• skener
    2.1k

Kaže menadžer oko 280 000
  • mali M
    7.2k
    Onda mi te malo i zaojakov1

Prebacio sam temu gdje spada. Zapravo meni je žao i tebe i dotičnih "liberala" na forumu koje za njihov grad boli briga šta propada. Vjerujem da si mlađi i nemaš klince pa nećeš pamtiti sustavno uništavanje našeg grada od strane ideoloških amatera nego će ti jedino bitno biti stadion. Kako nije važno što je grad komunalno zapušten i uništen, kako nije važno što narihtavaju natječaje za gradske firme koje na kraju ne dobe i kiksaju, što propadaju milijuni koje su mogli povuč za obnove i izgradnje iz čiste nesposobnosti i indolencije ćak i za svoje zelene politike kao sortirnica ili spalionica, šta nose petokrake i mašu yugo zastavama i ideološki doslovno izruguju one koji imaju tradicionalne i domoljubne vrijednosti.. kako to neće biti važno? A da ne kažem da ti neki liberal koji gleda sve kroz roze naočale i drži štangu vladajućoj stranci u gradu smatra da je dotični gradonačelnik uz bok jednom Holjevcu, vjerojatno najvećem gradonačelniku našeg starog grada... Al on je liberal nema veze sa trenutno vladajućima.. i kad nema argumenata lijepi etikete na druge kako se ne bi morao suočiti sa činjenicama.. da, tužno je na što su nam srozali Zagreb...
  • Jaro
    9.4k
    Kaže menadžer oko 280 000skener

Dakle najveci solo nastup jednog izvodjaca s placenim ulaznicama na svijetu, u povijesti...
  • jakov1
    497
    Vjerujem da si mlađi i nemaš klince pa nećeš pamtiti sustavno uništavanje našeg gradamali M

Dijete mi je napokon upalo u vrtic jer se otvorio novi, ne znam koga je tvoja poanta. I ne znam koji pokusaj telepatije ti je bolji, ovaj ili onaj kad si rekao da sigurno ne idem u crkvu. Vjerojatno na isti nacin pises o politici, popunis debelim pretpostavkama tamo gdje nedostaju cinjenice koje ne podupiru tvoj narativ.
  • mali M
    7.2k
    u redu, nije mi šroblem reć da sam pogrešno pretpostavio... Ako imaš klinca onda mi je jasno zašto ti je bitniji stadion od njegove budućnosti..
    P.s. neznam dal znaš šta znači telepatija
  • NitkoBitan
    24.5k
    Mislim da se zeznula stvar sa tribinama, cijeli taj prostor je trebao bit jedan ogroman parter. Mozda sam i u krivu...

Bolje jedan koncert sa 400-500 tisuca ljudi nego dva sa 300 tisuca. Jbs profit, pise se povijest.
  • mali M
    7.2k
    ja se skroz slažem s tobom, rađe u legendu nego kratkoročno razmišljanje...
  • Džudžan86
    303
    Entrio objavio da je sluzbeno prodano 281.774 ulaznica i da je time srusen rekord najvećeg koncerta s prodanim ulaznicama

A kazu neki nece to ni do 80.000 ici :wink:
  • Infinity
    17.6k
    Meni je zanimljivo to da su svi koje znam kupili ulaznice sebi i 'jos par komada ako nekom bude trebalo'.

Prilicno sam siguran da ulaznice nema ni blizu 280.000 ljudi i bilo bi dobro da se ove ulaznice koje su prodane podijele, tj. da ljudi koji imaju 5-10-15 ulaznica viska to razdijele medju ekipom nego da se u prodaju pusta jos ulaznica ili organizira novi koncert, pa 5.7. na hipodromu ne bude ni blizu ocekivanog broja ljudi.

Ja sam odustao od kupovine nakon sto je brat rekao sa ce uzeti sebi pet komada, a nije siguran ni da ce on ici. Uzeo sam od njega kasnije.

Bojim se da postoji previse tih 'rezervnih' ulaznica. Ne znam nikoga tko to zeli prodavati po visim cijenama i zaraditi, cak dio njih govori da ce dati besplatno te ulaznice, ali u mom okruzenju stjecem dojam da je pusteno previse ulaznica koje moze kupiti jedna osoba. Mozda se trebalo traziti i podatke.
  • Bosskovitz
    16.1k
    Entrio objavio da je sluzbeno prodano 281.774 ulaznicaDžudžan86

Stari moj, laganih 12-13 milijuna eura bruto od ulaznica, kao naš ozbiljan transfer :D
  • Jaro
    9.4k
    a ono, problem osobe koja je kupila previse... Štoviše, baš volim kad takvi grebatori popuše na kraju. Promet od 9-10 milja eura u 24 sata laganini...
  • Marley
    3.6k
    bome onda, ima se, moze se. Mene bilo strah i za ovu jednu od 30 eura hoce li mi doci na mail, ili je neka prevara. Onak to su mi dvije utakmice na Maksimiru :sweat:
  • Infinity
    17.6k
    Slazem se s tobom, ali velim da me muci to sto bi moglo biti daleko manje ljudi od prodanih ulaznica. Svakako ce biti spektakl, ali...
  • Džudžan86
    303

Slazem se s vecinom sto si rekao, ali ne mislim da ce biti drasticna razlika, vjerujem da ce se ipak veci dio tih ulaznica viska podijelit/prodat kako se koncert bude priblizavao. Znam i sam ljude koji su zbog raznih razloga uzeli visak ulaznica pa su ih ubrzo i rijesili
  • Mali dioničar
    17.1k
    Ako Lepa Brena proda 6 puta 20.000 za Arenu, bilo bi čudno pa i sramotno da Thompson ne proda ovoliko.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.