• bbb medimurje
    3.8k
    Jedini scenarij koji je bio moguć da Hajduk bude prvak u sljedećih 50 godina je upravo ovaj koji se trenutno događaNoel

To sam i ja bas neki dan komentiral s frendom tovarom koji se slaze
    Oni jedino u ovakvoj sezoni ko ce manje mogu uzeti titulu di im se poklopilo bas sve
    Od njihove srece do nase nesrece, ozljede bitnih igraca i njihovo zdravlje bitnih igraca
  • prefontaine
    1.5k
    Likovi su tolko loši da i njihove navijače ne drži euforijaNoel

I toga me najviše strah. Ne njihove igre, ne Livaje, ne slučajnih golova, ne poguranaca, nego baš ovoga što je četvrti mjesec, oni prvi, a od euforije kakva je prije znala bit, sad nema ni "e". U toj situaciji idu kolo po kolo, s(p)retno se povlače i kolo po kolo eto ih - prvaci.
  • Efes Pilsen
    10.4k
    Screenshot-20250403-073136.png

Garcia i Kovacevic nasli zajednicko tlo. Ne znam tko je pravio raspored, ali raritetni debilitet je da se nakon srijede igra u subotu.
  • nemapredaje
    4.6k

Idelano bi bilo da Istra mora igrati u petak, a Slaven u ponedjeljak :nerd:
  • emilperska
    9.2k
    Shit of the day.NORTE

Je je..
    Tješi sam sebe da ce ekipa s 13 igraca u rotaciji nakon 120 minuta kupa + penali, uzet bodove prvoplasiranoj momcadi prvenstva koja ima očiti sudački poguranac svako drugo kolo 3 dana poslije tih istih penala..
    Slaven je ove godine 3 puta imao 2 utakmice tjedno i nakon toga ima 2 poraza i 1 pobjedu. Ovo je bilo 120 min + penali..

Ali da, ajmo glumit zadrugarsrvo i sektašvo i sami sebe tješit da je realno da Hajduk kiksa.
    Nije realno, a nije ni izgledno. Ako se desi, mozemo se lupat nogom u guzicu i molit Boga da Cannavaro ne sjebe momčad u dovoljnom razmjeru da mi protiv Istre kiksamo..
  • Efes Pilsen
    10.4k
    ne vidim potrebu za utakmicom u petak. Moglo se igrat subota - nedjelja - ponedeljak.
  • Tongo Doumbia
    6.1k
    To je po meni najveća snaga ovog Hajduka.

Dobro, prije svega je kvaliteta lige dobrano opala u odnosu na sezonu - dvije ranije, to treba podvući. Zato je ove godine bilo lakše loviti u mutnom i provući se kad je to moguće. Ali te euforije nema, nema ni bomba naslova, ne priča se ni o ćaći baluna. Čak mislim da je to Gattusovo djelo. Sve idiotarije koje izvodi, pretpostavljam da ih izvodi kako bi se potpuno skrenuo fokus s očajnih partija i prosječnog kadra.

Jebi ga, u Maksimiru su prvu utakmicu pobijedili 0-1 iz jedinog šuta i majstorluka Livaje. U drugoj su nas čak i nadigrali. Na Poljudu su u nenogometu uzeli tri boda i sve drugo je sad uzaludno pričati. Dinamo dolje putuje još jednom, upravo u taj spomenuti nenogomet i atmosferu u kojoj (barem je dojam takav) ova ekipa teško može odigrati pravu utakmicu. Na sve dodaj i sudački poguranac koji imaju, kojeg je realno i bilo uz opasku da smo i sami nekad subjektivni, dobit ćeš formulu u kojoj im je dosta toga naslonjeno da odu do kraja.

Kažem, mislim da svaki navijač Dinama, koji kaže da mu je svejedno jel uzima Hajduk ili Rijeka, laže sebe i druge. Meni osobno to nije ni blizu isto, vjerujem ni velikoj većini ljudi. S druge strane, ne uzme li sva tri boda u Puli, Dinamo ne zaslužuje titulu prvaka Hrvatske u sezoni 2024/2025 i tu sva mudrost prestaje.
  • rakurs
    955
    Zna netko što bi se dogodilo da Šibenik sada odustane od natjecanja? Znam, jako teško da se takvo nešto dogodi, barem se nadam, ali jel bi se onda sve utakmice (i prošle i buduće) pripisale kao 3-0 za protivnika?

Mislim, vidim da im igrači nisu ni jučer trenirali i da je utakmica s Osijekom pod upitnikom tako da je sve moguće, a ovo me baš zainteresiralo.
  • bongo
    1.1k

Ako nije mijenjano pravilo od ranije onda je sljedeća situacija.

Sve utakmice do kraja se registriraju 3:0 za protivnika, a da se odigralo manje od polovice prvenstva onda bi se sve odigrane utakmice poništile i ostatak prvenstva bi imali svako kolo jednu momčad slobodnu.

Inače da bi došlo do toga Šibenik bi morao ne nastupiti u dvije utakmice.
  • Kulminacija
    41
    To ako se dogodi , bila bi najveća sramota hrvatskog nogometa ikad, a fakat ih je bilo. Da u 2025. igrači odbijaju trenirati jer plaću nisu primili od prosinca u hrvatskom prvoligašu koji bi trebao biti standardan u 1.HNL. Ništa drugo nego sramotno i tužno.
  • Carrasco
    5.7k
    Ukleta sezona 20250403-162400.jpg
  • Brusa
    2.6k
    čaram-laram jbg kibi dabi
  • Ivdzo11
    5.9k
    Sport Klub doznaje: Igrači Šibenika više nisu u štrajku, uplaćene su plaće!

Sad ce puknut šarane 3-0 :grin:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.