• Fan
    878
    Jučer najbolji, ili bar među najboljima, od svih naših.
    Prosječna partija, da se razumijemo, ali je uzeo sve duele koje je mogao i dobro distribuirao loptu prema naprijed, nisam zapamtio nijednu njegovu nesigurnu reakciju.
    To da je općenito loš igrač, je, imao je nekoliko nelogičnosti poput onog puštanja lopte u aut, ali nakon ove utakmice ga kritizirat je skroz promašena taktika.
  • The Undertaker
    7.5k
    Meni se čini da ljudi uopće ne gledaju utakmicu ili ne razumiju nogomet. Kriviti Mmae za bilo što jučer je promašeno, jedan od boljih ako ne i najbolji.
  • Crusades
    15.2k
    Ili ne gledaju ili ne vide ili se najlakše ukrcat na vlak "Mmaee je krivac za apsolutno sve u ovoj sezoni jer je preplaćeni stranac kojega je doveo bivši SD"

Korektno odigrana utakmica, većina duela osvojena (i na zemlji i u zraku), točna dodavanja.

Da, dobio je jednom kroz noge i ono pred kraj nije trebao slabijom nogom ispucavat duž aut linije al eto, jednostavno Mmaee.

I još je jeo koštice i kikiriki prošlo kolo. Ko zna i jel ih je platio.
  • Jaro
    9.4k
    neinteligencijadb-izbjeglica

jučer je bio inteligentniji od Martina "carinim loptu i zabijam se u protivnika dok je ne izgubim" Baturine, Kange i Kulenovica, Sucica, i "nove mete Bayerna" Stojkovica. Inteligenciju trenera koji uvodi već požutjelog isto tako inteligentnog Ristovskog (koji eto žuti zna zaradit i da nije na terenu) ne treba ni komentirati.
  • ShanKu
    1.5k
    Ovo treba zabilježit, igrač utakmice :sweat:
    s tribine je izgledal dosta dobar jučer, ali ne bi ga baš puno hvalil, da se ne pokvari :)
    Screenshot-20250331-131723-Flashscore.jpg
  • Mali Zeus
    16.4k
    Meni se čini da ljudi uopće ne gledaju utakmicu ili ne razumiju nogomet. Kriviti Mmae za bilo što jučer je promašeno, jedan od boljih ako ne i najbolji.The Undertaker

ma mnogi imaju unaprijed pripremljene postove, što god se događalo u tekmi oni će isto napisati.
  • GeneralNapoleon
    1.2k
    Za gol po meni nema nikakve krivice ali je 2 il 3 puta kriminalno ispao oko centra ako se ne varam.
  • The Undertaker
    7.5k
    Točno ali bez posljedica. Ne znam što sad ljudi očekuju, valjda Gvardiola. Ako stoper treba intervenirati na centru (a nije duga lopta) onda je ekipa već prije pogriješila.
  • luka modic
    824
    upravo to od ta 2 puta sto je ispo na centru nijednom nije njegova krivica
  • mokoxax468
    1.2k
    Mmaee je jučer odigrao dobru utakmicu. Ono što se po meni posebno istaknulo je kako je išao "agresivnije" u duele nego inače, očigledno mu se ukazalo na te probleme. Baš se dobro pohrvao s Dabrom par puta. Za mene + za jučerašnju utakmicu
  • NKDZ86
    3.3k
    kad ga vidim sa spuštenim štucnama i tom zuzom, odmah mi da dojam da nije ozbiljan.
    ne trebam ga ni gledat, svaka čast onome ko je doveo van dijka iz mađarske, čestitke.
  • Facke
    5.5k
    Sputila mu se cena na TMu od 750.000 na 500.000.
  • Mali Zeus
    16.4k
    Sputila mu se cena na TMu od 750.000 na 500.000.Facke

To je zbog zuze i spuštenih štucni ziher.
  • Praskaton
    4.1k
    Naravno da mu je pala cijena kad zločesti navijači Dinama već prije utakmice imaju napisane kritike prema njemu.
    A on jadan gori od želje i volje.Dapače vjerujem da se zatvorio danas u sobu i razmislja gdje je mogao bolje.

Pravda za spuštene štucne
  • Mali Zeus
    16.4k
    Naravno da mu je pala cijena kad zločesti navijači Dinama već prije utakmice imaju napisane kritike prema njemu.Praskaton

eto, sve si rekao.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.