• Paggini
    45.5k
    Sandro Perković je za Cannavara institucija, a i par puta jeftinija opcija.Socrates

Dobro je ajde
  • San Lorenzo
    19.3k
    Ne treba ga smjenjivati, njegov trenažni proces se tek zahuktao i na vrhuncu ćemo biti 2027.
  • BBB Mataa998
    2.3k
    Yeah it was difficult. Varazdin is good team and we need to work. We need to work hard and i am here to improve the players. It was not good but we need to work.
    Evo da ne cekate izjave trenera
  • veselko tenžera
    4.3k
    2 tjedna ekipa na okupu i pripremilo se ovo. Sramota, jad i čemer. Vjerovao sam da imamo pravog trenera, ali ta vjera kopni polako. Logika nalaže da lik koji je promašio s 8 od 10 igrača teško može pogoditi s trenerom, ali navijač u meni odbija realnost. Do ovakve šamarčine.
    Ne razimijem da mu ni na sekundu ne pada napamet prijeći na 3-5-2 kojim smo lani osvojili prvenstvo kad u ovoj postavi ne može ni šut uputiti.
    Ostavljanje Baturine cijelu utakmicu na terenu je za zatvor.
    Mmaea neću komentirati.
  • austrijanac
    6.5k
    Ponovit ću samo s druge teme.

Nijedan trener ne nosi krivicu za slaganje ovakve beskarakterne ekipe igrača.
    Nije ni on najbolji, zato i je u Dinamu, no što neke zvijezde "odigraju", ne može nijedan trener popravit.
  • fakin
    409
    ulazak ristovskog je bio vrhunski potez. jedva čekam na pressici da kaže što je htio s njegovim ulaskom napraviti.
  • Blueshadow86
    3k
    Onaj njegov zbunjeni pogled u daljinu, a Sandro Perković mu objašnjava šta treba uraditi.
    Game over.
  • Tongo Doumbia
    6.3k
    Chat GPT izjave, Chat GPT intervjui, priče o topljenju dresa i teškom radu. Neki su i tu pali i svršavali, mislim si ajde de, neću to komentirati jer ispadam maliciozan nakon dvije pobjede, ali ova partija danas je definitivno zaslužila to.

Kako je ono bilo? “ Od domaćih trenera se nitko ne bi usudio reći istinu za Petka! “ Jel ono tako bilo?

Pa ga onda danas uvede pola sata da mu vadi kestenje iz vatre, koje je btw sam i začinio a potom ubacio. Divno :clap:
  • Odani Zgd
    360
    Za njega i mnoge druge,nije da ga prizivam za trenera,al Sammir je u jednom podcastu davno rekao da mu je Kruno najbolji trener s kojim je radio.Krunin jedini krimen je to što je Mamićevac
  • MarK
    946
    Imamo igrače nemamo igru. Jedini čovjek koji zna stvoriti igru, a da je 100 posto dostupan je gospodin Kovačević. Jedini koji doslovno od govna pravi pitu. Ovaj može ostati do ljeta svejedno je sad. A onda lagano na trajekt.
  • Crni86
    9.6k
    i on stvori igru i dodu nasi velebni igraci koji biraju tekme pa onda kao sad zadnje tri tekme se prve dve bacaju na glavu i trecu odigraju kao danas preko k… i onda cemo i kovacevica pod vlak?

Nismo li bili sjajni protiv belupa i lokse? Imali glavu i rep?
  • MarK
    946
    protiv Belupa ne računam jer smo igrali cijeli dan s igračem više. Ne mogu reći da se danas nisu trudili Stojković, Mišić, Pjaca i većina ostalih, bilo je trke, faulova i svega ali igraju kao muhe bez glave. To je Talijan kriv i nitko drugi.
  • Ere86
    170
    Prevara od trenera nažalost
  • Odani Zgd
    360
    Totalno razočaran u trenera,al mislim da smjena po četvrti put i još jedna otpremnina nema smisla.Jedino ako ode sam,al sumnjam
  • don
    12.5k
    Nijedan trener ne nosi krivicu za slaganje ovakve beskarakterne ekipe igrača.
    Nije ni on najbolji, zato i je u Dinamu, no što neke zvijezde "odigraju", ne može nijedan trener popravit.
    austrijanac

apsolutno.

Trener ima 2% krivice za ovo danas, uključujući i cilu sezonu. Ali razumin ljude jer je trener jedan, a igrača je 25 pa je lakše udarit na njega nego na tu skupinu atletičara.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.