The Octopus
The Octopus         
          NORTE
NORTE         

emilperska
emilperska         

Infinity
Infinity         
         Vezano za infrastrukturu mi smo u punom pogonu, vrlo brzo ćemo krenuti s konkretnim radovima na našem kampu, papirologija je pri kraju, čekamo još nekakve završne papire. Što se stadiona tiče i tu vjerujem da ćemo brzo krenuti s radovima, imali smo i vrlo konstruktivne razgovore s gospodinom Kustićem i vodstvom HNS-a koji su pokazali zaista ozbiljan interes da nas podrže. Na 70 000 četvornih metara zemljišta nedaleko našeg sadašnjeg stadiona, gradit ćemo tri pomoćna terena, dvoranu i stadion kapaciteta oko 5000 natkrivenih mjesta. Što se samog stadiona tiče, čekamo izmjenu prostornog plana, u suradnji sa HNS-ovim stručnim odjelom poraditi ćemo još na detaljima projekta, sve je praktički usklađeno i zapravo mi samo čekamo zeleno svjetlo od svih nadležnih institucija da krenemo s radovima. Rok? Pa to Vam ne mogu reći, nije u našim rukama, ali ja se nadam da ćemo već u proljeće krenuti s pomoćnim terenima, a u jesen krenuti s radovima na stadionu. Završetkom tog projekta klub će imati sve preduvjete za daljnji napredak, prije svega tu naravno mislim na našu školu nogometa.
 dmil
dmil         

NVKOD
NVKOD         
          Blueshadow86
Blueshadow86         

flexXy
flexXy         
         Šibenik, kolko god su u problemima, uzimaju u nedjelju bod/bodove protiv Osijeka. — Blueshadow86

NORTE
NORTE         
         Shit of the day.Slaven nakon ovakve tekme danas, u subotu ima šanse kao mi protiv Arsenala nedavno..
Iluzorno je tu ista bilo ocekivati.
Loksa je zadnja šansa.. — emilperska
 Sibirski plavac
Sibirski plavac         
          Klenx
Klenx         
          Peškaman
Peškaman         

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.