• Bosskovitz
    21.5k
    Iz Entria kazu da je od 280 tisuca kupljenih ulaznica 170 tisuca kupljeno u Zagrebu — NitkoBitan

Gle, moj kolega s posla je kupio 15 komada, stiže mu pol rodbine iz Slavonije, ali su ulaznice kupljene u Zagrebu. Nije ta statistika nešto egzaktno kad nije da kupuješ svaku ulaznicu na ime, no moja poanta nije ni išla u smjeru "ruralnog pjevača" nego kako sam i dovršio tu rečenicu koju si citirao iz mog komentara:

bit će to ozbiljan izazov za redare i policiju. — Bosskovitz

TTim je veći izazov sada kad više ne govorimo o 150.000 nego o 300.000 ljudi, plus potencijalnih dodatnih nekoliko desetaka tisuća koje su najavili ili su već u prodaji. treba provjeriti 300.000 ulaznica, treba pregledati 300.000 ljudi, što ako bude nekog incidenta na ulazu? To je otprilike 10 Maksimirskih stadiona koji će u isto vrijeme biti na istom mjestu, većina pod većim ili manjim utjecajem alkohola, i dok će vjerojatno cijeli dan kapati na hipodrom - svi će ga krenuti napustiti u istom trenutku. A onda na red dolaze taksiji, javni gradski prijevoz, izlasci sa svih mogućih parkinga... bio sam na koncertima sa 6-7 tisuća ljudi na kojima se izlazilo po 40-ak minuta jer organizacija nije bila dobra, ne mogu si ni zamisliti kompleksnost organizacije ovako nečega - pogotovo s obzirom da su najbolje produkcijske kompanije mahom već bukirane za ljeto jer je to vrijeme festivala koji su dogovoreni puno prije ovog koncerta.

Bit će to jako kompleksan zadatak i za organizatora, i za produkciju, i za grad, i za državu, odnosno MUP.
  • NitkoBitan
    40k
    jer si ti napisao da je 170 000 Zagrepčana kupilo karte pa po tome i Nepalci mogu biti kupci budući da su po tvojem i oni Zagrepčani jer žive u Zagrebu. — ivanzg

Da napisao sam Zagrepcani i dodatno elaborirao u zagradi da se radi o ljudima sa zagrebackim (online) adresama ili onima koji su uzeli na Tisku sto ne znaci nuzno da su "Zagrepcani".

20% do 30% ljudi koji zivi u Zagrebu ide na koncert, ne znam cemu potenciranje podjela kada na koncert idu ljudi svih "backgrounda", dobnih skupina itd.

Ovim si ismijao Zagrepčane koji sigurno imaju istančaniji i urbaniji glazbeni okus nego što misliš. — ivanzg

Znaci tvrdis da Thompson nije dobar glazbenik? Uostalom tko si ti da tvrdis tko je Zagrecanin a tko nije i sto je istancan glazbeni ukus? Ne pise ljudima u redu za Orasara tko su i sta su kao ni onima koji kupuju karte za Thompsona.

Thompson je odlican glazbenik i ima prekrasne pjesme i mimo domoljubnih. Kompleksi i narativi na stranu, brojke govore svoje. Slusaju mu neke pjesme i u Srbiji samo nece priznat.
  • flexXy
    3.4k
    Uostalom tko si ti da tvrdis tko je Zagrecanin a tko nije i sto je istancan glazbeni ukus? — NitkoBitan

Nema gorih likova od glazbenih cistunaca koji misle da su neko plemstvo drustva jer slusaju "urbanu" glazbu.
  • NitkoBitan
    40k
    Ozbiljna pitanja za kolegu. Tko su pravi Zagrepcani, u kojim kvartovima su najzastupljeniji, sta slusaju od glazbe, kakvi su im pogledi na politiku?
  • ivanzg
    516

Znaci tvrdis da Thompson nije dobar glazbenik? Uostalom tko si ti da tvrdis tko je Zagrecanin a tko nije i sto je istancan glazbeni ukus? Ne pise ljudima u redu za Orasara tko su i sta su kao ni onima koji kupuju karte za Thompsona.
    — NitkoBitan

Čekaj sad kad sam ti objasnio neke stvari ne znaš više kaj ćeš, pa ok onda ajmo.

Thomson je dobar glazbenik, bio sam na koncertu 2007 a idem i na ovaj tako da bye bye.

Ja sam Nitko Bitan isto kao i ti , ali sam Zagrepčan koji ima svoje mišljenje a ti vjerojatno nisi a jako bi htio biti pa si malo nervozan.

