u idućih kolo ,dva kiksamo možemo se pozdraviti s prvenstvom i dolazi opcija B (Boromisa ili netko njegovog ranga) ako ne kiksamo i ostali rezultati se poslože dolazi kapitalac.
    Budimo realni ne ovisi sve o nama, koji kapitalac želi doći u Dinamo ,općenito u HNL ako će igrati konferencijsku i HNL , a i proračun u tom slučaju je puno manji.
    Samo se nadam da ti odabrani već sada snimaju situaciju i slažu križaljku svak za svoj scenarij.
  • Kujtim Shalla
    4.5k
    Ja mislim da se čeka samo radi dotičnog/izabranog kandidata jer mislim da ima klub i naravno da se čeka kraj sezone ili pogodan trenutak za objavu ,kad se dotični dogovori sa klubom jer meni bilo profesionalno ni etički ispravno da sad kad se sezona lomi on objavi da od ljeta ima novi klub. Nebo bilo dobro ni meni to čuti iskreno. Ako je Boromisa u pitanju ,do sada je čovjek bio oličenje profesionalnog sd pa onda nema razloga išta objaviti dok se Olimpija bori za titulu. Možda je gentlemenski sporazum davno postignut. Da je neko bez kluba bio bi davno objavljen . Moja neka pretpostavka. Budemo svi pametniji. Sad najiskrenije ,samo prvenstvo mi je fokus . Do god nada postoji. Mi jesmo užas,ali drugi nisu bili i ovoj situaciji do sad . Nisu sudci ti koji osvajaju prvenstvo. Treba imat i muda i igrače za to. Uz sve kritike ,znamo svi i vidimo da naši imaju to u sebi i da mogu bar 50 posto bolje. Za konkurenciju se nebo zakleo
  • Enco
    134

S obzirom na signale iz kluba, najave pa prolongiranje objave meni više baca na ovu moju teoriju.
  • Crni86
    9.2k
    A kaj sd dolazi samo na jednu sezonu ako je bitno kolki cemo budget sad imat i da nam o tome ovisi tko je novi sd? Nakon svega mislite da sa financijske strane ljudi u klubu razmisljaju tako kratkorocno? I sad osvojimo titulu npr damo nekom milju eura i onda iduce godine ne osvojimo nemamo vise za placu tog sda a nemamo ni za otkaz mu dat pa se onda valjda ugasimo ili kako?

Teorija ti ne stoji.
  • Enco
    134

Zato sam i napisao da ne ovisi sve o nama,pita se nešto i sd-a možda je igranje kvalifikacija za ligu prvaka već prvu sezonu minimum ispod kojeg ne ide.
  • Fan
    884
    kad se dotični dogovori sa klubom jer meni bilo profesionalno ni etički ispravno da sad kad se sezona lomi on objavi da od ljeta ima novi klub.Kujtim Shalla

Etički neispravno bi bilo upravo čekati kraj sezone jer SD u bilo kojem klubu je sa ovom sezonom gotov bio već praktički na kraju zimskog prijelaznog roka pa bi bilo u redu obznaniti klub da pravovremeno dovede novog čovjeka koji može pripremati novi, ljetni rok.
  • Omake
    6.8k
    Iz dana u dan je sve teže ne pasti u potpuni cinizam i doći do zaključka da su neodlučni smjenili neodlučnog.
  • Crni86
    9.2k
    ni takav sd onda nije ozbiljan. Mi trebamo iz nicega stvoriti nesto, a ne se igrati real madrida.
  • GeneralNapoleon
    1.2k
    Sto duze sve ovo traje to vise zelim da na kraju bude Boromisa. Jer poucen dosadasnjom politikom kluba ce na kraju ispast neki xy stranac bez CVa koji je 10 puta losiji od Boromise. Uzmi domace sto je pokazalo neko znanje/potencijal i nemoj filozofirat.
  • BBB Mataa998
    2.2k
    Nije mi jasno zasto poneki zele stranca koji nema nikakvog iskustva ali je radio kao pomocnik SD u nekom top klubu na svijetu,a ne zele domaceg covjeka isto tako zeljnog dokazivanja koji vec radi na poziciji SD-a i pokazuje talent.
  • austrijanac
    6.1k

To je modus operandi bivseg SD-a, ne naročito uprave.

Iskreno, nemam nikakva očekivanja i nakon toliko hypea, razočaran sam u sve što se događa u zadnje vrijeme, no nije uprava bila ta koja je gurala polovnjake i ostale stvari iz vana, nego Marić.
  • BBB Mataa998
    2.2k

Gdje je to Maric radio kao SD i pokazao talenat?
  • Olmic
    4.2k
    Sad se vidi da fali netko u Upravi kaj zna nesto o nogometu, a ne da si dinamovac i da si uspjesan poslovan covjek i odmah si i kandidat za funkcije

Kad se zbroji Uprava i IO ima mozda 2 djelatnika sta imaju veze s nogometom, a ostalo sve simpatizeri Dinama

Svakako treba i clan Uprave koji ce biti zaduzen iskljucivo za sportski dio kluba
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.