• Hnlovac
    2.6k
    Drago mi je da smo opet na bitnim temama i da nema vrijeđanja ad hominem jer netko misli drukčije :blush:
  • KtcGoat
    795
    Provjerite si mailove, meni taman stigli racuni. Kupovo sam na onom linku tak da je sve ispravno
  • Bosskovitz
    17.6k

Idem, ali hvala na ponudi, kao da je bila iskrena. Što se vrijeđanja tiče, stvarno? Debeli? Kaj idemo u sedmi razred, a tebe doma zlostavljaju?

Kaj je najbolje, doslovno ni jedan negativan komentar nisam imao. Ludo neko vrijeme, ne znam jel južina ili nešto.
  • mali M
    8k
    Otkud se sad pojavio narativ da koncert neće biti pun? Kao ljudi kupuju pp deset ksrata a doći će samo jedna osoba... Kakve bedastoće nevjerojatno. Tolika je potražnja još i danas da će doslovno ekipa il prodat il podijelit...
  • Paulie
    57
    bit će i na drugom koncertu preko 100k ljudi, spominje se ekipa koja je uzela koju kartu viška ak nekom zatreba, al se ne spominje da će gro ljudi ići i subotu i nedjelju na show..
    Najveći bed će biti ak nestane pive i vode nakon 3,4 pjesme a vani 35 stupnjeva, logistika mora bit na najvećem mogućem nivou..
    jbt na metallici(hipodrom) kad sam bio čekala se piva po pol ćuke a bilo je 30k ljudi,doslovno 10x manje nego što će sad bit..
  • javolimtebejako
    2.6k
    tu vidim poslovnu priliku za tebe i chrissya da uletite
  • Paulie
    57

radit će gepek bojna, al ovaj put u svrhu obrane od dehidracije :joke:
  • skener
    5.2k
    Ništa od drugog koncerta
  • Džudžan86
    306

Jer ce se prosiriti kapacitet za prvi
  • skener
    5.2k

Nisu još potvrdili definitivno, ali vrlo vjerojatno hoce
  • Džudžan86
    306

Upravo na Thompsonovoj sluzbenoj stranici potvrdili
  • don
    14.3k
    i to na priko 400 tisuća.
  • NitkoBitan
    29.2k
    Dinamo bi trebao stavit stand za uclanjenje negdje u blizini :rofl:

Inace sto se tice nove runde prodaje mislim da bi trebalo ograniciti kupovinu na 2-3 karte po jednoj osobi koja kupuje. Preprodavaci su dodijali i Bogu i narodu.
  • NitkoBitan
    29.2k
    Kakvo ludilo na Bookingu, u subotu (5.7.) na dan Thompsonovog koncerta prakticki nema nocenja ispod 300 eura u nekom prosjecnom apartmancicu.

Ocete li iskoristit priliku taj vikend i izrentat nesto? Samo kaj sam frendu dao savjet jer je blizu hipodroma vec planira vikend selidbu kod svojih :sweat:
  • Jaro
    10.5k
    Ocete li iskoristit priliku taj vikend i izrentat nesto?NitkoBitan

U skladu s ponudom i cijenama na moru ljeti - mogso bih parkirno mjesto na otvorenom za nekih 150€/noc. Lokaciija - u blizini hipodroma (autom je sve blizu do 15km, kaj ne)
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.