• GeneralNapoleon
    1.2k

Pa tko mu je kriv sto ga je od 6 mogucih utakmica stavio u 3 a umijesto njega gurao Mmaeea.

U svijetu u kojem je dobio špicu koja ne može zabiti gol ni da mu život ovisi o tome, lijevog beka koji nije ljevi bek nego veznjak koji krpa tu poziciju, odnosno dobio je manje kuštravu verziju Roberta LjubičićaDudu 9

Pa sto onda stavlja tog "panja" koji ne moze zabit gol jel. Zelis rec da je bolje imat samo Kulenovica nego Kulenovica i Kangu? Kako je Kulenovic u normalnom ritmu mogao trpat a sada se koristi samo Kanga. Ako je Kanga toliko uzasan onda sto ne stavi Kulenovica koji je pokazao da moze.

Pa taj vezni je najbolji lijevi bek kojeg imamo i to sa dosta razmaka. Ne znam po kojoj logici je isto stvar igra li ti RPG lijevog a Rile desnog ili Franjic lijevog a RPG desnog beka.

Uz to tek od nedavno može računati na Mišića, a Petko je još uvijek rovit. Usporedbe radi bez obojice je morao ići na Rijeku i Hajduk, dok je Jakir imao obojicu + zdravi Sučić i postavio se kao zadnja pička, iako mu je Hajduk dolazio u totalnom raspadu na Maksmir.Dudu 9

Cudno jer Misic je doslovce startao sve utakmice prolijeca od Istre do Bjelovara, gdje se ozljedio opet jer ga je morao uvodit da ga spasi od epske blamaze.

A ocito ti je i pamcenje lose jer Misic nije igrao derbi protiv hajduka sa Jakirom. Makar smo u tom derbiju izgledali jos uvjerljivo najbolje.

Petko i Sucic stoje. Ali eto Petko mu je barem bod spasio protiv Varazdina.

Na kraju krajeva ne smijemo zaboravit ni da je doveden jos i Belcar bas da se kompenzira Misic. Tako da je meni racunica jasna. Ima 4 nova igraca. 3 trenutna prvotimca i jos dobrog rotacijskog veznog vise. Jaci kadar nego na jesen. Jedini gubitak su Bernauer i Spikic.
  • Fabercaster
    96
    Izgleda da sam samo dolio benzina na kuću koja gori. Kakva rasprava je buknula :lol:

Unatoč svemu ja vjerujem da će Cannavaro bodovno na kraju sezone biti prvi. Cannavaro, ne Dinamo. To je u konačnici za klub najvažnije jer HNL opet kreće ispočetka osim ako Putin ili HDZ drugačije ne odluče.
  • Paggini
    42.4k
    To je u konačnici za klub najvažnijeFabercaster

Svakako ćemo svi skupa ovdje biti oduševljeni s tom činjenicom! Igra se i iduće godine, eli
  • Crni86
    9.2k
    U svijetu u kojem je dobio špicu koja ne može zabiti gol ni da mu život ovisi o tome, lijevog beka koji nije ljevi bek nego veznjak koji krpa tu poziciju, odnosno dobio je manje kuštravu verziju Roberta Ljubičića.Dudu 9

Ovakvim kadrom koji ti navodis (ako je franjic ljubicic, onda je petko kanga) je brkati Ante razbio hajduka 4:0 na proste faktore. Jebeni Kanga bi bio orva spica u 99% klubova, osim u hajduku gdje je livaja no 1.

Bartol Franjic bi bio u prvih 11 kao lijevi bek u 80% ekipa (osim rijeke i hajduka).

Koliko jaci od ostalih klubova moramo bit da bi krenuli pobjedivat te klubove? Dvostruko, trostruko jaci?
  • Droljo
    14.2k
    Jebeni Kanga bi bio orva spica u 99% klubova, osim u hajduku gdje je livaja no 1.Crni86

Igrao bi Livaja iza njega, bez brige. Koje bi im to bilo olakšanje da ga imaju.... Da se on bori sa stoperima a livaja u međuprostoru.
  • Mali Zeus
    16.4k
    Nije puno jača momčad od Jakirove, zaključak je da ni jedan ni drugi nisu neka trenerska kvaliteta.
  • Mali Zeus
    16.4k
    A ocito ti je i pamcenje lose jer Misic nije igrao derbi protiv hajduka sa Jakirom. Makar smo u tom derbiju izgledali jos uvjerljivo najbolje.GeneralNapoleon

Kojem to derbiju, 0:1 na Maksimiru?
  • Mali Zeus
    16.4k
    To je bio čisto očaj od tekme, možda si nešto pomiješao. Izgledali smo mlako i nikako, imali možda 2 šanse za pogodak.
  • GeneralNapoleon
    1.2k

Pa da totalan ocaj. I sve je receno time da smo u tom derbiju jos bili najbolji ove sezone. Gdje je Rog fulao dva zicera i Kule isto jednog.
  • Mali Zeus
    16.4k
    Pa da totalan ocaj. I sve je receno time da smo u tom derbiju jos bili najbolji ove sezone. Gdje je Rog fulao dva zicera i Kule isto jednog.GeneralNapoleon

Ček ti fakat tvrdiš da je taj derbi bila najbolja tekma ove sezone?
    Idem još jednom pročitati.
  • Crni86
    9.2k
    a zasto kod nas to nije tak?

Zasto ne igramo 442? Lijepo je boromisa srocio na tribini. Manji klubovi ne mogu dovest 100% savrsenog igraca (evo npr nas petko koji malo slabije trci i tu pati obrana) i on je naveo primjer desetke koja je ofenzivno savrsena, kretnje u meduprostorima, pas, opasan po gol ali trka mu je slabija strana. I tu je onda posao sd-a da mu nade 6/8 koja ce mu cuvat leda i sakrit nedostatk te desetke.

Kao sto sam krenuo na pocetku, zasto petko ne bi bio ta “desetka” iz boromisine price pa da mi igramo 442? Samo kod nas nitko nije razmisljao o ekipi kao cijelini pa mi nemamo trkacki jake sestice. Kod nas su se dovodili igraci kao pojedinacne indvidue, a ne kako Boromisa kaze “kockice” koje ce napraviti jednu cijelinu i koje ce se medusobno nadopunjavati.
  • SjevernaStrana
    2.4k
    Je li istina da je Zagreb oslobođen 1945.?
  • Mali Zeus
    16.4k
    Kao sto sam krenuo na pocetku, zasto petko ne bi bio ta “desetka” iz boromisine price? Samo kod nas nitko nije razmisljao o ekipi kao cijelini pa mi nemamo trkacki jake sestice. Kod nas su se dovodili igraci kao pojedinacne indvidue, a ne kako Boromisa kaze “kockice” koje ce napraviti jednu cijelinu i koje ce se medusobno nadopunjavati.Crni86

Ako je Petković desetka di onda vidiš Baturinu?
    Trkački jaka šestica može biti Kačavenda, samo kaj mu Cannavaro iz nekog razloga ne vjeruje.
  • Dudu 9
    595

Nije poanta koliko moramo biti jači od ostalih, poanta je da Cannavaro nema ništa jaču ekipu od Jakira. Igraču koje je dobio nisu riješili probleme koje imamo.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.