• sport
    4.3k
    Jesi ponosan što dijeliš lažne vijesti.
  • by-tor
    246
    Probati neku drugu poziciju bi bilo ok kad bi njegov problem bio nedostatak nekih fizičkih predispozicija za stopera, ali nije u tome stvar, on jednostavno ima propuh u glavi i to će biti problem na svakoj poziciji koju god on igrao. Ne volim banaliziranja, ali ne znam kako to drugačije objasniti osim kroničnog manjka koncentracije i/ili profesionalizma, a to se ne da ispraviti.
  • Crusades
    15k
    Nebitno kad je bilo, narativ je već stvoren, za 3 tjedna će se pisat posebne objave kak ga plaćamo da sa spuštenim štucnama jede kikiriki na poluvremenu za 800 tisuća eura godišnje.
  • ZgDLions
    827

Kužim ja to, ali mi smo lika dobrano platili i neko mora tražiti rješenje.
    Nemremo se praviti da problem ne postoji i u šestom mjesecu mu nećemo produžiti ugovor i to je to.
    Hrpa love je u igri, treba nekaj izvući, kikiriki uz pečenu ciklu i avokado je super, ali nije da baš na šaljive objave trebamo potrositi tu lovu.
    Kod Jakira je nekaj i odigrao, nije valjda toliki flop da treba igrati sa juniorima.
  • Paggini
    41.6k
    Jakira je nekaj i odigraoZgDLions

A odigrao je i pod Cannavarom par dobrih, samo je zanimljivo da su sve najbolje tekme bile Qarabag x2, Arsenal i Milan, a najgore Belupo, Osijek, Rijeka...

Kao da postoji neki uzorak...
  • ZgDLions
    827

Uzorak je taj da ga staviš u Rijeku i da Selahi i kompani iz veznog reda stvore blok, a on pokupi nekaj i odigra nogom kaj zna, bio bi neloš.
    Kod nas u tim tekmama je puno kumovalo ne praćenje igrača od strane Ademija, Baturine, Sučića pa se on nalazio na širokom prostoru gdje je nekako odabirao krivu opciju za branjenje.
    Belupo u porazu od četiri komada, sve druge i odbijene lopte oni pokupilii imali mrtvace, a on ispao generalni krivac.
    Nije bio dobar, ali nekako se previse prelilo na njega.
    Da je pogodak u dovođenju, nije, da se mora neka odluka napraviti za dalje, mora.
  • Paggini
    41.6k

Slažem se ja sve s tobom i sam govorim da je neigranje obrane od strane veznog reda puno veća rak rana od obrambenih igrača, ali da je Mmaee bio stravičan u dosta tekma, stvarno je bio.
  • ZgDLions
    827

Sad bumo ga poklonili Miskoviču za neki dil vračanja Menala i on bu tu profitirao i zaradio lovu.
    :lol:
  • Paggini
    41.6k

Budemo ga otkupili za 3 miljke za dvije sezone
  • nemapredaje
    4.5k

Zaboravio si na Jankovićev postotak.

To je inače utanačeno do sada bilo u svaki potencijalni transfer.
  • Droljo
    13.6k
    Ja bih mu dao šansu sada u Varaždinu. Da odigra kad su ispred njega sučić i mišić. Mislim da to bude druga priča. Sa KTC-om u paru. Svi su se digli pa vjerujem da može i on. Onaj osmijeh kad je kanga zabio je znakovit. Zna on igrat nogomet.
  • NKDZ86
    3.1k
    kikiriki, košpice, zanimacija, sport za zube
  • FrenchMontana
    1k
    Ne vjerujem mu ni trunke. Rpg desno, rile desni stoper i ktc lijevi. Ako cemo vodit 2-0 u Vz, neka ude malo umjesto Ktca.

Startat nikako, lik je zarazna bolik***ina i to utječe na sve u ekipi. NE MOŽE
  • Droljo
    13.6k
    lik je zarazna bolik***ina i to utječe na sve u ekipi.FrenchMontana

Kak znaš?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.