• NORTE
    16.1k
    Ako ne dobiju novac, neće igrati protiv OsijekaIvdzo11

Možda će igrat juniori protiv šarana. :confused:
  • The Octopus
    336
    Postoje izvori koji govore da je finacijska situacija tamo dosta losa, pitanje je sta je istina. Ne bi me uopce cudilo da u prvu ligu ude Cibalia koja ce zavrsiti izvan top 3, naravno ako postoji uopce ta mogucnost da nije onemogucen ulazak u prvu ligu ako nisi u top 3 npr. Ako zna nezko neka napise
  • NORTE
    16.1k
    Sjećate se kad su bilići klaunčine ismijavali i spočitavali drugim klubovima, njihovim upravama i navijačima one pečate i zajedničko priopćenje klubova u vezi potpore hr sucima...

Nit čut ih ni vidjet zadnjih mjeseci o tome otkako su i oni sami odlučili da im ipak pašu hr suci, jer sa stranim sucima završe kao protiv Tobola, Gziri i Ružomberoka. Ispadnu na prvoj stepenici protiv jazavaca i to u dvije utakmice.
  • emilperska
    10.9k
    Slaven nakon ovakve tekme danas, u subotu ima šanse kao mi protiv Arsenala nedavno..

Iluzorno je tu ista bilo ocekivati. 8 kola prije kraja, Hajduk na barem +5(6).

Loksa je zadnja šansa..
  • Infinity
    18.6k

16.01.2024.

Vezano za infrastrukturu mi smo u punom pogonu, vrlo brzo ćemo krenuti s konkretnim radovima na našem kampu, papirologija je pri kraju, čekamo još nekakve završne papire. Što se stadiona tiče i tu vjerujem da ćemo brzo krenuti s radovima, imali smo i vrlo konstruktivne razgovore s gospodinom Kustićem i vodstvom HNS-a koji su pokazali zaista ozbiljan interes da nas podrže. Na 70 000 četvornih metara zemljišta nedaleko našeg sadašnjeg stadiona, gradit ćemo tri pomoćna terena, dvoranu i stadion kapaciteta oko 5000 natkrivenih mjesta. Što se samog stadiona tiče, čekamo izmjenu prostornog plana, u suradnji sa HNS-ovim stručnim odjelom poraditi ćemo još na detaljima projekta, sve je praktički usklađeno i zapravo mi samo čekamo zeleno svjetlo od svih nadležnih institucija da krenemo s radovima. Rok? Pa to Vam ne mogu reći, nije u našim rukama, ali ja se nadam da ćemo već u proljeće krenuti s pomoćnim terenima, a u jesen krenuti s radovima na stadionu. Završetkom tog projekta klub će imati sve preduvjete za daljnji napredak, prije svega tu naravno mislim na našu školu nogometa.

Jako ambiciozan klub s jasnim ciljevima i poduzetim akcijama na svim poljima da postanu ozbiljan prvoligas :lol: Dok pocnu s radovima uspjet ce uci u prvu ligu i ispasti do cetvrte. I nece biti prvi takav primjer.
  • dmil
    720
    ma ta prica za kamp se vrti od 2021., mogu osobno potvrditi da je na toj lokaciji i dalje sikara kao sto je uvijek i bila, a Vukovar trenira na terenima nizeligasa Mitnice i Petrovaca

https://sib.net.hr/sport/nogomet/24285/hnk-vukovar-1991-gradi-novi-moderni-nogometni-kamp/

Stadion kao i jesu nesto sredili, tipa stavili sjedalice na istocnu tribinu, i odradili neke kozmeticke popravke, ali da, cini mi se kao klasicna prazna nogometna obecanja u HR sto se tice infrastrukture

iako je pohvalno sto se klub digao s ponora do potencijalne prve lige, tu Buzovu skidam kapu
  • NVKOD
    5.2k
    Nažalost, sami smo se doveli do situacije da iz tjedna u tjedan očekujemo kikseve konkurenata, a imali smo više nego dovoljno prlika da se maksimalno približimo vodećem na tablici.

Problem je u tome kaj dosta ljudi pizdi ako Šibenik ili Slaven (umoran od Kupa) ne uzme bodove tovarima, ali da se mi nismo tako nonšalantno, čak i bahato ponašali, ništa od toga ne bi bilo bitno. Konstantno se podcijenjuje liga, govori se "lako ćemo, sami će se predati", a istina je daleko od toga.

