• Facke
    5.5k
    Da da dragi novinari , da vam velim, kandidat (za jedinog kojeg znam) nije ni jednom spomenut u medijama.
  • Maximo
    737

Joško Jeličić
  • Neron53
    1.3k
    Garantiram sutra brdo prvoaprilskih rjesenja za mjesto SD-a ...Svaki portal ce imati ekskluzivne vijesti o bombasticnim imenima pa se nadam da ce Dinamo danas ili najranije prekosutra izaci sa pravim imenom.
  • Sibirski plavac
    4.4k
    A možda naši baš sutra potvrde neko top ime kao novog SD-a, a mi ćemo ostati u konfuziji je li riječ o istini ili o sutrašnjem datumu. :rofl:
  • Neron53
    1.3k

Ako bas sutra bubnu ime....onda je garant da imamo prave saljivdjije na odgovornim funkcijama :)
  • Olmic
    4.2k
    Nadamo se da ce vrijedit cekat 2 mjeseca na tog novog SD
  • Fan
    876
    Mislim da smo već probili rok za dovođenje SDa za neki optimalni početak rada. A što vrijeme ide dalje, to će mu posao biti sve teži, tko god došao.
    Optimističan sam po pitanju toga da se ne srlja sa odabirom, ali mi je žao što mu ne ostavljamo dovoljno vremena za pripremu pred početak roka.
  • Sibirski plavac
    4.4k
    Ima kakvih novosti oko ovog?
    Kolike su šanse da do tekme s Istrom saznamo ime novog SD-a?
  • Crni86
    9.1k
    10 dana, 10 dana, do kraja mjeseca. Tako su tekle nesluzbene info kada ce se predstaviti novi sd (naravno mozda su i te info lazne). Prvi sam pozivao da treba imat strpljenja i da razumijem ako ljudima treba koji dan vise kako bi donijeli najbolju mogucu odluku. Sutra je kraj mjeseca, probiti rok koji je drugi put premaknut bi bilo krajnje neozbiljno.
  • ElDorado
    2.6k
    Meni se sve čini da su nas prvi izbori odjebli pa sad lovimo ko hoće od preostalih.
  • Ali
    2.6k
    A da pitaju kolegu Tomaševića kak je on putem javnih natječaja dovodio direktore u holdingu?

Mislim ima ljudi u klubu kaj su dio te stranke, oni su ih dovodili otpustali a nema reputacijske štete. Dakle nitko ne propituje tko ih je birao kakve rezultate i reference su imali ili imaju.

Sve pokriješ javnim natječajem i malo PR sve to ispegla i masa proguta.

Najgore je kad se personalizira osoba koja donosi odluke. To je davno netko smislio, plenum i slične fore.
  • Ivdzo11
    5.9k
    Vlaović je potom upitan ima li želju postati Dinamov sportski direktor.

“Naravno da imam. Nisam odbio Dinamo ni 1991. godine, pa ne bih ni sada”, otkrio je Vlaović koji je za Plave u razdoblju od 1991. do 1994. odigrao 80 utakmica u kojima je zabio 59 golova

:lol:
  • Olmic
    4.2k
    Sutra ocekujem potvrdu sd
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.