• The Octopus
    211
    Postoje izvori koji govore da je finacijska situacija tamo dosta losa, pitanje je sta je istina. Ne bi me uopce cudilo da u prvu ligu ude Cibalia koja ce zavrsiti izvan top 3, naravno ako postoji uopce ta mogucnost da nije onemogucen ulazak u prvu ligu ako nisi u top 3 npr. Ako zna nezko neka napise
  • NORTE
    14.4k
    Sjećate se kad su bilići klaunčine ismijavali i spočitavali drugim klubovima, njihovim upravama i navijačima one pečate i zajedničko priopćenje klubova u vezi potpore hr sucima...

Nit čut ih ni vidjet zadnjih mjeseci o tome otkako su i oni sami odlučili da im ipak pašu hr suci, jer sa stranim sucima završe kao protiv Tobola, Gziri i Ružomberoka. Ispadnu na prvoj stepenici protiv jazavaca i to u dvije utakmice.
  • emilperska
    9.2k
    Slaven nakon ovakve tekme danas, u subotu ima šanse kao mi protiv Arsenala nedavno..

Iluzorno je tu ista bilo ocekivati. 8 kola prije kraja, Hajduk na barem +5(6).

Loksa je zadnja šansa..
  • Infinity
    17.6k

16.01.2024.

Vezano za infrastrukturu mi smo u punom pogonu, vrlo brzo ćemo krenuti s konkretnim radovima na našem kampu, papirologija je pri kraju, čekamo još nekakve završne papire. Što se stadiona tiče i tu vjerujem da ćemo brzo krenuti s radovima, imali smo i vrlo konstruktivne razgovore s gospodinom Kustićem i vodstvom HNS-a koji su pokazali zaista ozbiljan interes da nas podrže. Na 70 000 četvornih metara zemljišta nedaleko našeg sadašnjeg stadiona, gradit ćemo tri pomoćna terena, dvoranu i stadion kapaciteta oko 5000 natkrivenih mjesta. Što se samog stadiona tiče, čekamo izmjenu prostornog plana, u suradnji sa HNS-ovim stručnim odjelom poraditi ćemo još na detaljima projekta, sve je praktički usklađeno i zapravo mi samo čekamo zeleno svjetlo od svih nadležnih institucija da krenemo s radovima. Rok? Pa to Vam ne mogu reći, nije u našim rukama, ali ja se nadam da ćemo već u proljeće krenuti s pomoćnim terenima, a u jesen krenuti s radovima na stadionu. Završetkom tog projekta klub će imati sve preduvjete za daljnji napredak, prije svega tu naravno mislim na našu školu nogometa.

Jako ambiciozan klub s jasnim ciljevima i poduzetim akcijama na svim poljima da postanu ozbiljan prvoligas :lol: Dok pocnu s radovima uspjet ce uci u prvu ligu i ispasti do cetvrte. I nece biti prvi takav primjer.
  • dmil
    569
    ma ta prica za kamp se vrti od 2021., mogu osobno potvrditi da je na toj lokaciji i dalje sikara kao sto je uvijek i bila, a Vukovar trenira na terenima nizeligasa Mitnice i Petrovaca

https://sib.net.hr/sport/nogomet/24285/hnk-vukovar-1991-gradi-novi-moderni-nogometni-kamp/

Stadion kao i jesu nesto sredili, tipa stavili sjedalice na istocnu tribinu, i odradili neke kozmeticke popravke, ali da, cini mi se kao klasicna prazna nogometna obecanja u HR sto se tice infrastrukture

iako je pohvalno sto se klub digao s ponora do potencijalne prve lige, tu Buzovu skidam kapu
  • NVKOD
    3.9k
    Nažalost, sami smo se doveli do situacije da iz tjedna u tjedan očekujemo kikseve konkurenata, a imali smo više nego dovoljno prlika da se maksimalno približimo vodećem na tablici.

Problem je u tome kaj dosta ljudi pizdi ako Šibenik ili Slaven (umoran od Kupa) ne uzme bodove tovarima, ali da se mi nismo tako nonšalantno, čak i bahato ponašali, ništa od toga ne bi bilo bitno. Konstantno se podcijenjuje liga, govori se "lako ćemo, sami će se predati", a istina je daleko od toga.

Ako ima premija za LP, onda bi bilo i skidanja s plaće u slučaju neosvajanja lige. Ako ne osvoje ligu, LP će se gledati samo preko telke.
  • Blueshadow86
    2.9k
    Šibenik, kolko god su u problemima, uzimaju u nedjelju bod/bodove protiv Osijeka. Ovi su igrali produžetke i na kraju još i ispali iz kupa, u gostima igraju očajno, a slijedi im još i to daleko putovanje za Šibenik...
  • flexXy
    2.8k
    Šibenik, kolko god su u problemima, uzimaju u nedjelju bod/bodove protiv Osijeka.Blueshadow86

Sibenik kako stvari stoje nece ni igrat utakmicu :lol:
  • BBBaranja
    3.2k
    Osijek u dugovima a nakon prvenstvene tekme u st kup protiv nas cekali u zadru.
    Takoder sada nakon gostovanja u Puli danasnji susret
    cekali u sv.Martinu..
    Nije mi bas jasno ali dobro,nek su iz kupa ispali to je najbitnije :rofl:
  • NORTE
    14.4k
    Slaven nakon ovakve tekme danas, u subotu ima šanse kao mi protiv Arsenala nedavno..

