• Odani Zgd
    162
    Možda je jednostavno problem u cikli i soku iz sokovnika,dok se igrači malo ne naviknu
  • Dzoni
    1.1k
    Od tih 3 koji su stranci, s tim da je Vaha bio iz BiH, 2 su bili prvaci, stoga ne kužim tu glupu retoriku pljuvanja stranaca samo jer su stranci
  • Sibirski plavac
    4.4k
    Slažem se, ali opet pitanje, koga dovest umjesto njega? Strah me da bi i taj idući trener dobro krenuo kao i zadnja trojica i nedugo nakon bi i on postao prevara koju treba potjerat u neku Goricu ili Šibenik.
    Kovačevića i Garciu se hvali ove sezone, i zaluženo jer su odlično digli svoje momčadi, ali strah me da bi i njih dvojica kod nas ubrzo bili "Koprivnička i Urugvajska prevara koje mogu voditi samo klubove sa sredine hnl-a".
  • Filip85
    72
    Moguće....Odani Zgd

Sad sam malo guglao, Ardilles je dobio otkaz nakon domaćeg poraza od Manchester Uniteda u LP. Znam da mi je ostalo u sjećanju da nije dočekao proljeće na klupi...
  • nwankwo646
    504
    Fabio, e da si bar otvorija moju poruku na Instagramu, sad je kasno. Loš si, stai malo.
  • Medvedgrad
    522
    Cannavaro je najuspješniji trener proljeća, osvojio je više bodova od klubova koje lovi i smanjio je prednost Rijeke i Hajduka.Mali dioničar

Nakon ovog kola Kovačević je postao najuspješniji trener proljeća.
  • emilperska
    9.2k
    Cannavaro nece bit trener u sljedecoj sezoni jer necemo osvojit naslov. A i da osvojimo naslov na neke guzove opet nece bit radi njega nego prije usprkos njemu i opet ce dobit papire..

Papire mu treba dati odmah i probati s nekom šok terapijom za zadnjih 9 kola. Samo nam šok terapija moze pomoci jer Fabijeve cikle i mjerenje laktata uz nepoznavanje ekipe koju imas te rekao bi čak i neki manjak socijalne inteligencije i Chat GPT intervjue, jednostavno ne pomažu. On je ovu momčad izgubio.

Ekipu s klupe usmjeravaju Ademi i Petković u praksi.

Daj mu sad otpremninu koju bi mu ionako dao u svibnju, realno nesposoban je kao trener i apsolutno ništa nije donio, a ima jači kadar od Jakira i Nenada..
  • Dudu9
    1.6k
    Nažalost nakon jakira klub je išao na populizam, Bjelica jer je bio prvi mandat jebeno odličan, na kraju mu nakon 2 jeseca otkaz dali, na kraju dovedemo trenera zato što je zlatna lopta veliko igračko ime itd, tu nema nikakve ideje i procijene kvalitete ni CV, sve to klub radio kad im prevara zvana Marić podvalio i igrače i trenere, za mene prvo treba maknuti Zajeca i novi SD koji će posložiti igrački kadar jer ovo je banana kadar pola njih ne zaslužuje igrat u dinamu
  • don
    11.9k
    s obzirom da ne voliš Cannavara, da te pitan..
    zašto ne misliš da je problem u igračima nakon ovolike količine trenera di je kod svakog igra bila ista?

ne znan, meni je to u najmanju ruku čudno.
  • Cif
    300
    kad čovjek lupa gluposti
  • emilperska
    9.2k

Naravno da kadar nije kakav je trebao bit. Prvi ban sam pobrao jer sam citirao mađarskog kolegu iz korporacije koji je Mmae nazvao škar***..

Ali i dalje je to najjaci kadar u HNLu uvjerljivo. Koji nakon zimskih priprema, reprezentativne stanke, ispadanja iz Europe nema bas nikakve mehanizme. Fabio ima širi kadar od Nenada i Jakira i vise srece s ozljedama od Nenada. Nismo napredovali u ama baš ničemu. A imam osjecaj da ga igrači vise pet posto ne jebu..

Šok terapijom mozda dobijemo krila za Istru Osijek Šibenik, a onda neka nam Bog pomogne..
  • emilperska
    9.2k

Idi branit klub pod Zapad!
  • plavi72
    1.3k
    Fabio, andare a casa !
    Baš me razočarao,osobito s obranom(stoperima) koju nikako ne može posložiti !
  • Sibirski plavac
    4.4k
    Šok terapijom mozda dobijemo krila za Istru Osijek Šibenik, a onda neka nam Bog pomogne..emilperska

Šok terapiju se ukoliko se namjeravalo,trebalo riješiti u reprezentativnoj pauzi, a ne sad na brzinu. Vidiš koliko čekamo novog SD-a, mogu zamislit kolko bi trajao pronalazak novog trenera. Možda da Garciju u ovih par dana dogovorimo, i on u petak ujutro "naprasno" ode iz Pule, u petak navečer počne intervju za Dinamov klupski kanal sa rečenicom " ujutro sam pio kavu u jednom lokalnom Pulskom kafiću, a u popodnevnim satima bio sam na potpisivanju ugovora s Dinamom, sve se dogodilo brzo". I onda u subotu popodne osvane na Drosini, ali u drugim klupskim bojama. :rofl:
  • dinamozivivjecno
    2.5k
    sok terapija bi bile prve 2 utakmice gdje bi se uzele pobjede na novu energiju trenera i onda bi ovo ostalo sve bilo mucenje kao i sad, sjetimo se Bjelice i "sok terapije" prve 2 utakmice protiv Lokosa i Monaca, a vec nakon toga protiv Varazdina isto u gostima je bilo tesko mucenje i onda je dosla pauza i krenuo je pad u igri i nizanje losih rezultata.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.