• Sljeme
    2.8k
    Stari moj, laganih 12-13 milijuna eura bruto od ulaznica, kao naš ozbiljan transfer :DBosskovitz

Daj reci debeli jel ideš i ti na koncert vidim da ti je svaki drugi komentar o koncertu? Ak treba sredim ti ja kartu.
  • Hnlovac
    1.7k
    Drago mi je da smo opet na bitnim temama i da nema vrijeđanja ad hominem jer netko misli drukčije :blush:
  • KtcGoat
    346
    Provjerite si mailove, meni taman stigli racuni. Kupovo sam na onom linku tak da je sve ispravno
  • Bosskovitz
    16.1k

Idem, ali hvala na ponudi, kao da je bila iskrena. Što se vrijeđanja tiče, stvarno? Debeli? Kaj idemo u sedmi razred, a tebe doma zlostavljaju?

Kaj je najbolje, doslovno ni jedan negativan komentar nisam imao. Ludo neko vrijeme, ne znam jel južina ili nešto.
  • mali M
    7.2k
    Otkud se sad pojavio narativ da koncert neće biti pun? Kao ljudi kupuju pp deset ksrata a doći će samo jedna osoba... Kakve bedastoće nevjerojatno. Tolika je potražnja još i danas da će doslovno ekipa il prodat il podijelit...
  • Paulie
    14
    bit će i na drugom koncertu preko 100k ljudi, spominje se ekipa koja je uzela koju kartu viška ak nekom zatreba, al se ne spominje da će gro ljudi ići i subotu i nedjelju na show..
    Najveći bed će biti ak nestane pive i vode nakon 3,4 pjesme a vani 35 stupnjeva, logistika mora bit na najvećem mogućem nivou..
    jbt na metallici(hipodrom) kad sam bio čekala se piva po pol ćuke a bilo je 30k ljudi,doslovno 10x manje nego što će sad bit..
  • javolimtebejako
    2.1k
    tu vidim poslovnu priliku za tebe i chrissya da uletite
  • Paulie
    14

radit će gepek bojna, al ovaj put u svrhu obrane od dehidracije :joke:
  • skener
    2.1k
    Ništa od drugog koncerta
  • Džudžan86
    303

Jer ce se prosiriti kapacitet za prvi
  • skener
    2.1k

Nisu još potvrdili definitivno, ali vrlo vjerojatno hoce
  • Džudžan86
    303

Upravo na Thompsonovoj sluzbenoj stranici potvrdili
  • don
    11.9k
    i to na priko 400 tisuća.
  • NitkoBitan
    24.5k
    Dinamo bi trebao stavit stand za uclanjenje negdje u blizini :rofl:

Inace sto se tice nove runde prodaje mislim da bi trebalo ograniciti kupovinu na 2-3 karte po jednoj osobi koja kupuje. Preprodavaci su dodijali i Bogu i narodu.
  • NitkoBitan
    24.5k
    Kakvo ludilo na Bookingu, u subotu (5.7.) na dan Thompsonovog koncerta prakticki nema nocenja ispod 300 eura u nekom prosjecnom apartmancicu.

Ocete li iskoristit priliku taj vikend i izrentat nesto? Samo kaj sam frendu dao savjet jer je blizu hipodroma vec planira vikend selidbu kod svojih :sweat:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.