I ok, nije sve do njih, došlo je do demokratskih promjena u klubu, država je uletila, neke stvari su se promijenile — Bosskovitz
vlast koja će po svemu sudeći ostati zapamćena kao ona koja je sagradila ne jedan, nego dva moderna stadiona u Zagrebu — Bosskovitz
ovo je zadnje po čemu ću ih pamtiti. Evo sad bez zezancije, ono što će mi uvijek past na pamet je LGBT, usmrđen i zapušten grad, Trnjanski kresovi i eto urezalo mi se i ono njihovo gadljivo puštanje vijenca u Dunav svaki puta oko dana pada grada Vukovara. To je sve njihova ostavština, nije im nitko to nametnuo.. — mali M
Tako je i za novi Maksimirski stadion opet napravio više jedan nadbiskup Kutleša nego Tomašević, jer bez njega nebi dalje mrdnuli s mjesta... Je Tomašević je sagradil, kak da ne... — mali M
Uopće mi je nevjerojatno za povjerovati da si zbilja stavio takve karikature kao Tomašević u usporedbu sa Holjevcom.. — mali M
Tako je i za novi Maksimirski stadion opet napravio više jedan nadbiskup Kutleša nego Tomašević — mali M
A politicki nebu nis imao od toga jer prosjecno je dinamov navijac desnije orjentiran i nebu dao njemu glas. — nkdz
Kao što sam rekao, dajem ti taj benefit da za razliku od mene gledaš na to kroz ideološke naočale jer neskriveno mrziš Možemo i sve što rade, — Bosskovitz
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.