• Cagica111
    66
    pa dobro..sve 5
    Realno dobar ti je komentar
  • Ivdzo11
    5.9k
    Stoga se traže druge lokacije, a u prvi plan su navodno iskočile dvije. Prva kod Kraša u Branimirovoj ulici, dok je druga lokacija na Borongaju, kod sveučilišnog kampusa. I jedna i druga lokacija su odlične, gotovo savršene za izgradnju kampa i uspije li Dinamo isposlovati jednu od ove dvije, bio bi to odličan potez.

Naravno, izgradnja kampa bit će veliki financijski zahvat, no zasad se o tome ne priča. Prema Dinamovim idejama kamp bi morao imati najmanje pet terena, tu bi trebao biti i mini hotel, u kojem bi igrači mogli prenoćiti ili provesti vrijeme između dva treninga. (Nacional)
  • NORTE
    14.4k
    Ajmo dobiti sve do kraja!!!Mazalo

Siguran sam da bismo mi u tom slučaju postali prvaci.

Uvjeren sam da mi zapravo ovisimo sami o sebi, nadam se da će već kroz par kola to biti i matematički potvrđeno.
  • Marley
    3.5k
    I tako.... :rofl:
    Screenshot-20250327-074611-Facebook.jpg
  • prefontaine
    1.5k
    Vidiš ti Neve jes' humorističan. Nikad na njemu ne bih rekao...
  • NKDZ86
    3.2k
    dobro da zna ko su mu suigrači kad ne prati nogomet :lol:
  • DrawTube
    6.5k
    Kreće nesnosnih tjedan dana na zoni
  • NVKOD
    3.8k
    Neovisno o utakmici, zašto naši počinju igrati tek kad dobijemo gol? Onda svi trče 200 % na sat, bacaju se na glavu, a do prije toga se ne možemo sastati s loptom.
  • masacusec
    4.9k
    Fakat ima glupih i malicioznih komentara na ovoj zona.

Ovo je uistinu postalo mučenje. U tradicionalno malim utakmicama mi smo kao favoriti mljeli protivnike, sada jedva izvlačimo nekakve bodiće, s jednim ili nijednim udarcem u okvir. Ova momčad nema šampionski duh. Jbg, nije lako to priznati ali tako je...ne velim ni da ga drugi imaju, ali ovaj naš trenutni kadar nažalost ga nema. Neću poimenično, jer bih otvorio pandorinu kutiju i dodatne razdore i bespotrebne rasprave, no evidentno je ko su krivci na terenu za ovakva jalova izdanja...prvenstveno aludiram na omjer uloženog i dobivenog.
    Potreban je setup na tvorničke postavke, primarno igračke garniture jer dopizdili su i bogu i narodu, unatoč svom navijačkom entuzijazmu i optimizmu, a nikakov feedback na terenu....

Imam feeling da sezona je determinirana da ovi dolje budu prvaci, uza sve pogurance sudačke i HNS-ove...a bogami i velikim dijelom mogu nama biti zahvalni na tome.
  • Tongo Doumbia
    6.1k
    Pitanje za gospodina i njegovo izlaganje iza sjednice od neki dan :

Kako izgledaju lavovi kad im se ne probudi inat?
  • GeneralNapoleon
    1.2k
    Klub ce se po mogucnosti godinama oporavljat od maricevih (ne)dijela.
  • DiddyGuela
    3k
    Sta kaze Skender, za koga ce navijat u superkupu?
  • Dr Hofmann
    2.4k
    Baš loše, katastrofa od sezone se nastavlja. Majke mi jedva čekam da ovo sve skupa završi. Neke igrače osobno stvarno više ne želim vidjeti u Dinamovom dresu, ovo je teški debakl od igre, ponašanja, stava i svega na terenu. Očito je da je ova ekipa teški prosjek i ono što me najviše brine je to da ne vidim previše igrača za budućnost. Užasan balans ekipe, stariji su fajrunt, srednje godine nisu dovoljno dobri, mladi su totalno nekompletni igrači, niti jedan meni nije klasa. Sve je na mahove cijele sezone, ako i osvojimo kojim slučajem naslov treba napalmom pročistiti svlačionicu
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.