• FrenchMontana
    1k
    moj dojam nakon svih silnih prilika koje je dobio i upropastio. Bezvoljna trutina.

A i bile su neke priče da mu je i sam Marić srao da se skulira i da ne može dozvoliti da privatni problemi ako ih ima, utječu na njegov posao. Al ajde to su priče, tako da držimo se samo mog dojma da se liku ne da živit.

Nebitno, ako bi Cannavaro pomislio da zaigra, prvo mu dobru bukvicu očitat i probat osjetit kakva ce mu reakcija biti na terenu.
  • Praskaton
    4k

Nije mi problem da on igra u Vž jer sam siguran da bi ok odigrao s obzirom da se cijela momcad diže.

Al bi onda pomislili da može pa bi mu dali šansu protiv Rijeke il Osijeka i dogodila bi se neka njegova klasična greška koja bi nas koštala titule.

Od svih igrača obrane njemu najmanje vjerujem.Neka ga na klupi do kraja sezone a onda sjest i pokušat dogovorit prodaju/posudbu/raskid ugovora.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.