• Ivdzo11
    5.9k
    Doznajemo: Šibenik nije jedini prvoligaš kojem je upitno dobivanje licencije!

https://sportske.jutarnji.hr/sn/nogomet/hnl/prva-hnl/doznajemo-sibenik-nije-jedini-prvoligas-kojem-je-upitno-dobivanje-licencije-15569239

Kad ce se moci vidjeti online financijsko izvjesce tuge sa juga...
  • El Madrigal
    225
    Gledajući sa neke pozitivnije strane, vjerojatno ćemo igrati Europa Ligu a ne Konferencijsku ligu, financijski ništa drugačije, ali za moju dušu i ugled kluba bolje.Mihaljević

Po čemu to zaključuješ? Europa ligu iz SHNLa igra osvajač Kupa ili drugoplasirani ako i Kup i SHNL osvoji isti klub. Nije neka vjerojatnost da cemo mi prestici Tovare, a Rijeku nećemo, a još i da Rijeka osvoji dvostruku krunu. Ako na kraju budemo ispred Tovara, prvaci smo.
  • Mali Zeus
    16.4k
    A zbog čega? Šta će se točno promijeniti ako osvoje? Pa oni su već u svojim glavama najveći klub na svitu, a Livaja je bog nogometa. Ponašaju se kao da je hajduk al pari sa Barcelonom i Realom, a ne kao da je 154. klub u Europi po koeficijentuCarrasco

Zbog medijske histerije koja će uslijediti i njihovog slavlja koje će trajati mjesecima.
  • Mali Zeus
    16.4k
    Kao što vidimo, to se iz tjedna u tjedan mijenja i više stvarno ne znam kome bih dao prednost. Rijeka ispusti prvo mjesto, pa Dinamo kiksa, pa se Hajduk opet vrati. Hajduk igra možda i najlošiji nogomet u ligi, ali ima jak mentalitet i individualnu kvalitetu. Nekom neupućenom bi ova situacija mogla izgledati kao da nitko ne želi osvojiti naslov, a na kraju će vjerojatno slaviti onaj tko će najmanje griješiti. Bilo kako bilo, dao bih prednost Hajduku, ipak su mi oni najdraži među kandidatima”, zaključio je Dolček.Ivdzo11

Jako dobro, taman pred utakmicu Slavena i Hajduka.
  • Nema zaleđa Mikića
    1.9k
    Jako dobro, taman pred utakmicu Slavena i Hajduka.Mali Zeus

I Jankovic je pred Jadranski derbi isao na njihovu utakmicu, pa im svejedno zabio i dobio na kraju. Neka i Dolcek zabije i dobije u subotu pa slobodno neka navija za njih.
  • DrawTube
    6.5k
    I ok, ako medijska histerija bude utjecala na nas rezultat neka razmislimo koliko smo jaki klub

Kažem, šteta da ili oni ili rijeka budu prvi je različita samo kod nas navijača, ali kod kluba to znači da se ne ide u LP čime je za klub šteta priblizno ista ovisno ko osvoji
  • Droljo
    14.1k
    čime je za klub šteta priblizno ista ovisno ko osvojiDrawTube

Pa i ne nužno. Ako rijeka osvoji postoji šansa da igramo europa ligu a ako osvoje tovari ta prilika ne postoji.
  • Mali Zeus
    16.4k
    ↪Mali Zeus I ok, ako medijska histerija bude utjecala na nas rezultat neka razmislimo koliko smo jaki klubDrawTube

Ne kužim, tko je rekao da će histerija utjecati na naš rezultat?
  • Ivdzo11
    5.9k
    Skandal u Šibeniku: Igrači opet nisu trenirali. Ako ne dobiju novac, neće igrati protiv Osijeka

U utorak igrači nisu trenirali jer plaće nisu dobili od prosinca. Sljedeći trening bio je zakazan za srijedu u 10 sati ujutro, ali momci Rajka Vidovića ponovno nisu došli u klub. Međutim, održavaju formu. Kako doznajemo, unajmili su jedan teren s umjetnom travom u gradskoj četvrti Mandalina. Treniraju sami, bez trenera...
  • Teofil Kateran
    2.1k
    Ovo je teški amaterizam. Tužno je da zemlja poput Hrvatske nema ni 10 klubova koji mogu plaćati igrače i ponašati se kao profesionalni, a ne amaterski nogometni klubovi. I tako jedne godine Šibenik, jedne Dragovoljac, užas. Onda Rudeš koji osvoji 0,25 bodova po utakmici u prošloj sezoni...

Nevjerojatno mi je da je toliko klubova propalo i da gradovi poput Vinkovaca (1. NL), Karlovca (2. NL), Zadra (3. NL), Slavonskog Broda (dno 2. NL), da ne nabrajam dalje, nemaju nogometne klubove.

Dno se dotaklo one sezone kad se liga smanjila ako se ne varam na ligu 12 i kada su ispali Karlovac, Varaždin, Lučko i Šibenik, svi u dugovima, neki su završili i u prvoj županijskoj. Ali evo i 13 godina nakon se ne naziru neka bolja vremena. U međuvremenu je Hrvatska osvojila 2 medalje na SP, a situacija nije ništa bolja.

Meni baš tužna situacija jer i Vukovar koji je glavni favorit za ulazak u SHNL iduće sezone navodno ne isplaćuje plaće, a na pripremama su bili u Dubaiju... Praktički ne vidim klub više koji može upast u SHNL i zadržat se dulje od sezone. Većinom se na početku sezone zna tko će ispast, evo Šibenik nije rezultatski podbacio kao Rudeš, ali igrači mu ne primaju plaće 3 mjeseca. Samo lud čovjek im može dat licencu da ostanu u ligi pa makar i završili deveti na kraju što će ionako biti vrlo teško pod ovakvim uvjetima.

Šteta, veselio sam se kad je Šibenik ušao u SHNL ponovno, ali ovo je baš amaterizam.
  • lucky luciano
    341
    Ali bitno da se svako toliko nađe neko pametan i zagovara ligu 12.
  • NKDZ86
    3.3k
    Vukovar koji je glavni favorit za ulazak u SHNLTeofil Kateran
    baš me zanima tko financira hnk Vukovar, od kud njima pare? imaju gro stranaca u momčadi, neki i bivši u20 engleski reprezentativac i tak...
  • Pavinho
    255
    imaju nekog sponzora iz Dubaija...tamo su bili i na pripremama
  • Jurki
    16.5k
    Ali bitno da se svako toliko nađe neko pametan i zagovara ligu 12.lucky luciano

Zadnji koji je povedal takvu pizdariju je bil Dario Šimić.
  • NORTE
    14.4k
    Ako ne dobiju novac, neće igrati protiv OsijekaIvdzo11

Možda će igrat juniori protiv šarana. :confused:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.