Što smatraš pod javnom tribinom? — Bosskovitz
zar nije bitnije da se u taj odbor postave stručnjaci koji će znati i u obzir kod odabira uzeti sve parametre, od samog stadiona, do infrastrukture i tako dalje, nego da ja biram koji mi je stadion ljepši? — JD s istoka
Nebitno je jel gledaju slaven i istru bitno je da plate godisnju kartu za ta mjesta pa nek ide iz firme netko kog zanima, ove sezone koliko znam bio je podatak da su sve lož rasprodane i da se na njima zaradilo jednako kao za sve godisnje ulaznice za zapad i sjever, dakle ocito ima financijskog smisla — NB86
Što si nadrobio u ovom postu? Pročitaj prije no što klikneš "Post Comment" — El Madrigal
Vidim smisla za organiziranje javne tribine kada se izbor modela stadiona svede na njih nekoliko, odnosno prije zavrsne faze odabira finalnog modela. — NitkoBitan
zato što je Dinamo oduvijek bio narodni klub, a ne klub elite i bogataša. — fakin
I dalje mi nisi dao odgovor na pitanje što je to po tebi javna tribina — Bosskovitz
"kad se izbor modela svede na njih nekoliko" - ne znam na kaj točno misliš jer toga neće biti. Model je model, jedan je, njegove propozicije su ono o čemu smo ovdje pričali: 33-35.000 mjesta, dvoetažni osim sjevera, tih i tih parametara prema kojima će biti raspisan arhitektonski natječaj. — Bosskovitz
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.