Gledajući sa neke pozitivnije strane, vjerojatno ćemo igrati Europa Ligu a ne Konferencijsku ligu, financijski ništa drugačije, ali za moju dušu i ugled kluba bolje. — Mihaljević
A zbog čega? Šta će se točno promijeniti ako osvoje? Pa oni su već u svojim glavama najveći klub na svitu, a Livaja je bog nogometa. Ponašaju se kao da je hajduk al pari sa Barcelonom i Realom, a ne kao da je 154. klub u Europi po koeficijentu — Carrasco
Kao što vidimo, to se iz tjedna u tjedan mijenja i više stvarno ne znam kome bih dao prednost. Rijeka ispusti prvo mjesto, pa Dinamo kiksa, pa se Hajduk opet vrati. Hajduk igra možda i najlošiji nogomet u ligi, ali ima jak mentalitet i individualnu kvalitetu. Nekom neupućenom bi ova situacija mogla izgledati kao da nitko ne želi osvojiti naslov, a na kraju će vjerojatno slaviti onaj tko će najmanje griješiti. Bilo kako bilo, dao bih prednost Hajduku, ipak su mi oni najdraži među kandidatima”, zaključio je Dolček. — Ivdzo11
Jako dobro, taman pred utakmicu Slavena i Hajduka. — Mali Zeus
baš me zanima tko financira hnk Vukovar, od kud njima pare? imaju gro stranaca u momčadi, neki i bivši u20 engleski reprezentativac i tak...Vukovar koji je glavni favorit za ulazak u SHNL — Teofil Kateran
Ali bitno da se svako toliko nađe neko pametan i zagovara ligu 12. — lucky luciano
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.