Iluzorno je tu ista bilo ocekivati.

Loksa je zadnja šansa..
    emilperska
    Shit of the day.

Kao prvo, pričamo o klubu koji se muči u skoro svakoj tekmi hnla, a igra u gostima kod kluba koji je u top formi, 4. na tablici i ima par odličnih igrača.

Daleko ozbiljnija momčad od Šibenika.
    Pobijedili Rijeku pa ušli u finale kupa preko Osijeka.

Postoji nešto što se zove odmor.
    Oni će do Hajduka odradit valjda jedan lakši trening vježbanja prekida.

Kakav Arsenal čovječe, kakva iluzorna očekivanja...
    Pa ne dolaze u goste Bijelom Brdu.
  • Sibirski plavac
    4.4k

Ni oni ne vjeruju da "splicki galacticosi" mogu do kraja. :rofl:
    Dobro, izuzetak je ovaj jedan "stručnjak".
  • Klenx
    7k
    Nije nam lako, a u tom traženju slamke spasa stvarno se počelo strahovati i rezonirati na sulud način.
    Slaven Belupo se potrošio, i šaptom će pasti od Hajduka, a mi ćemo se napatiti s Istrom koja kao nije igrala utakmicu danas. Još ju je i izgubila kao duplo bolji suparnik.

Ajmo raščlaniti svaku utakmicu tovara ovo proljeće.

Hajduk - Slaven Belupo 0:0, nikakva utakmica jednih i drugih, zasluženi bod svakome

Lokomotiva - Hajduk 3:2, zaslužena pobjeda Lokomotive

Hajduk - Varaždin 1:0, tri boda za tovare u utakmici koju su odigrali nikako i dobili iz penala

Istra - Hajduk 1:1, uz sudački “var izvan funkcije” i festival promašaja Lisice i Fučka uzeli su bod

Hajduk - Osijek 4:0, jedina zaslužena pobjeda ovo proljeće, razbili su šarane

Dinamo - Hajduk 2:2, iako su bili bolji, mi smo bili bez pola momčadi, a i da nije bilo Riletovih pizdarija vjerujem da bi uzeli tri boda

Hajduk - Gorica 2:1, još jedna totalno nezaslužena pobjeda

Rijeka - Hajduk 3:0, razbijanje

Hajduk - Šibenik 1:0, bezvezna utakmica protiv raspalog Šibenika

Osvojili 15/27 mogućih bodova.
    Ako se tu jako ne upetljaju nenogometni faktori, ne vjerujem da će takvi mrljavi uzeti preko 19 bodova u zadnjem krugu.
    Znači mi moramo uzeti 25/27.
    Hoćemo li? Teško. Ali frende, nemreš biti prvak sa 60 bodova.

Staviti si u glavu da moramo dobiti 9/9 i tako se postaviti na terenu. Kao prvaci.
    A ne kao jazavci u Varaždinu.

Strahujemo od Istre? Ako je tako, okanimo se onda uzaludnog posla.
    Prvak u trenutku kada mu gori ode tamo, zabije 2 komada i nosi 3 boda doma.
    Nakon Istre imamo samo 2 gostovanja van zagrebačkog prstena. Šibenik u besparici, i tovare.
    Ajmo to dobiti. Ajmo zakuhati još dok možemo.
  • Peškaman
    6.4k
    Mi ne smijemo kiksati više utakmicu do kraja - to je jedini put ka naslovu prvaka. Koliko smo spremni i u mogućnosti to odraditi vidićemo u sljedećim kolima.
    Imamo kući Osijek, Rijeku,Slaven,Varaždin + "gostovanje" na Maksimiru protiv Lokomotive.
    U gostima Istra,Gorica,Hajduk,Šibenik.
  • Noel
    9.8k

Jedini scenarij koji je bio moguć da Hajduk bude prvak u sljedećih 50 godina je upravo ovaj koji se trenutno događa. Da prvak ima između 60 i 70 bodova. Da konkurencija izgleda kao da je sve namješteno i kiksa namjerno kolko treba da ovi budu konačno prvaci pa makar to bilo na silu. Ovo sve ove sezone izgleda kao ludi san iz kojeg se ne možeš probudit. Likovi su tolko loši da i njihove navijače ne drži euforija i ne vjeruju u titulu jer misle da su kriminalni na terenu. A mi nemremo povezati tri pobjede u HNLu već više od pola godine. Belupo igra najljepši nogomet lige ,Čabraja više nije trener Lokomotive. Baš sve izgleda ko ludi san o HNLu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.