• rokikaciga
    713
    Ma može biti i Joža iz obližnje birtije ako dobro odradi posao. Puno puta smo vidjeli da velika imena s debelim CV-em ne znače da će dobro odraditi posao.
  • San Lorenzo
    19.1k
    Ako je Fredi Bobič najbolje što su našli nakon dva mjeseca traženja, onda stvarno pojma o nogometu nemaju.
  • BBB Mataa998
    2.2k
    onda stvarno pojma o nogometu nemajuSan Lorenzo
    Isto kao i vi koji lupetate najjaca svjetska imena i mislite da svi jedva cekaju doci u Dinamu i HNL
  • ElDorado
    2.6k
    Ak je vec tako onda nek dofuraju Boromisu kakvog jebenog Bobića
  • vlatkomarkovic
    588
    Imam veliki Inside Info, koga god odaberemo iz zadnjeg kruga ili uleti li netko novi. Sigurno će biti bolji od Marića.
  • E46
    1.3k
    hall jesi zdrav ti? Kakav Boromisa prije Bobica? Nemoj se prosipat.
  • Vedraca
    115
    a zasto?? Sta njemu fali? Koje Ime bi trebali dovest a da imaju Pojma?! Zivite na Oblacima
  • Nolifer
    10.2k
    Mislim da Bobic nije za Dinamo. Nadam se da su to samo tračevi. Uz SDa, rado bih vidio i novog trenera.
  • Vedraca
    115
    Bobic je odradio Jako dobar Posao u Frankfurtu za sve one Koji govore da on nije zasluzan za to nego Samo Ben Manga pojma nemaju! U Stuttgart je Doso kad je Klub iso nakon Prvenstva 2007 nizbrdo. Izlizala se ekipa. A Hertha je prica za sebe.....sad okrenut Pricu da je Bobic neki Palikuca i da ostavlja spaljenu Zemlju iza sebe Su Gluposti! Bobic spram ovog Portugalca je obnaso barem dugo Godina Posao SD-a. A Bobicev Posao je da nadje dobrog Scauta ili vise njih. Pa barem i tog Portugalca neka dovede ili neznam koga.
  • Odani Zgd
    161
    Imam osjećaj da će predstavit SD kroz dan,dva da se makne fokus s loše odigrane utakmice...
  • NKDZ86
    3.3k
    sa strancem ćemo samo ić dolje. dinamo nije takav klub. dinamo je emocija, ideja, nije običan nogometni klub daj shvatite više ljudi u klubu da će nas stranac pokopat sa svojim poluproizvodima iz vana.
  • Silvek1986
    63
    posao sportskog direktora mora biti takav da on radi za dobrobit kluba, neovisno o emocijama, koje na takvoj funciji nisu dobrodošle.
    Je li stranac ili naš, totalno nebitno, bitno da je stručnjak u tom području. Sve je to posao...
  • Kujtim Shalla
    4.5k
    pa buraz koga jbt? Da Šokotu dovedemo ili Dinu Drpića ,taj bi gujce pokazivao tovarima i svi bi bili sretni. Nema niti jedan sd dinamovac koji ima kvalifikacije postati naš sd . Niti blizu. Boromisa još ne , Mance nadam se nikad jer nas ni ne voli. Onda radije stranac koji nema puno emocija , samo rad
  • Omake
    6.7k
    Treba nam beskrupulozna osoba koja će počupati armaturu ove ekipe i sagraditi nove temelje od igrača koji "umiru od gladi i želje" da se dokažu na razinima koje nam trebaju. Prošla sezona je bila labuđi pjev, Last Dance jedne generacije.
  • GeneralNapoleon
    1.2k
    Sto se tice SDa. Onaj Portugalac mi je osobno u 10 deka sa Boromisom. Pa bih ja osobno prije Boromisu, jer ne vidim razloga kockat se na neiskusne strance. Ako se vec kockamo onda neka bude domaci potencijal.

Bobicev fan nisam ali mi je to ok jer je jako ime. Pa ajde kad smo do sad pokusali sa potencijalima ajmo sad sa jakim imenom. Vjerojatno maksimalna reputacija koju mozemo dovest.

Al dok malo promislim mi dode i misao da bi razliciti tip SDa u slucaju osvajanja i neosvajanja naslova. Ako osvojimo sve super onda se u principu moze probat sto god se hoce. Jako ime a la Bobic bi onda vjerojatno bilo optimalno.

U slucaju da ne osvojimo bi ja osobno najradije vidio Boromisu jer love nece biti a ovaj je pokazao da ima dobro oko za igrace i da moze sa nicim slozit sampionsku ekipu. Pa onda neka duo Boromisa i Kovacevic orijentirani na domace snage pokusaju izvuc sljedece sezone govna koja je svijetski putnik zakuhao.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.