Nadam se da će osiguranje i službe biti na razini — DrawTube
Ono što mene brine je kakvo će biti vrijeme na koncertu — DrawTube
Danas, za razliku od tada, imamo Hrvatsku čistog obraza i onakvu kakvu njezini građani žele. — Bosskovitz
U kontekstu naše više od tisuću godina duge državotvorne povijesti mahom provedene pod nametnutim, stranim vladarima — Bosskovitz
ma kaj tebe jebe u zivotu, stavi kremu i u 4 se nacrtaj na hipodrom kak bi na zoni ljudi rekliSamo me malo brine tekucina i hidracija ljudi. Mislim da ce bit skoro nemoguce doc do standa sa picem od tolike mase ljudi a i to ce bit tesko deranje koze od 4,5 eura za bocu vode. Nadam se da ce omogucit ljudima da unesu barem tu jednu bocicu vode od pola litre.
Pa Plenkovic je vise u Bruxellesu — NitkoBitan
demokratski izabrani predsjednik Vlade neovisne Hrvatske prečesto je u sjedištu grupacije najboljih zemalja na svijetu za život od kojih smo i mi jedna — Bosskovitz
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.