• ZagrebV
    126
    Pa stave se godisnje u prodaju, i na kraju sezone ako ne bude utakmica ponudis povrat love, vrlo jednostavno.
  • Tradicija bunta
    8.3k
    Mene samo zanima do kad ce se odvijat ovo ispiranje mozga od strane samih sebe da je gnk=hns i davanje neke fantomske moci organizaciji koja se operativno svela na pet ljudi. Nemojte pricat gluposti i stvarat taj mit o svemocnim mamicima .
  • Bosna86
    13k
    Pa stave se godisnje u prodaju, i na kraju sezone ako ne bude utakmica ponudis povrat love, vrlo jednostavno. — ZagrebV

Stave se u prodaju kada gledatelji budu mogli na terene.. Imas predozbu koliku cijenu staviti, kakav ce biti interes...Vrlo jednostavno
  • The Undertaker
    10.3k
    Kakvog smisla ima prodavati godišnje kad se opet mora izvaditi ulaznica (barem je to do sada bila COVID praksa)? Ako netko želi ići, izvadi online kartu kao i do sada. Članovi neka imaju popust i/ili prednost i to je to, barem dok se okolnosti ne promijene.
  • NORTE
    27.8k
    Kakvog smisla ima prodavati godišnje kad se opet mora izvaditi ulaznica — The Undertaker

Nikakvog smisla. A ulaska na stadione ionako neće bit vjerojatno cijelu novu sezonu, ako ga nema sada kako će ga bit na jesen ili zimu kad svaku prehladu povežu s virusom i širenjem, neće ni Uefa više dopustit da se na njenim tekmama masovno to širi.
  • Kwedi
    3.9k
    72safdxtw3q1dpa2.jpeg
    5q77gqjgzw7w3uja.jpeg
    y6qwhjuan9nkj2k7.jpeg
    hm0ru2d67rye46vy.jpeg

I tema dana, kemijske reakcije te posljedice Covida-19 u susretu s klorom na bazenima okrenutim prema sjevernoj strani

3yxiybedjvi9m6ql.png
  • xavier
    12.1k
    Kakvog smisla ima prodavati godišnje kad se opet mora izvaditi ulaznica (barem je to do sada bila COVID praksa)? — The Undertaker

Kolega, tako je bilo na Maksimiru. Riječani su na Rujevicu cijelo vrijeme uredno ulazili s godišnjim ulaznicama kao i inače. No zašto bi kod nas bilo jednostavno kad može komplicirano...
  • Nolifer
    15.8k
    Sve je ove godine čudno skroz, pa tako i to sa godišnjim ulaznicama... Mogli su ih stavit u prodaju, al bez istoka, ak bi već gledatelji mogli bit. Ovako za sada ništa od toga...
  • Mali dioničar
    21k
    Kakvog smisla ima prodavati godišnje kad se opet mora izvaditi ulaznica (barem je to do sada bila COVID praksa)? — The Undertaker

Lojalnost klubu?
  • Crusades
    26.1k
    To kaj su u klubu retardirani pa imaju sistem da su i godišnjaci morali isprintat jednokratne ulaznice nije problem godišnjih karata već nesposobnih ljudi u klubu.
  • NORTE
    27.8k
    Znači gnk je trebao pustit godišnje u prodaju iako se ne može na stadione? Neviđena navala bi bila, srušio bi se rekord godišnjih i server na ticket pointu. Uz to još imaju fenomenalan sistem za godišnje da se moraju preuzimat ili printat jednokratne ulaznice.
  • Navijač Dinama
    13k
    Znači gnk je trebao pustit godišnje u prodaju iako se ne može na stadione? — NORTE

Pa da , zašto da ne, pomoć klubu i kupiš ulaznice,ak se mogne moćeš na stadion jer si i sam vidio da su na derbi mogli samo godišnjaci, i sam broj prodanih god.ulaznica bi pokazao broj ljudi koji su tu uz klub unatoč svemu.

Barem ja na to gledam ovako , e sad opet ti ili netko drugi ima nešto svoje i svoj neki uviđan ove situacije i to je uredu.
  • Crusades
    26.1k
    Pa nije jedini koji bi to napravio da ih je pustio u prodaju.
  • The Undertaker
    10.3k
    Po meni, lojalnost klubu (ako je uopće potrebno dokazivati lojalnost) se pokazuje prvenstveno članstvom jer daješ nešto za praktički nikakvu protuuslugu. Pretplata je više odnos kupca i prodavača u kojem za avansno plaćanje dobiješ jeftiniji paket i određene pogodnosti. Razumijem da stvari nisu crno-bijele ali stvarno mi se ne čini smislenim da klub nudi pretplate kad zna da uvjete prodaje neće ispuniti niti 50%. Radije neka povećaju cijene za članstvo a onda, kad se situacija razjasni, članovima daju veće popuste na pretplate ili pojedinačne karte plus dodatne pogodnosti (prvenstvo kod kupovine, popust u trgovini, poseban ulaz, itd...)
  • Crusades
    26.1k
    Pa eto, i tvoja ideja je bolja od ovoga što su oni napravili. Tj od toga što nisu ništa napravili. Jer nema 5% kreativnosti i odgovornosti u klubu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet