• Paggini
    42.2k
    Sandro Perković je za Cannavara institucija, a i par puta jeftinija opcija.Socrates

Dobro je ajde
  • San Lorenzo
    19.1k
    Ne treba ga smjenjivati, njegov trenažni proces se tek zahuktao i na vrhuncu ćemo biti 2027.
  • BBB Mataa998
    2.2k
    Yeah it was difficult. Varazdin is good team and we need to work. We need to work hard and i am here to improve the players. It was not good but we need to work.
    Evo da ne cekate izjave trenera
  • veselko tenžera
    4.3k
    2 tjedna ekipa na okupu i pripremilo se ovo. Sramota, jad i čemer. Vjerovao sam da imamo pravog trenera, ali ta vjera kopni polako. Logika nalaže da lik koji je promašio s 8 od 10 igrača teško može pogoditi s trenerom, ali navijač u meni odbija realnost. Do ovakve šamarčine.
    Ne razimijem da mu ni na sekundu ne pada napamet prijeći na 3-5-2 kojim smo lani osvojili prvenstvo kad u ovoj postavi ne može ni šut uputiti.
    Ostavljanje Baturine cijelu utakmicu na terenu je za zatvor.
    Mmaea neću komentirati.
  • austrijanac
    6k
    Ponovit ću samo s druge teme.

Nijedan trener ne nosi krivicu za slaganje ovakve beskarakterne ekipe igrača.
    Nije ni on najbolji, zato i je u Dinamu, no što neke zvijezde "odigraju", ne može nijedan trener popravit.
  • fakin
    151
    ulazak ristovskog je bio vrhunski potez. jedva čekam na pressici da kaže što je htio s njegovim ulaskom napraviti.
  • Blueshadow86
    2.8k
    Onaj njegov zbunjeni pogled u daljinu, a Sandro Perković mu objašnjava šta treba uraditi.
    Game over.
  • Tongo Doumbia
    6.1k
    Chat GPT izjave, Chat GPT intervjui, priče o topljenju dresa i teškom radu. Neki su i tu pali i svršavali, mislim si ajde de, neću to komentirati jer ispadam maliciozan nakon dvije pobjede, ali ova partija danas je definitivno zaslužila to.

Kako je ono bilo? “ Od domaćih trenera se nitko ne bi usudio reći istinu za Petka! “ Jel ono tako bilo?

Pa ga onda danas uvede pola sata da mu vadi kestenje iz vatre, koje je btw sam i začinio a potom ubacio. Divno :clap:
  • Odani Zgd
    161
    Za njega i mnoge druge,nije da ga prizivam za trenera,al Sammir je u jednom podcastu davno rekao da mu je Kruno najbolji trener s kojim je radio.Krunin jedini krimen je to što je Mamićevac
  • MarK
    919
    Imamo igrače nemamo igru. Jedini čovjek koji zna stvoriti igru, a da je 100 posto dostupan je gospodin Kovačević. Jedini koji doslovno od govna pravi pitu. Ovaj može ostati do ljeta svejedno je sad. A onda lagano na trajekt.
  • Crni86
    9.1k
    i on stvori igru i dodu nasi velebni igraci koji biraju tekme pa onda kao sad zadnje tri tekme se prve dve bacaju na glavu i trecu odigraju kao danas preko k… i onda cemo i kovacevica pod vlak?

Nismo li bili sjajni protiv belupa i lokse? Imali glavu i rep?
  • MarK
    919
    protiv Belupa ne računam jer smo igrali cijeli dan s igračem više. Ne mogu reći da se danas nisu trudili Stojković, Mišić, Pjaca i većina ostalih, bilo je trke, faulova i svega ali igraju kao muhe bez glave. To je Talijan kriv i nitko drugi.
  • Ere86
    147
    Prevara od trenera nažalost
  • Odani Zgd
    161
    Totalno razočaran u trenera,al mislim da smjena po četvrti put i još jedna otpremnina nema smisla.Jedino ako ode sam,al sumnjam
  • don
    11.9k
    Nijedan trener ne nosi krivicu za slaganje ovakve beskarakterne ekipe igrača.
    Nije ni on najbolji, zato i je u Dinamu, no što neke zvijezde "odigraju", ne može nijedan trener popravit.
    austrijanac

apsolutno.

Trener ima 2% krivice za ovo danas, uključujući i cilu sezonu. Ali razumin ljude jer je trener jedan, a igrača je 25 pa je lakše udarit na njega nego na tu skupinu atletičara.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.