• ivanzg
    298

Ubacio sam ih iz zajebancije jer si ti napisao da je 170 000 Zagrepčana kupilo karte pa po tome i Nepalci mogu biti kupci budući da su po tvojem i oni Zagrepčani jer žive u Zagrebu.

Uglavnom pada mit o "proivincijskom" pjevacu i "istancanom" i "urbanom" glazbenom ukusu Zagrepcana.NitkoBitan

Ovim si ismijao Zagrepčane koji sigurno imaju istančaniji i urbaniji glazbeni okus nego što misliš.

Jebiga stari svi bi htjeli bit Zagrepčani ovisno u situaciji i kad im to odgovara, npr. ja isto tako nikad neću moći biti Istrijan,Zagorac,Hercegovac,Dalmatinac ako se preselim u Pulu,Zabok,Ljubuški ili Šibenik nego ću bit stanovnik nabrojanih gradova.
  • Bosskovitz
    16.1k
    Iz Entria kazu da je od 280 tisuca kupljenih ulaznica 170 tisuca kupljeno u ZagrebuNitkoBitan

Gle, moj kolega s posla je kupio 15 komada, stiže mu pol rodbine iz Slavonije, ali su ulaznice kupljene u Zagrebu. Nije ta statistika nešto egzaktno kad nije da kupuješ svaku ulaznicu na ime, no moja poanta nije ni išla u smjeru "ruralnog pjevača" nego kako sam i dovršio tu rečenicu koju si citirao iz mog komentara:

bit će to ozbiljan izazov za redare i policiju.Bosskovitz

TTim je veći izazov sada kad više ne govorimo o 150.000 nego o 300.000 ljudi, plus potencijalnih dodatnih nekoliko desetaka tisuća koje su najavili ili su već u prodaji. treba provjeriti 300.000 ulaznica, treba pregledati 300.000 ljudi, što ako bude nekog incidenta na ulazu? To je otprilike 10 Maksimirskih stadiona koji će u isto vrijeme biti na istom mjestu, većina pod većim ili manjim utjecajem alkohola, i dok će vjerojatno cijeli dan kapati na hipodrom - svi će ga krenuti napustiti u istom trenutku. A onda na red dolaze taksiji, javni gradski prijevoz, izlasci sa svih mogućih parkinga... bio sam na koncertima sa 6-7 tisuća ljudi na kojima se izlazilo po 40-ak minuta jer organizacija nije bila dobra, ne mogu si ni zamisliti kompleksnost organizacije ovako nečega - pogotovo s obzirom da su najbolje produkcijske kompanije mahom već bukirane za ljeto jer je to vrijeme festivala koji su dogovoreni puno prije ovog koncerta.

Bit će to jako kompleksan zadatak i za organizatora, i za produkciju, i za grad, i za državu, odnosno MUP.
  • NitkoBitan
    24.5k
    jer si ti napisao da je 170 000 Zagrepčana kupilo karte pa po tome i Nepalci mogu biti kupci budući da su po tvojem i oni Zagrepčani jer žive u Zagrebu.ivanzg

Da napisao sam Zagrepcani i dodatno elaborirao u zagradi da se radi o ljudima sa zagrebackim (online) adresama ili onima koji su uzeli na Tisku sto ne znaci nuzno da su "Zagrepcani".

20% do 30% ljudi koji zivi u Zagrebu ide na koncert, ne znam cemu potenciranje podjela kada na koncert idu ljudi svih "backgrounda", dobnih skupina itd.

Ovim si ismijao Zagrepčane koji sigurno imaju istančaniji i urbaniji glazbeni okus nego što misliš.ivanzg

Znaci tvrdis da Thompson nije dobar glazbenik? Uostalom tko si ti da tvrdis tko je Zagrecanin a tko nije i sto je istancan glazbeni ukus? Ne pise ljudima u redu za Orasara tko su i sta su kao ni onima koji kupuju karte za Thompsona.

Thompson je odlican glazbenik i ima prekrasne pjesme i mimo domoljubnih. Kompleksi i narativi na stranu, brojke govore svoje. Slusaju mu neke pjesme i u Srbiji samo nece priznat.
  • flexXy
    2.8k
    Uostalom tko si ti da tvrdis tko je Zagrecanin a tko nije i sto je istancan glazbeni ukus?NitkoBitan

Nema gorih likova od glazbenih cistunaca koji misle da su neko plemstvo drustva jer slusaju "urbanu" glazbu.
  • NitkoBitan
    24.5k
    Ozbiljna pitanja za kolegu. Tko su pravi Zagrepcani, u kojim kvartovima su najzastupljeniji, sta slusaju od glazbe, kakvi su im pogledi na politiku?
  • ivanzg
    298

Znaci tvrdis da Thompson nije dobar glazbenik? Uostalom tko si ti da tvrdis tko je Zagrecanin a tko nije i sto je istancan glazbeni ukus? Ne pise ljudima u redu za Orasara tko su i sta su kao ni onima koji kupuju karte za Thompsona.
    NitkoBitan

Čekaj sad kad sam ti objasnio neke stvari ne znaš više kaj ćeš, pa ok onda ajmo.

