• FrenchMontana
    1.1k
    moj dojam nakon svih silnih prilika koje je dobio i upropastio. Bezvoljna trutina.

A i bile su neke priče da mu je i sam Marić srao da se skulira i da ne može dozvoliti da privatni problemi ako ih ima, utječu na njegov posao. Al ajde to su priče, tako da držimo se samo mog dojma da se liku ne da živit.

Nebitno, ako bi Cannavaro pomislio da zaigra, prvo mu dobru bukvicu očitat i probat osjetit kakva ce mu reakcija biti na terenu.
  • Praskaton
    4.1k

Nije mi problem da on igra u Vž jer sam siguran da bi ok odigrao s obzirom da se cijela momcad diže.

Al bi onda pomislili da može pa bi mu dali šansu protiv Rijeke il Osijeka i dogodila bi se neka njegova klasična greška koja bi nas koštala titule.

Od svih igrača obrane njemu najmanje vjerujem.Neka ga na klupi do kraja sezone a onda sjest i pokušat dogovorit prodaju/posudbu/raskid ugovora.
  • db-izbjeglica
    16.9k
    Ja ovog čovjeka više ne mogu gledati u dinamu!
  • NVKOD
    3.9k
    Ne mora biti krivac za gol, ali toliko nelogičnih odluka (puštanje njihove lopte u aut), duge lopte koje su mu kao forte su bile kriminalne, postavljanje nepostojeće. Pa ako si spor, to se nadoknadi dobrim postavljanjem, ali očito niti je brz niti se ne zna postaviti na terenu.

Nadam se da mu je ovo zadnja utakmica u dresu Dinama. Doviđenja!
  • Efes Pilsen
    10.4k
    Koje duge lopte? Lik je imao najvise tocnih dodavanja na utakmici. Dajte se skinite s pojedinih igraca, kakva psihoza nevideno.
  • Dani Olmić
    1.2k
    Decko danas ni nije bio najlosiji na terenu, nego u top 3 po meni … to sve govori o ostalima
  • Roky
    7
    Prvi put stajem u obranu ovog igraca odlicno je odigro danas samo coravi to ne vide
  • Krizy
    54.2k
    Da je i najbolji bio, ona situacija kod puštanja lopte pokazuje njegov nogometni IQ.
  • Efes Pilsen
    10.4k
    Eto, jedna situacija pa je moron, secirajte tako svakog, to su debili svi do jednog za Vrapce ne za teren. Niste normalni, toliko od mene na ovu temu.
  • Praskaton
    4.1k
    Bila je još jedna situacija pred kraj u kojoj lovi loptu koja od sredine igrališta ide u aut(naš).Vrijeme curi a on u šprintu ide po nju i ne uspijeva je stići.Kao neki usporeni film.

Pamtim i puno lošije njegove utakmice al ima nekih odluka gdje gledaš i ne vjeruješ
  • Krizy
    54.2k

Akumulirao je jako puno glupih situacija, jednostavno promašaj od transfera.
  • fakin
    155
    800 000 eur
  • NVKOD
    3.9k
    Lik je imao najvise tocnih dodavanja na utakmiciEfes Pilsen

Od toga, 80 % dodavanja između njega i KTC-a ili Nevistića. Bravo Mmaee, u repku šnjim! Ta statistika točnih dodavanja kod stopera je smiješna jer u većini slučajeva dodaju samo prvom do sebe.

Neka netko izvuče podatak u kojem su smjeru išle te lopte, lako dodati na 5 metara prvom do sebe kad nisi pod pritiskom, i to se broji kao točno dodavanje. Drugo je kad u napadu između trojice pošalješ točnu loptu.
  • Efes Pilsen
    10.4k
    To sve govori gdje se igra odvijala.. Sad ti meni reci zasto su stoperi bili u situaciji da vecinu utakmice moraju kombinirat izmedu sebe? Mmae je odabrao taktiku, igrace i na joysticku je upravljao s ostalima. Smijesno.
  • db-izbjeglica
    16.9k
    Mene ubija njegova nonšalancija i igračka neinteligencija...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.