• fakin
    154
    vrijednost momčadi po transfermarktu:

1. Dinamo - 80 mil
    2. Hajduk - 47 mil
    3. Rijeka - 24 mil
    4. Osijek - 23 mil
    5. Gorica - 13 mil
    6. Lokomotiva - 12 mil
    7. Istra - 10 mil
    8. Varaždin - 8 mil
    9. Šibenik - 7 mil
    10. Slaven - 7 mil
  • The Undertaker
    7.4k
    Ne znam što se ovdje očekuje, da najednom krene rapsodija od igre? Mučiti ćemo se do kraja sezone pa ćemo viditi što će biti. Jednostavno, loše planiranje ekipe, na što smo nadodali često mijenjanje trenera i imamo što imamo. Moj dojam je da naša izvedba ovisi više o protivniku nego o nama. Ako se protivnik dobro postavi (a pročitani smo) mi nemamo timske kvalitete za riješiti utakmicu niti imamo smisleni plan B. Ne krivim previše trenera, ako ne valjaju Jakir, Bjelica i Cannavaro onda glavni problem nije trener.
    Ukratko, mogu ljudi pizditi koliko hoće ali nećemo najednom početi igrati bolje i razbijati protivnika. Pripremite se na patnju do kraja sezone i prestanite ponavljati iste postove nakon svake utakmice.
  • Efes Pilsen
    10.4k
    Pa mene zanima kako mi ne mozemo odigrat najjednostavniji nogometnu akciju sve dok ne primimo gol.
    Znaci, lopta na krilo i ubacaj iz prve, niski, visoki nebitno. Cijelo prvo poluvrijeme Pjaca, Stojkovic, Baturina, Sucic 100 dodira prije nego daju loptu. Sve mora bit avangarda, Zidana smo posramili rolicama danas, al zato okvir ne mozemo pogodit ni iz situacija iz kojih bi poluprofesionalni nogometas morao barem okvir pogodit.
    U cemu je stvar? Jesu se muda skupila? Jesu pretrenirani? Kako?
  • M94
    1.6k
    Jedva čekam sljedeću sezonu.
  • Paggini
    42.2k

Ovo i mene ubije u pojam, protiv Slavena i Lokse, gdje smo odigrali stvarno dobre tekme je sve bilo tako jednostavno - par dodira i bam pred golom smo.

Ulaženja u prostor, širenje obrane, ubačaji, dupliranje krila... A danas toliko beskonačno komplikacije, pimplanja, drljanja, brljanja po toj lopti.

Ako izbaciš igrača na 18 metara pred golom - opcije su šut, dodavanje na krilo ako te taj igrač preuzima, dodavanje u prostor napadaču ako netko iz obrane iskoči.

Ali od svih tih opcija, naši odaberu opciju zaletavanja u pet igrača u obrani s loptom ili dodavanje lopte u noge suparničkom igraču iz čega nastane protukontra.

I tako cijelu mrtvu sezonu. Zato ne prigovaram kad Stojke, Pjaca i Misic uzmu šut sa 16 metara, bolje i to nego da daju loptu u noge suparniku.
  • Crni86
    9.1k
    ovo sam se i ja pito tokom tekme. Uz to imas skoro idemticnih prvih 11 kao u te dve tekme samo je mma uso unutra. E sad je pitanje da li on podsvjesno svojom pojavom negativno utjece na ekipu… unosi nesigurnost, demotiviranost itd. To je jedina varijabla koja se promjenila u odnosu na te dve tekme, a tada smo izgledali defnazivno perfektno a prema naprijed kao barca u najboljim danima.
  • Efes Pilsen
    10.4k
    ne kuzim sta stoper ima s odigravanjima veznih igraca? Ljudi dajte najte.. Pa veca je opasnost bila kad su ovako zabijanjima gubili ciste lopte nego kad zavrsis akciju ubacajem ili udarcem.
  • Dr Hofmann
    2.4k
    Ja sam prvenstveno razočaran igračima i na nekoj ljudskoj razini. Da sad dođu u klub mladi Adriano Galliani i Pep Guardiola, opet bi ovi igrači morali iznijeti sezonu do kraja. Uživo to tako izgleda tulavo i bezidejno da mi stvarno više nije jasno postoji li među njima neke kolegijalnosti, profesionalizma i ne znam više čega. Jel ima netko od njih u toj svlačionici tko će ih barem probati skupiti da barem pokušaju ovih zadnjih dva mjeseca odigrati agresivno i sa stavom. Nekad se uloga trenera i preuveličava u kolektivnom sportu, pa nitko sigurno našim ofanzivnim igračima ne brani da preuzmu više odgovornosti. Daleko od toga da nam je sportski sektor u dobrom stanju, ali opet da jako dobro plaćeni igrači u najboljim igračkim godinama ne mogu ništa bez trenera ne pušim nikako. I ako osvojimo kojim slučajem naslov, teško čišćenje svlačionice bi mi išlo
  • Noel
    9.7k

Kakva nova sezona. Gadi mi se gledat ponovno mučenje u HNLu i poluamatersku Konferencijsku ligu..
  • FelceAzzurro
    283

Ljudi zaboravljaju kako smo prosle sezone bili očajni i provlačili se golovima u zadnjim sekundama i slično. Sada kada lopta nije baš nakolnjena tako, rez je -5. Najveći problem je što to usprkos osvjanju nisu vidjeli oni kojima je to bio/je posao. Bez obzira kako završi ova sezona, morat ce se zasukati rukavi i odraditi posao koliko god potezi bili nepopularni i bolni.
  • Crni86
    9.1k
    ne govorim o igri. Govorim o psihi ekipe, kako se osjecas u necijem prisustvu, da li ima kemije, da li vjerujes svoje suigracu itd. I to moze utjecat jako na igru prema naprijed jer si nesiguran, igras na zihericu, imas viska dodira jer previse razmisljas i sl.

Ja pricam o cistoj energiji. Protiv slavena u koprivnici si u prve dvije minute vidio gard i energiju i znao sam da cemo pobjedit, danas cista kontra. Jedina varijabla na oko vidljiva koja se promjenila je mma.
  • Paggini
    42.2k
    sad je pitanje da li on podsvjesno svojom pojavom negativno utjece na ekipu… unosi nesigurnost, demotiviranost itdCrni86

A brate ovo je žešće navlačenje, da je samo prisustvo Mmaeea krivac što mi nismo opalili po golu...
  • Efes Pilsen
    10.4k
    Cudno, nije smetalo protiv Milana :rofl:
  • Crni86
    9.1k
    ma znam, to je bila samo misao jer to je jedina varijabla koja se promjenila. Mozda neki nisu zadovoljni da on igra… Podsvjest je zajebana stvar

Protiv milana nije napravio jos dar mar protiv rijeke. Ja sam medu prvima ovdje branio mmaea pa da ne bi mislio da ga sad ciljam. Jednostavno mi je neobjasnjivo ovo lice veceras
  • Sibirski plavac
    4.4k
    Nek magarad i Rijeka izgube idući vikend,a mi dobijemo, i onda nas u idućem kolu čeka Osijek gdje pobjedom barem prviremeno idemo na prvo mjesto. Odmah će atmosfera i na forumu i u klubu biti mngo bolja.
    Problem je kaj sve ovo zvuči jako jednostavno, e sad možemo li mi dvije bitne tekme zaredom dobit pogotovo ako oba konkurenta kiksaju, pitanje je sad.
    Dok nas matematika još drži vjerujem u naslov. :pray:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.