• ElDorado
    2.6k
    apsolutno si u pravu. Početkom sezone sam tu negdje napisao da ćemo biti taoci starijih igrača pa su me skoro očerupali i banirali. A to se zapravo na kraju i dogodilo. Krenulo je s pripremama kad je Petko trčao kak mu se dalo i ako se sjećaš kad je samoinicijativno izašao iz igre na prijateljskoj tekmi.
  • ElDorado
    2.6k
    Bobić nije gladan uspjeha, on će ovdje dolaziti prodavati maglu. Poslušajte, ponavljam, Boromisu na Tribini. Portugalac bi zicer bio ok. Ambiciozan, mlad. Ali pored toga mi trebamo nekog u Upravi za Sportski sektor. Jer kao veliki klub moramo imati strategiju razvoja u nekom razumnom vremenskom razdoblju.
  • Enco
    126
    Jedan čovjek ma tko god on bio neće napraviti ništa.
    Nama treba remont kompletnog sportskog sektora , znači od temelja do krova .
    Treba nam jako ime, autoritet koji će sav sljam koji se nakupio u i oko kluba u tom sektoru rastjerati.
    Seniori igraju katastrofalnu sezonu , škola je najblaze rečeno u slobodnom padu .
    Ako falimo ovaj puta u odabiru ne piše nam se dobro.
  • Sibirski plavac
    4.4k
    Ona vijest o Bobiću jučer, jel to to, ili samo novinarska naklapanja? S obzirom da su Sportske u pitanju, niš ne vjerujem dok službena Dinamova stranica ne objavi da je official. Kaj nisu prije par dana i onog Portugalca nazivali službeno novim SD-om Dinama? Pa i Burdissa prije tjedan dva. Uf, kako bih volio da novi SD bude neko ime kojeg ni jedan portal nije dosad prenio, pa nek si misle i oni i njihovi naslovi "XY PORTAL DOZNAJE,NOVI SD DINAMA JE...".
  • The Undertaker
    7.4k
    Mi smo sportski sektor već razmontirali. Sad ga treba ponovno namontirati ali bojim se da nema tko.
  • don
    11.9k
    Ona vijest o Bobiću jučer, jel to to, ili samo novinarska naklapanja? S obzirom da su Sportske u pitanju, niš ne vjerujem dok službenaSibirski plavac

Olivari i informacije...
  • Papastrumf
    15.1k
    Bilo je i vrijeme da nakon toliko promašaja napokon i pogode ime novog SD-a.
  • Droljo
    14k
    Vlaović? :lol:
  • Maximo
    737

Vlaović i Drpić...mladi, ambiciozni, naša dica
  • NKDZ86
    3.3k
    plavi tići ,oćemo našu dicu, doli stranac
  • ElDorado
    2.6k
    Ljudi čitajte s razumijevanjem. Vlaović je meni ok lik nije baš ono tipični fudbaler i ne naravno kao SD nego na neku funkciju. Komljenović je pak prije tri mjeseca udarao po novoj Upravi iz svih oružja sad je odjednom promijenio ploču. Nije baš da mi se lik nešto dopada ali....
  • Noel
    9.7k

Samo ime su pogodili bez prezimena ili?
  • Zg123
    1.5k
    Sacuvaj me boze i sakloni, nadam se da su u pitanju samo novinarska naklapanja
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.