Ako ima premija za LP, onda bi bilo i skidanja s plaće u slučaju neosvajanja lige. Ako ne osvoje ligu, LP će se gledati samo preko telke.
  • Blueshadow86
    3.4k
    Šibenik, kolko god su u problemima, uzimaju u nedjelju bod/bodove protiv Osijeka. Ovi su igrali produžetke i na kraju još i ispali iz kupa, u gostima igraju očajno, a slijedi im još i to daleko putovanje za Šibenik...
  • flexXy
    2.9k
    Šibenik, kolko god su u problemima, uzimaju u nedjelju bod/bodove protiv Osijeka.Blueshadow86

Sibenik kako stvari stoje nece ni igrat utakmicu :lol:
  • BBBaranja
    3.5k
    Osijek u dugovima a nakon prvenstvene tekme u st kup protiv nas cekali u zadru.
    Takoder sada nakon gostovanja u Puli danasnji susret
    cekali u sv.Martinu..
    Nije mi bas jasno ali dobro,nek su iz kupa ispali to je najbitnije :rofl:
  • NORTE
    16.1k
    Slaven nakon ovakve tekme danas, u subotu ima šanse kao mi protiv Arsenala nedavno..

Iluzorno je tu ista bilo ocekivati.

Loksa je zadnja šansa..
    emilperska
    Shit of the day.

Kao prvo, pričamo o klubu koji se muči u skoro svakoj tekmi hnla, a igra u gostima kod kluba koji je u top formi, 4. na tablici i ima par odličnih igrača.

Daleko ozbiljnija momčad od Šibenika.
    Pobijedili Rijeku pa ušli u finale kupa preko Osijeka.

Postoji nešto što se zove odmor.
    Oni će do Hajduka odradit valjda jedan lakši trening vježbanja prekida.

Kakav Arsenal čovječe, kakva iluzorna očekivanja...
    Pa ne dolaze u goste Bijelom Brdu.
  • Sibirski plavac
    5.5k

Ni oni ne vjeruju da "splicki galacticosi" mogu do kraja. :rofl:
    Dobro, izuzetak je ovaj jedan "stručnjak".
  • Klenx
    7.9k
    Nije nam lako, a u tom traženju slamke spasa stvarno se počelo strahovati i rezonirati na sulud način.
    Slaven Belupo se potrošio, i šaptom će pasti od Hajduka, a mi ćemo se napatiti s Istrom koja kao nije igrala utakmicu danas. Još ju je i izgubila kao duplo bolji suparnik.

Ajmo raščlaniti svaku utakmicu tovara ovo proljeće.

Hajduk - Slaven Belupo 0:0, nikakva utakmica jednih i drugih, zasluženi bod svakome

Lokomotiva - Hajduk 3:2, zaslužena pobjeda Lokomotive

Hajduk - Varaždin 1:0, tri boda za tovare u utakmici koju su odigrali nikako i dobili iz penala

Istra - Hajduk 1:1, uz sudački “var izvan funkcije” i festival promašaja Lisice i Fučka uzeli su bod

Hajduk - Osijek 4:0, jedina zaslužena pobjeda ovo proljeće, razbili su šarane

Dinamo - Hajduk 2:2, iako su bili bolji, mi smo bili bez pola momčadi, a i da nije bilo Riletovih pizdarija vjerujem da bi uzeli tri boda

Hajduk - Gorica 2:1, još jedna totalno nezaslužena pobjeda

Rijeka - Hajduk 3:0, razbijanje

Hajduk - Šibenik 1:0, bezvezna utakmica protiv raspalog Šibenika

Osvojili 15/27 mogućih bodova.
    Ako se tu jako ne upetljaju nenogometni faktori, ne vjerujem da će takvi mrljavi uzeti preko 19 bodova u zadnjem krugu.
    Znači mi moramo uzeti 25/27.
    Hoćemo li? Teško. Ali frende, nemreš biti prvak sa 60 bodova.

Staviti si u glavu da moramo dobiti 9/9 i tako se postaviti na terenu. Kao prvaci.
    A ne kao jazavci u Varaždinu.

Strahujemo od Istre? Ako je tako, okanimo se onda uzaludnog posla.
    Prvak u trenutku kada mu gori ode tamo, zabije 2 komada i nosi 3 boda doma.
    Nakon Istre imamo samo 2 gostovanja van zagrebačkog prstena. Šibenik u besparici, i tovare.
    Ajmo to dobiti. Ajmo zakuhati još dok možemo.
  • Peškaman
    7k
    Mi ne smijemo kiksati više utakmicu do kraja - to je jedini put ka naslovu prvaka. Koliko smo spremni i u mogućnosti to odraditi vidićemo u sljedećim kolima.
    Imamo kući Osijek, Rijeku,Slaven,Varaždin + "gostovanje" na Maksimiru protiv Lokomotive.
    U gostima Istra,Gorica,Hajduk,Šibenik.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.