Ako misliš ići na kartu da ne volim ljude koji nisu Zagrepčani onda da te i tu zakucam ( vjenčanom kumu stari Hercegovac, ja sam vjenčani kum Slavoncu, ja sam krsni kum dječaku kojem je tata Hercegovac a mama Slavonka, žena mi je krsna kuma djevojčici kojoj su roditelji iz Đurđevca itd itd )

Sa Orašarom zaključujem raspravu, tu vidim da si se pogubio.
  • DrawTube
    7.1k
    Ono što mene brine je kakvo će biti vrijeme na koncertu

Realno , 300 000 ljudi na okupu u 7. mjesecu je velik zdravstveni tj sigurnosni rizik , pogotovo na koncertu gdje će se pjevat i skakat, a pogotovo jer će dobar dio ljudi stajat na parteru

Nadam se da će osiguranje i službe biti na razini, a ne bi bilo loše da ne bude prek 33,34 stupnja
  • Doktor Kunić
    7.3k
    Nevjerojatno kaj pojedince jebe u životu od kud dolaze, kakvo vrijeme će biti, koliko će zaštitara bit i pisoara. Na ovo se ide pa makar kamenje sa neba padalo. Stavi kremu za sunčanje i u 4 da si na hipodromu, naravno sa prvim bijelim poljem.
  • DrawTube
    7.1k
    Da, najbolje je da zabranimo pisanje i komentiranje ovog, ne daj Bože da nes komentiramo

Naravno da će doc svih 300 000 ljudi i jos 50 000 na crno, na ogradama,na balkonima itd, to nije upitno, al kazem, nadam se da će infra bit na razini i da bude što manje intervencija hitne valjda smijemo zazeljeti dobro
  • Nolifer
    15.8k
    naravno sa prvim bijelim poljem. — Doktor Kunić

E to to, dobar mi je tzv. tetejac, veli da bi zabranio neprimjerene simbole, nek krene prvo od svojih tzv. skupova, derneka i kresova...
  • Noel
    25.7k
    Ne znam zašto je uopće bitno ko je kolko kupio karata i odkuda za Thompsona? Kakve to veze ima sa ičim?
    Može jedino bit bitno Možemo i njihovoj sekti koja se trese jer bi na lokalnim izborima mogli izgubit izbore od ujedinjene desnice u Zagrebu koja vidimo kad se uhvati zajedno ruši hipodrome i svjetske rekorde. Ovo je samo politička poruka cijeloj zemlji a i Zagrebu i njihovim političkim monstrumima i grobarima da je bilo dosta. Pogotovo poruka mladih ljudi.

I ove fore Hercegovci Slavonci itd. Ako žive ovdje oni su Zagrepčani. Srbi ,Jugoslaveni i JNA i Partijska djeca smiju se zvati Zagrepčanima a Hercegovci ,Slavonci,Ličani ili netko drugi ne smije. Kak da ne.

Milan Kekin je dečko iz Gajnica. Je, je.
  • Marley
    6k
    Zadnji put sam bila 5.8.2013., Cavoglave. Auf sta je to bilo...
    Pitam se koliko jos u meni postoji ono "mladost, ludost". Ipak je 12 godina proslo i neka druga su vremena dosla.
    Ovako po osjecaju, rekla bih da nisam ni dana ostarila :cool:
    Ma, samo da se sretno vratim doma s toga, za ostalo cemo lako :sweat:
  • mali M
    11k
    Može jedino bit bitno Možemo i njihovoj sekti koja se trese jer bi na lokalnim izborima mogli izgubit izbore — Noel

na hipodromu će biti više ljudi nego je za njih glasalo kad su dobili izbore :lol:
  • Bosskovitz
    21.5k
    veli da bi zabranio neprimjerene simbole — Nolifer

Nitko njega tu ne pita za to, to nije u njegovoj nadležnosti nego u nadležnosti MUP-a. Kako će MUP reagirati, e to je pitanje. Moja pretpostavka, s obzirom na broj ljudi - vjerojatno baš i neće.
  • Nolifer
    15.8k
    Nitko njega tu ne pita za to — Bosskovitz

Al je ipak izgovorio to i mislil je da s tim bude bil pametan... Što svi znamo da nije, jer nisam vidio istu reakciju za njegov bal vampira na tzv. kresovima, da su neki simboli neprihvatljivi.
  • Bosskovitz
    21.5k

Mora se i on malo oprati pred svojim biračima, sigurno je dobar dio njih očekivao da neće dopustiti koncert.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet