• Crni86
    9.1k
    igrali smo od 30. minute i do tada smo vodili vec 1:0 i kontrolirali utakmicu te slaven nije napravio ni jednu sansu.

Zamislite se malo kad jedan jakir sad radi dobre rezultate u turskoj je ti bio neznalica, bjelica neznalica i cannavaro isto neznalica. Kako jednu tekmu zgledamo ko real a drugu ko sibenik? Zasto igraci ne trce? Ne bore se? Danas si vidio u prvoj sekundi po energiji da mi ovdje necemo dobiti dok je u koprivnici bila skorz druga situacija.
  • miro
    6.1k
    Prvi nisam za tjeranje trenera u ovom trenutku, ali dragi moj Fabio imaš u ekipi Baturinu, Sučića, Mišića, Stojkovića, Pjacu i Petkovića i nemaš igru. Nemaš kombinatoriku u sredini i što je najgore, bojim se da to ni ne želiš imat
  • Kujtim Shalla
    4.5k
    Ristovski na lijevom beku je za Hall of Fame,danas me razočarao gospodin Fabio. Rad rad rad ,dva tjedna se navodi te ovo te ono i danas ovakva predstava. Šafarić ga matirao
  • NKDZ86
    3.3k
    Čovjek nije zreo za klub poput dinama. Izgubljen, pogubljen. Žao mi ga je više...
  • Kruno
    731
    Najbitnije da nam je on zadovoljan
  • NVKOD
    3.9k
    E moj Fabio... čekam da kaže "it's not easy". Mislim da mu je ta rečenica najdraža jer ako kiksamo, lako se izvući i reći da nije lako igrati protiv [unesi razlog].
  • Chempers
    511
    Fabio PR bot je top trener, samo da se ne igraju utakmice. Jednom tjedno intervju i zakon smo.
  • Paggini
    42.2k
    Rijeka i Hajduk su njegovi porazi zbog kojih se nazire da nije trener za Dinamo, ali ovo danas je najmanje na njemu, koja je to taktička postavka koja utječe na trud i volju igrača?

Da je igrao 442, onda bi se dečki više trudili? Onda bi bio neki udarac u okvir?

Šta je to postavio protiv Slavena i Lokse da smo letili po terenu, a danas je promijenio?

Ne mislim (još uvijek) da je trener za Dinamo, ali ovo danas je isključivo na igračima i njihovom "bit ce gol dva ajde" pristupu
  • Markelo
    3.2k
    Tvrdim neko vrijeme da strani trener ne razumije što znači za Dinamo gubitak titule. Njima je to "probao sam, nije išlo, šta sad". Domaćim trenerima to stoji kao pečat na čelu i ne može se lako rješit ta mrlja da sa Dinamom nisi bio prvak. Možda tovarima odgovara da stranac ne razumije to ludilo dole, nama bojim se treba netko tko savršeno razumije šta je Dinamo u Hrvatskoj
  • Dudu9
    1.6k
    Klub isplatio ove sezone najmanje 3 mil eura za otpremnine Jakir,Bjelica, i onda novom treneru 2mil za šta?? ova sezona 5mil za trenere da mi je znati šta smo dobili sa time kakvo bacanje novaca, za osvojene bodove nismo ni trebali trenera sramota
  • Odani Zgd
    163
    Jakir ulaskom u Ligu prvaka,Bjelica 8 osvojenih bodova u skupini,realno oni su svoju otpremninu zaradili,e sad drugo je što bi stvarno bila sramota da dovodimo četvrtog trenera u sezoni.Pitanje je koga bi uopće i mogli dovesti
  • fakin
    153
    imam jedno pitanje, ne da mi se iskreno guglati, koji strani treneri su bili prvaci Hrvatske s Dinamom?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.