Thomson je dobar glazbenik, bio sam na koncertu 2007 a idem i na ovaj tako da bye bye.

Ja sam Nitko Bitan isto kao i ti , ali sam Zagrepčan koji ima svoje mišljenje a ti vjerojatno nisi a jako bi htio biti pa si malo nervozan.

Ako misliš ići na kartu da ne volim ljude koji nisu Zagrepčani onda da te i tu zakucam ( vjenčanom kumu stari Hercegovac, ja sam vjenčani kum Slavoncu, ja sam krsni kum dječaku kojem je tata Hercegovac a mama Slavonka, žena mi je krsna kuma djevojčici kojoj su roditelji iz Đurđevca itd itd )

Sa Orašarom zaključujem raspravu, tu vidim da si se pogubio.
  • DrawTube
    6.5k
    Ono što mene brine je kakvo će biti vrijeme na koncertu

Realno , 300 000 ljudi na okupu u 7. mjesecu je velik zdravstveni tj sigurnosni rizik , pogotovo na koncertu gdje će se pjevat i skakat, a pogotovo jer će dobar dio ljudi stajat na parteru

Nadam se da će osiguranje i službe biti na razini, a ne bi bilo loše da ne bude prek 33,34 stupnja
  • Doktor Kunić
    4.5k
    Nevjerojatno kaj pojedince jebe u životu od kud dolaze, kakvo vrijeme će biti, koliko će zaštitara bit i pisoara. Na ovo se ide pa makar kamenje sa neba padalo. Stavi kremu za sunčanje i u 4 da si na hipodromu, naravno sa prvim bijelim poljem.
  • DrawTube
    6.5k
    Da, najbolje je da zabranimo pisanje i komentiranje ovog, ne daj Bože da nes komentiramo

Naravno da će doc svih 300 000 ljudi i jos 50 000 na crno, na ogradama,na balkonima itd, to nije upitno, al kazem, nadam se da će infra bit na razini i da bude što manje intervencija hitne valjda smijemo zazeljeti dobro
  • Nolifer
    10.2k
    naravno sa prvim bijelim poljem.Doktor Kunić

E to to, dobar mi je tzv. tetejac, veli da bi zabranio neprimjerene simbole, nek krene prvo od svojih tzv. skupova, derneka i kresova...
  • Noel
    9.8k
    Ne znam zašto je uopće bitno ko je kolko kupio karata i odkuda za Thompsona? Kakve to veze ima sa ičim?
    Može jedino bit bitno Možemo i njihovoj sekti koja se trese jer bi na lokalnim izborima mogli izgubit izbore od ujedinjene desnice u Zagrebu koja vidimo kad se uhvati zajedno ruši hipodrome i svjetske rekorde. Ovo je samo politička poruka cijeloj zemlji a i Zagrebu i njihovim političkim monstrumima i grobarima da je bilo dosta. Pogotovo poruka mladih ljudi.

I ove fore Hercegovci Slavonci itd. Ako žive ovdje oni su Zagrepčani. Srbi ,Jugoslaveni i JNA i Partijska djeca smiju se zvati Zagrepčanima a Hercegovci ,Slavonci,Ličani ili netko drugi ne smije. Kak da ne.

Milan Kekin je dečko iz Gajnica. Je, je.
  • Marley
    3.6k
    Zadnji put sam bila 5.8.2013., Cavoglave. Auf sta je to bilo...
    Pitam se koliko jos u meni postoji ono "mladost, ludost". Ipak je 12 godina proslo i neka druga su vremena dosla.
    Ovako po osjecaju, rekla bih da nisam ni dana ostarila :cool:
    Ma, samo da se sretno vratim doma s toga, za ostalo cemo lako :sweat:
  • mali M
    7.3k
    Može jedino bit bitno Možemo i njihovoj sekti koja se trese jer bi na lokalnim izborima mogli izgubit izboreNoel

na hipodromu će biti više ljudi nego je za njih glasalo kad su dobili izbore :lol:
  • Bosskovitz
    16.1k
    veli da bi zabranio neprimjerene simboleNolifer

Nitko njega tu ne pita za to, to nije u njegovoj nadležnosti nego u nadležnosti MUP-a. Kako će MUP reagirati, e to je pitanje. Moja pretpostavka, s obzirom na broj ljudi - vjerojatno baš i neće.
  • Nolifer
    10.2k
    Nitko njega tu ne pita za toBosskovitz

Al je ipak izgovorio to i mislil je da s tim bude bil pametan... Što svi znamo da nije, jer nisam vidio istu reakciju za njegov bal vampira na tzv. kresovima, da su neki simboli neprihvatljivi.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.