Vezano za infrastrukturu mi smo u punom pogonu, vrlo brzo ćemo krenuti s konkretnim radovima na našem kampu, papirologija je pri kraju, čekamo još nekakve završne papire. Što se stadiona tiče i tu vjerujem da ćemo brzo krenuti s radovima, imali smo i vrlo konstruktivne razgovore s gospodinom Kustićem i vodstvom HNS-a koji su pokazali zaista ozbiljan interes da nas podrže. Na 70 000 četvornih metara zemljišta nedaleko našeg sadašnjeg stadiona, gradit ćemo tri pomoćna terena, dvoranu i stadion kapaciteta oko 5000 natkrivenih mjesta. Što se samog stadiona tiče, čekamo izmjenu prostornog plana, u suradnji sa HNS-ovim stručnim odjelom poraditi ćemo još na detaljima projekta, sve je praktički usklađeno i zapravo mi samo čekamo zeleno svjetlo od svih nadležnih institucija da krenemo s radovima. Rok? Pa to Vam ne mogu reći, nije u našim rukama, ali ja se nadam da ćemo već u proljeće krenuti s pomoćnim terenima, a u jesen krenuti s radovima na stadionu. Završetkom tog projekta klub će imati sve preduvjete za daljnji napredak, prije svega tu naravno mislim na našu školu nogometa.
Šibenik, kolko god su u problemima, uzimaju u nedjelju bod/bodove protiv Osijeka. — Blueshadow86
Shit of the day.Slaven nakon ovakve tekme danas, u subotu ima šanse kao mi protiv Arsenala nedavno..
Iluzorno je tu ista bilo ocekivati.
Loksa je zadnja šansa.. — emilperska
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.